snel geleverd

heel snelle levering, goede stukken

netjes en op ijd geleverd

keurig verpakt en op tijd geleverd

perfecte service

goede kwaliteit en snelle levering

Netjes en snel geleverd. Niets op aan te merken

Goed verzorgd en snel geleverd.

Snelle levering, kwaliteit goed en service is super

Heb al meerdere dingen besteld voor mijn trailers, super kwaliteit, prijzen goed en de service is fantastisch. Ze denken graag mee en kijken mee met je naar een oplossing.

Snelle levering, goede prijzen, zeer volledig gamma!

Snelle levering, goede prijzen, zeer volledig gamma!

Snel en niet duur

Snel geleverd voor leuke prijs.

Prima producten en snelle levering.

Erg tevreden.

Supersnelle reactie en levering

Het antwoord op mijn vraag was zeer snel en duidelijk gegeven. daarna bestelde spullen snel geleverd, goede prijs/kwaliteit

Ruime keuze

Ruime keuze Snel besteld en snel geleverd

Snelle en zorgvuldige levering

De bestelde goederen goed verpakt ontvangen

Perfect!

De bestelling was perfect verpakt en levering binnen de 24u. Top!

Fijne website en snelle levering

Persoonlijk vind ik de website erg prettig en overzichtelijk in gebruik. Prijzen van de artikelen zijn gunstig. Producten zijn op de dag van bestellen nog op de post gegaan.

Goede prijs

Goede prijs, snelle levering en je wordt netjes op hoogte gehouden wanneer de spullen binnen komen.

Overzichtelijke webshop, correcte behandeling, snel geleverd...

Snel en goed geleverd

Snelle levering en zeer goede service!

snelle correcte levering!

vriendelijke correspondentie met bedrijf

geen opmerking

alles ging zo als het hoort Top

Top Qualität

Stützrad ist genau meinen Vorstellungen. Mega schnelle Lieferung. Sehr zufrieden

Vlotte correcte dienstverlening

Toffe ervaring. Men vertelle het voort..

Volgens afspraak Netjes af geleverd

Goede omschrijving. snel geleverd

Bij groot onderhoud van onze paardentrailer verwachtte ik dat het een hele klus zou worden om de juiste onderdelen te vinden. Bij deze site was dat gelukkig prima. Duidelijke omschrijvingen van het product zorgde ervoor dat ik snel doorhad welk product voor onze trailer geschikt was. Verder was het snel geleverd, onderdelen zoals omschreven en alle onderdelen paste perfect.

Zeer aangename ervaring.

Een zeer overzichtelijke website Als ik nog iets nodig heb voor mijn aanhangwagen, dan zal het op deze website zijn.

Verlaatweg 81

8243PS Lelystad

Over Onlinetrailerparts.nl

Webshop in onderdelen voor aanhanger, kar, caravan, paardentrailer en boottrailer. *** Wir sind ein Webshop, spezialisiert auf Ersatzteile für Anhänger, Wohnwagen, Wohnmobil, Boot oder Pferde Anhänger. *** Webshop with parts for trailer, caravan, horsetrailer and boattrailer.