Correcte, vlotte levering

Razendsnel geleverd.

Goed geregeld.

Super netjes geregeld

Had dubbele verzendkosten betaald! Binnen 24 terug gestort!

Niets meer te wensen

Het hele proces verliep vlekkeloos. Netjes een aansluitschema meegeleverd voor de 13-polige stekker.

Overzichtelijke website artikelen

De op de website getoonde artikelen kloppen exact met wat ik wilde hebben. Bedankt.

Ze helpen graag en vlug

Meerdere keren goed geholpen. Ook met producten die niet op de site stonden.

Makkelijk, snel en goed.

Makkelijk, snel en goed

perfect zoals altijd

perfect zoals altijd

Overzichtelijke website, snelle afhandeling

Duidelijk omschreven producten , goede prijs, snelle levering, ik wens niets meer. normaal ben ik geen online koper, maar als de winkel om de hoek geen spullen meer heeft ... de wachttijd voor de geleverde online bestelde onderdelen was echt snel . chapeau !

Redelijke prijzen, nette levertijd

1e bestelling, tevreden over levertijd en prijs.

Goede prijs snelle levering

Goede prijs... Snelle levering!

zeer goed

het juiste product kunnen vinden

Gewoon goed.

Dit was mijn eerste bestelling bij onlinetrailerparts.nl , en het was gewoon goed. Overzichtelijke website, ruime keuze en goede prijzen. En belangrijk, het bestelde kwam de volgende dag binnen.

Merkwaardig,dat deze velden verplicht zijn.

goed spul snel geleverd.

De spullen zijn van een goed prijs kwaliteit verhouding en ze zijn vlot geleverd.

Prima zaak.

Prima zaak.

Onderdelen vlot ontvangen en voor een scherpe prijs

Nadat ik de onderdelen had besteld zijn deze de volgende dag direct verzonden. Binnen twee dagen had ik de onderdelen in huis voor een super scherpe prijs. Kwaliteit is prima. Ik ga hier volgende keer weer bestellen.

Correcte levering

Netjes geleverd

Alles netjes geleverd

Lage prijs en snelle levering !

Lage prijs en snelle levering !

Goed top

Perfect!

Perfect en goede, snelle service.

Stond klaar

zeer makkelijk besteld en snel geleverd

producten netjes ontvangen, en snel in huis

Goeie service

Goeie service

Verlaatweg 81

8243PS Lelystad

Over Onlinetrailerparts.nl

Webshop in onderdelen voor aanhanger, kar, caravan, paardentrailer en boottrailer. *** Wir sind ein Webshop, spezialisiert auf Ersatzteile für Anhänger, Wohnwagen, Wohnmobil, Boot oder Pferde Anhänger. *** Webshop with parts for trailer, caravan, horsetrailer and boattrailer.