Scherp geprijsd en goede kwaliteit

Lichten en wieltjes besteld

Snelle levering goede prijs

Problem beim bezahlen

Keine Daten für Bezahlung mit Klarna vorhanden

in orde!

Ons item was niet meer in stock. We kregen onmiddellijk een vriendelijke mail of we wilden wachten tot het weer in stock zou zijn. We konden de bestelling ook annuleren en ons geld terugkrijgen. We kozen om te wachten en anderhalve week later kregen we ons onderdeel thuis. Goeie service!

Goede kwaliteit goede prijs en snel geleverd

Normale prijs, snelle levering

Zie boven. Over de kwaliteit kan ik nog geen oordeel geven

Super service

Correcte afhandeling supersnelle levering

prima onderdelen snel geleverd

niks mis mee

Snel geleverd en nette producten

Ik bestel er al jaren mijn onderdelen. En bij vragen word ik ook altijd goed geholpen.

top site

alles zeer snel geleverd, artikel als omschreven en past perfect

Voorelkaar

Voor elkaar

Prima prijs-kwaliteit verhouding en correcte levering.

Na de bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden. Dat DPD niet sneller us kunnen zij niets aan doen.De beitels zijn prima. Zeker Goirle de prijs die ze hebben.

product ok prijs ok en snelgeleverd ok!

zoals de kop al aangeeft

Alles ok

Ok

top

goed product voor een prima prijs

Alles okay

Leider ist mir bei der ursprünglichen Bewertung ein Fehler unterlaufen. Also alles okay. Sehr netter Kontakt. Sorry nochmals für das Missverständnis.

Alles was prima

Ik zal zeker meer bestellen alles was na wens

Super tevreden

Heel goede kwaliteit vriendelijk en keurig op tijd

Schnell, top ware, sehr angenehm, jederzeit wieder!!!

Perfekt!!

Goede kwaliteit en snelle levering

Heb 2 achterlichten voor een aanhanger besteld, deze waren netjes verpakt en snel geleverd.

uitgebreid pakket en snelle levering

Ik heb dingen op de website gezien die ik niet eerder heb gezien, goede tools en hulpmiddelen.

bestelde snel geleverd

spullen netjes en correct geleverd en voor een nette prijs

Super fijne ervaring

Erg snelle levering van mijn bestelling. Super blij met mijn moderne lampen die nog goed functioneren ook :)

Snelle goede service

Snel en accuraat

erg goed

snelle levering,duidelijke website,makkelijk bestellen. goede producten.

Verlaatweg 81

8243PS Lelystad

Over Onlinetrailerparts.nl

Webshop in onderdelen voor aanhanger, kar, caravan, paardentrailer en boottrailer. *** Wir sind ein Webshop, spezialisiert auf Ersatzteile für Anhänger, Wohnwagen, Wohnmobil, Boot oder Pferde Anhänger. *** Webshop with parts for trailer, caravan, horsetrailer and boattrailer.