Prijs en kwaliteit en snelle levering bepaalt mijn score van 10.

Zeer snelle levering en de prijs hebben mij overtuigd om te kopen.

Makkelijk bestellen en correcte levering.

Duidelijke site met veel keus.

Snelle nette levering

Goed product

mooi materiaal!

in orde

Super mooie kist geleverd

Mooie op maat gemaakte kist geleverd voor op de BE combinatie

Fijne betrouwbare winkel

Mooie, overzichtelijke webwinkel met een ruim assortiment. Snelle verzending en vriendelijke klantenservice.

apparaat werkt niet

ik wil het graag terugsturen omdat het apparaat niet werkt. Verzending was wel goed geregeld.

correcte levering en bestelling compleet

Snelle levering en bestelling was volledig en goed verpakt.

SUPER CONTENT

GOEDE SERVICE, BREDE GAMMA, SNELLE LEVERING

bestelling niet geleverd door DPD

Ondanks dat apkket niet is bezorgd, meldt DPD dat dat wel het geval is. Dit is natuurlijk niet volledig toe te schrijven aan onlinetrailerparts, maar vervelend is het wel. Wordt ook niet super opgelost.

Uitermate correct gereageerd, product prima

Goed contact, keurig gereageerd, product prima

Zeer snel en netjes

Snel binen en netjes ingepakt

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit, zeer stevig. Levertijd vond ik niet snel, maar daar kan onlinetrailerparts ook niks aan doen waarschijnlijk.

Goed product

Goed product snel geleverd

Snel bezorgd en goed verpakt.

Gewoon prima

Gewoon goede service

Online bestelling werd zeer snel bevestigd. Bij afhalen ook goed en netjes geholpen

Snel geleverd.

De spullen werden snel geleverd dus ga zo door.

Topproduct

Goede service, snelle levering, zeer tevreden

Goede service, goede informatie, vlot verzonden

Fijn geholpen

goede website waar in mijn geval maatvoering juist is vermeld

weet of jullie dit überhaupt lezen maar ik wil liever geen reclame in mijn mailbox

Snel en goed

uitstekend

uitstekend materiaal - verzorgde levering

Goed advies.

Onlinetrailerparts moest tot hun spijt mededelen dat het door mij bestelde onderdeel voorlopig niet verkrijgbaar is. Ik kreeg een goed alternatief aangeboden en zo kon ik mijn reparatie toch afronden.

Verlaatweg 81

8243PS Lelystad

Over Onlinetrailerparts.nl

Webshop in onderdelen voor aanhanger, kar, caravan, paardentrailer en boottrailer. *** Wir sind ein Webshop, spezialisiert auf Ersatzteile für Anhänger, Wohnwagen, Wohnmobil, Boot oder Pferde Anhänger. *** Webshop with parts for trailer, caravan, horsetrailer and boattrailer.