Prima product snel geleverd

Prima product. Past goed. Snel geleverd Verzendkosten erg hoog vergeleken met kosten product.

Goeie service reageren snel

Binnen een jaar was de eindstuk haak van mijn trailer stang afgebroken, er werd kostlenloos een nieuwe opgestuurd echt top

Super snel

Zeer tevreden hele(super)snelle levering. In mijn geval 14.30uur besteld en de volgende dag om 12.00 geleverd. Top!

Prima snel en correct

Alles goed geregeld

Duidelijkheid en snelle levering

Toppie

Fijn bedrijf waar vriendelijke mensen werken! Prettige communicatie

Snelle en exacte levering, goed materiaal

Goede communicatie.

Alles goed geregeld.

Duidelijke website en snelle en correcte levering

Beste service

Top geleverd

Snelle levering nette prijs

Snelle levering nette prijs

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd

Mooi snelle levering

Snel en goed

top

Goede levering en snelle service

Alles correct en stipt verlopen

Stipte levering

Vriendelijke service, snelle levering

Gebeld om de voorraad en levering te checken, heel snel en goed geholpen, en was op tijd binnen.

Snel geleverd , goede kwaliteit.

Veel op voorraad, snel geleverd

Na een foutieve bestelling zonder zeuren en zelfs zonder bijbetaling mijn bestelling gewijzigd … helemaal top

Tegengevallen

Led achterlichten werken wel maar geven storing op boordcomputer auto.

Geweldig super snelle levering

Super snelle levering

Makkelijke site

Fijne webwinkel maar zoals altijd moet je ook hier niet voor de goedkoopste artikelen gaan als je kwaliteit wilt.

Goed assortiment en correct.

Leuke winkel.

Snel en goed

Gewoon goed geregeld , site werkt goed en produkten snel geleverd.

Vlot en correct

Product omschrijving is correct , betaling is vlot gegaan en de levering naar België was er na 2 dagen al .

Retour

Vind het jammer dat ik na retourneren van de gasveren te horen kreeg dat er 1 beschadigd was Jemoet immers toch kijken of ze passen

snelle jongens

Kleine bestelling, maar toch omgaande bezorgd.

Verlaatweg 81

8243PS Lelystad

Over Onlinetrailerparts.nl

Webshop in onderdelen voor aanhanger, kar, caravan, paardentrailer en boottrailer. *** Wir sind ein Webshop, spezialisiert auf Ersatzteile für Anhänger, Wohnwagen, Wohnmobil, Boot oder Pferde Anhänger. *** Webshop with parts for trailer, caravan, horsetrailer and boattrailer.