Snelle levering past perfect product is zoals de afbeelding

zeer snelle en correcte levering

Prima, snel geleverd.

Bestelling snel geleverd, prima bestelprocedure. Niets op aan te merken.

Heel goed alles goed geregeld

Bestelde artikel was niet voorhanden, meteen een voorstel voor gelijkwaardig artikel en direct verzonden

Snelle levering goed verpakt

Artikelen werden snel geleverd. Zware en niet breekbare artikelen werden apart verpakt en Verzonden van de breekbare artikelen, zodoende alles netjes en heel ontvangen.

Bad Nieuweschans

Keurig afgeleverd en op tijd

Levering mistachterlicht uitstekend.

Een snelle levering van van het mistachterlicht. Ik adviseer onlinetrailerparts.nl webshop met genoegen aan.

Goed product

Pakketje was snel en goed verpakt verzonden

Duidelijke site en snelle levering

Heldere website met duidelijk te volgen pagina's waarbij je snel alles gevonden hebt. Tevens een hele vlotte levering er achteraan. Zeker aan te raden om hier te bestellen

Keurig verpakt.

Top kwaliteit

Kwaliteit product gekozen , en snel geleverd.

Goede en snelle levering

Bij het leveren van ons pakketje met verschillende kleine onderdelen, zat er 1 stukje niet in. Dit hebben wij gemeld en de volgende dag was het missende onderdeel al terug verzonden. Hele vlotte service!

Prima, ga zo door!

Kogeldop na 1 wasbeurt kwijt, anders waren het 5 sterren. Verder, prijs en service helemaal goed.

Mijn ervaring is goed.

Snel geleverd.

Gewoon goed

Gewoon goed en op tijd binnen

Superfijn

Had een zwaailicht gekocht voor op mijn quad En het werkt perfect zeer opvallend

Goed.

Correct!

Hoewel er een incourante trekhaak werd besteld, werd deze toch snel geleverd. Hij paste als een bus

Goed product voor betaalbare prijs

Eerlijk advies

Uitstekende service

Goed product en snel geleverd

Verlaatweg 81

8243PS Lelystad

Over Onlinetrailerparts.nl

Webshop in onderdelen voor aanhanger, kar, caravan, paardentrailer en boottrailer. *** Wir sind ein Webshop, spezialisiert auf Ersatzteile für Anhänger, Wohnwagen, Wohnmobil, Boot oder Pferde Anhänger. *** Webshop with parts for trailer, caravan, horsetrailer and boattrailer.