Prima service en snel.

Snelle en juiste levering.

Perfect.

Onderdelen

Snelle levering en prijs zeer aantrekkelijk

Snelle levering, goed ingepakt.

Handig om alles op een adres te bestellen. Jammer dat de kwaliteit van de achterlichten te wensen over laat. Zitten gewoon kieren tussen de onderdelen van de plastic kap waardoor er water in kan komen. Rechter knipperlicht lampje was na paar keer knipperen binnen een minuut al kapot.

Prima product

Prima product en service

Snelle levering, goede producten voor een eerlijke lage prijs

Alles goed en volgens afspraak geleverd

goed.

nette en goede services van u kant. Alleen het transport was een ramp. DHL maakt er een zooitje van.

Verkeerde onderdeken besteld. Kon deze zonder problemen direct omruilen

groot gamma aan onderdelen

zeer uitgebreide keuze aan onderdelen en voortreffelijke prijzen snelle levering in een degelijke verpakking

Was helemaal goed

Direct het juiste ontvangen en prima service

Precies wat ik verwachte

Op tijd en het juiste geleverd

Zeer snelle levering en helemaal niet duur va'daar de keuze voor deze site die ik via Google ben tegengekomen.

Duur maar goed geregeld

Had een 10 kunnen zijn maar jullie zijn duur.

alles prima geregeld

Zeer tevreden handige site en snelle levering.

Juiste producten snel en goed afgeleverd

Superbe

Correct bedrijf en idem levering !!!

Correcte prijs voor geleverde goederen , goede opvolging , kortom zeer goed gestructureerd bedrijf .

Snel en vakkundig.

Je krijgt snel en precies wat je besteld hebt. Prima afhandeling.

Overzichtelijke site, eenvoudig bestellen, snelle levering

Veel sites bezocht voor de juiste elektra aansluitingen. Eenmaal op deze site is het overzichtelijk en duidelijk weergegeven wat we zochten. Eenvoudige afhandeling met een acceptabele prijs. Snel geleverd.

Snelle correcte levering

Geen enkele klacht, allemaal prima geregeld.

Kei goed.

Snelle levering en ik hoef geen account aan te maken. Super

Snelle levering, goede prijs, goed product

Snelle levering, goede prijs, goed product Verder niets toe te voegen .

Duidelijke site! Snelle goede levering!

Zeer tevreden. Bestelling in goede orde ontvangen. Prima kwaliteit. Prima bedrijf, een aanrader voor iedereen.

Snelle goede levering.

Bestelling op voorraad, dag erna netjes verpakt in huis. Factuur en mailverkeer netjes op orde.

Verlaatweg 81

8243PS Lelystad

Over Onlinetrailerparts.nl

Webshop in onderdelen voor aanhanger, kar, caravan, paardentrailer en boottrailer. *** Wir sind ein Webshop, spezialisiert auf Ersatzteile für Anhänger, Wohnwagen, Wohnmobil, Boot oder Pferde Anhänger. *** Webshop with parts for trailer, caravan, horsetrailer and boattrailer.