Makkelijk besteld en op tijd geleverd.

Op zoek naar een gevarenbord voor de aanhanger. Bij Onlinetrailerparts.nl er een gevonden. Prijs-kwaliteit: zeer goed.

uitstekend

Netjes en zeer snel alles in huis.

Een woord perfect

zoals gehoopt.

Product zoals beschreven en passend. Goede kwaliteit. Heel tevreden.

Goede site en snelle levering

Goede en duidelijke site en snelle levering

groot assortiment snelle levering gunstige prijs

Snel en goed verpakt geleverd

Dpd bezorging is waardeloos

Bezorging dpd is een ramp

Snel en goed!

Had een bijzonder ding nodig en die hadden ze op vooraad. Direct besteld en snel geleverd. Dus ok!

Niks mis mee

Prima geregeld

Prima geregeld

Correct prijs kwaliteit

Overzichtelijke website Ruime keuze Snelle levering

keurig geregeld, alles was exact als aangegeven. heel tevreden

Prima ervaring, heel tevreden.

Top, Snel geleverd. Lage prijs.

Alleen jammer dat er met DPD verzonden wordt. De track&trace status van DPD is wazig en ik kreeg een dag na levering een bericht dat mijn pakket geleverd ging worden.

Gewoon........goed!

Goede ervaring

in een keer de goede gasveer. snel geleverd.

snel en goed geleverd

snel en goed geleverd

Prettige communicatie en snelle levering

Super•••

Scherpe prijs en snel geleverd

Ruime selectie, zeer scherpe prijzen en snel geleverd. Beugel werd geleverd inclusief handig aansluit schema.

Makkelijk gevonden, goede prijs,,snel geleverd

Voordelige prijs, correct verzonden

De prijs vd trailer veren zijn voordeliger dan bij andere sites. Alleen bij de achterklepveren loopt het verdikte gedeelte onderaan iets verder door waardoor het een paar mm verschil was. Uiteindelijk wel op de trailer kunnen bevestigen met wat kracht.

Erg goede service!

Aan de telefoon werden we vriendelijk en behulpzaam geholpen. De bestelling was via de site makkelijk geplaatst en bij het ophalen van het neuswiel werden we goed ontvangen. Niets dan lof!

Snel

Perfect Snel

Goed geregeld

Verlaatweg 81

8243PS Lelystad

Over Onlinetrailerparts.nl

Webshop in onderdelen voor aanhanger, kar, caravan, paardentrailer en boottrailer. *** Wir sind ein Webshop, spezialisiert auf Ersatzteile für Anhänger, Wohnwagen, Wohnmobil, Boot oder Pferde Anhänger. *** Webshop with parts for trailer, caravan, horsetrailer and boattrailer.