Super snelle service prijs/ kwaliteit super !

Goede ervaring snelle service

Zeer snelle levering

Top service zouden meer van dit soort bedrijven moeten zijn die zo’n goede en snelle service geven

gemakkelijk te bestellen, geleverd & geplaatst

gelukkig bestaan er firma's zoals deze...

Prima! - als verwacht

Bestelling conform belofte en foto's - keurig!

Vlot het juiste artikel geleverd.

Vlot het juiste artikel geeleverd.

top bestelde spullen snel en correct bezorgd

top

super netjes snel en betrouwbaar

ik zocht, vond, bestelde, en bingo super snel geleverd en top service

Snel de goede kwaliteit geleverd

Zeer snel de juiste en goede kwaliteit onderdelen geleverd

top

topsite,alles wat je nodig hebt,vandaag besteld en de volgende dag reeds in huis

Qualität und guter Preis

Besser geht´s nicht. Die Lieferung kam schon am nächsten Tag. Die Qualität ist ordentlich und der Preis niedrig. Besser geht es gar nicht. Danke

Gut

Gut

1Alles in orde

Prima, snelle levering

Vlot

Probleem snel kunnen oplossen dankzij duidelijke e-shop, uitgebreid aanbod en snelle levering.

We hadden een onderdeel nodig dat deel uitmaakte van een geheel en vreesden dat we het geheel niet meer zouden vinden. Indien we het zouden vinden, vreesden we de volledige set te moeten bestellen. Dit bleek niet zo te zijn, we konden het specifieke stuk apart bestellen en levering volgde snel, om niet te zeggen supersnel!

Goed product

Netjes geleverd precies volgens foto

Precies als beloofd geleverd.

Eenvoudige snelle levering, en zoals omschreven en beloofd. Tracking van het pakket uitstekend.

Ben erg blij met dit bedrijf

Alleen wel jammer dat er geen bevestigings materiaal zoals schroefjes bij zitten

Snelle levering in goede verpakking

Product was prima verpakt en snel geleverd en functioneerd prima

Helemaal top nog geen slechte ervaring gehad Tot nu toe ga zo door

Uistekende ervaring

Precies gevonden wat ik zocht voor een goede prijs en snelle levering.

Levering perfect en super snel. Producten zijn slecht van kwaliteit.

De beschermkap rondom acherlichten is ronduit slecht: helemaal scheef en super onpraktisch dat de bouten er al aan vast gelasd zijn. Monteren is daardoor erg lastig. De achterlichten zelf zijn goed, maar er wordt aanbevolen een set bollampen bij te bestellen. Prima voorstel, maar daar zitten maar 3 bolletjes in terwijl de lamp er 4 nodig heeft...klein puntje van verbetering: maak dan ook een setje van 4 lampjes.

Ok

Alkes ok

Alles goed verpakt

Verlaatweg 81

8243PS Lelystad

Over Onlinetrailerparts.nl

Webshop in onderdelen voor aanhanger, kar, caravan, paardentrailer en boottrailer. *** Wir sind ein Webshop, spezialisiert auf Ersatzteile für Anhänger, Wohnwagen, Wohnmobil, Boot oder Pferde Anhänger. *** Webshop with parts for trailer, caravan, horsetrailer and boattrailer.