Goede kwaliteit, snel geleverd

Tevreden met artikel

Maar wel graag stoppen met samenwerking DHL vanwege de slechte bezorging, pakketje lag weer bij een ophaalpunt!

Gewoon geweldig

Mooie simpele site, overzichtelijk, genoeg producten en makkelijk bestellen en betalen. En voor ons heel belangrijk de snelle levering. Top.

Pakketje was verkeerd geleverd, maar dit is keurig opgelost

zeer goed

Fijne afhandeling van de geplaatste orders.

Fijne afhandeling van de geplaatste orders en retour gestuurde artikelen.

snel en goed

snel en goed

absurde levering door DPD

De manier waarop geleverd was, vind ik niet ok. De man belde 2x zenuwachtig aan en liep gelijk snel terug naar de auto en had duidelijk haast. Ik had bijna geen kans om aan de deur te komen. De man zag mij gelukkig nog in de deuropening en kwam terug. Dit vind ik wel niet professioneel. Het is wel altijd iets met DPD. Waarom DPD niet droppen voor een beter alternatief zoals PostNL of DHL? Over PostNL en DHL heb ik nooit klachten; levering is altijd netjes in orde.

Perfekt just happy

Sorry, i can't write in Dutch. Hope you understand. Kindly Børge Riising

Prettige communicatie

Snel en duidelijk

Duidelijke site, prijs concurrerend en correcte levering

De website is duidelijk en overzichtelijk. De kwaliteit van materialen goed, snel geleverd en goede prijsstelling.

Snellen correcte levering

Snelle en correcte levering

2 artikelen besteld die voorradig zijn en er wordt maar 1 geleverd

slechts de helft van bestelde wordt geleverd

Snelle levering van alle spullen.

Snelle levering, alles werd in een bezorging geleverd.

Prima verzorgd.

Zie boven

Lekker snel in huis prima spul top

Product als beschreven, snelle levering

Duidelijke website, artikel goed verpakt en snel ontvangen.

Perfecto

Super afhandeling de

top

gewoon top

Alles snel en correct geleverd

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Wat je van een goede webshop mag verwachten

Gasveren gekocht voor onze paardentrailer. 2250KN waren echt te zwaar want de klep bleef in de lucht hangen. Terug sturen was geen enkel probleem. Kreeg snel geld terug. Andere gasveren van 1800KN gekocht, ook weer erg snel geleverd. Nu dikke prima. Kortom tevreden klant. bij volgende bestellingen ga ik zeker eerst hier kijken.

Leuke webshop snel geleverd

Zeer tevreden snel geleverd en alles volgens omschrijving.

Ik heb al meerdere malen onderdelen bij ze besteld. Je wordt keurig op de hoogte gehouden vanaf het bestel proces tot aan de levering. De levering is altijd keurig op tijd.

Verlaatweg 81

8243PS Lelystad

Over Onlinetrailerparts.nl

Webshop in onderdelen voor aanhanger, kar, caravan, paardentrailer en boottrailer. *** Wir sind ein Webshop, spezialisiert auf Ersatzteile für Anhänger, Wohnwagen, Wohnmobil, Boot oder Pferde Anhänger. *** Webshop with parts for trailer, caravan, horsetrailer and boattrailer.