Super, het net wat ik besteld had was er niet, maar ze hebben een goede vervangede optie gegeven.

Allemaal prima verlopen en snel geleverd.

Erg goed.

Alles is zoals ik het verwachte.

Snelle reactie en goed geholpen.

Op de avond strooizout besteld en in de ochtend kreeg ik een belletje dat het klaar stond. Fijne hulp ter plaatse.

snelle service, productkwaliteit kan beter

- stugge kabels. - Lengte voor achterlicht was ok, maar retour voor zijmarkering aanhangwagen was kort. - Kleurcombinatie 13 polige kabel lijkt anders dan standaard/meest voorkomend (websearch) Heb alle onderdelen kunnen gebruiken, maar gebruiksgemak kan beter. Misschien wat meer detail bij het product in de webshop. mvg, Dieter

zeer goede web site

duidelijke tekeningen en snelle levering

Goede kwaliteit snel geleverd

Ondanks de sneeuw snel in huis, bedankt!

Qualitativ hochwertige Ware mit schneller Lieferung zu akzeptablen Preisen.

Gute Kommunikation,gute Sendungsverfolgung,schnelle Lieferung. So wünscht man sich das!

product viel tegen

Bij ontvangst van het product was ik teleurgesteld. Ik had verwacht dat het een beter product zou zijn.

Super goeie service

Duidelijke website. Veel keuze. Lage prijs. Snelle verzending (wat mij betreft hoeft dit trouwens niet binnen een dag) en als laatst: prima product (verlichting aanhangwagen)

Er valt niets verkeerds te zeggen, het is gewoon goed overzichtelijk en snel geleverd

Goede overzichtelijke site en snel geleverd

Topbedrijf

Snel reageren en uitstekende service!

Alles gewoon prima

Prima site, duidelijke communicatie, snel verzonden, goede spullen.

Graag weer

Goede en snelle service, perfecte site

Snelle levering, kwaliteit en prijs super

Ben onder de indruk

zeer goed

Duidelijk - correcte prijs en snelle service

Onlinetrailerparts.nl is kort en bondig te omschrijven; Duidelijk - correcte prijs en snelle service Meer moet dat niet zijn!

Prima ervaring

Goede ervaring en de levering is erg snel

super Produkt

Schnelle Lieferung alles bestens gerne wieder Danke

top

snel en goed

netjes alle afspraken nagekomen

Ze waren mooi op tijd

De chauffeur was mooi op tijd

Goede site

Snel correct en netjes geleverd

Verlaatweg 81

8243PS Lelystad

Over Onlinetrailerparts.nl

Webshop in onderdelen voor aanhanger, kar, caravan, paardentrailer en boottrailer. *** Wir sind ein Webshop, spezialisiert auf Ersatzteile für Anhänger, Wohnwagen, Wohnmobil, Boot oder Pferde Anhänger. *** Webshop with parts for trailer, caravan, horsetrailer and boattrailer.