Top betrokkenheid

Bestelling ging snel alleen dpd deed er 1 week over om de bestelling bij afhaalplek te krijgen. Klantenservice gaf daar aan mij goede feedback over.

Zeer goed.

Goed product lage prijs

Vlotte levering

Artikel precies naar mijn verwachting

snelle service

Snelle verzending en goede communicatie

Heel goede service

Artikel besteld wat beschadigd bleek te zijn. Vriendelijke klantenservice heeft het meer dan goed opgelost. Voorbeeld!

Snel en korrekt

Zoals iedereen een bestelling wil ontvangen.

helemaal goed

snelle levering van het bestelde product. Kwalitatief goed. Precies wat ik verwachtte

Super mooie producten en snel geleverd

Keurig op tijd !

Maakt waar wat het zegt.

Ik heb in een overzichtelijk webshop een keuze kunnen maken en de disselbak op tijd en goed verpakt ontvangen. Helaas was deze niet toepasbaar in combinatie met de fietsendrager en daarom retour gestuurd. Binnen korte tijd de gedane betaling terug ontvangen. De hele gang van zaken goed begeleid door middel van mailing. Kortom een betrouwbaar bedrijf.

Is zeer goed

Snelle levering en goed materiaal

Snelle en juiste levering.

Waar voor je geld.

Kapotte lampen moeilijk retouneerbeleid

Lampen los een een doos met losse metalen onderdelen , doos vol met glas ontvangen slecht verpakt , moeilijk retouneerbeleid, waar je zelf de kosten voor het retourneren moet vergoeden, geen bijzondere kwaliteit volgende keer bestel ik elders

Super snel geleverd

Snel en goed wat wil je nog meer

Prettige site en goede prijzen

Alles wat ik zocht goed kunnen vinden tegen een goede prijs

goede site

snelle service

ziet er goed uit.. nog niet geinstaleerd

Snel en betrouwbaar.

Scherpe prijs, prima kwaliteit en snel in huis.

Verlaatweg 81

8243PS Lelystad

Over Onlinetrailerparts.nl

Webshop in onderdelen voor aanhanger, kar, caravan, paardentrailer en boottrailer. *** Wir sind ein Webshop, spezialisiert auf Ersatzteile für Anhänger, Wohnwagen, Wohnmobil, Boot oder Pferde Anhänger. *** Webshop with parts for trailer, caravan, horsetrailer and boattrailer.