positief

positief

Snelle levering, goede prijs

Keurig op tijd afgeleverd en tegen een concurrerende prijs.

Voor het eerst keer goed web site en snel levering,top

Super snelle levering

Super snelle levering en goed product. Erg tevreden over!

Super snel

Snelle levering en goed artikel

prima produkt

Prima 1ste bestelling

Prima 1ste bestelling, in de toekomst ga ik hier vaker bestellen, een aanrader voor een ieder

snelle levering, redelijke rprijzen maar lampen graag beter verpakken

voor 2e maal besteld, opnieuw snelle levering, maar lampjes gewoon in een zak met metalen onderdelen gestopt. Die hebben het dus niet overleefd, dus graag lampen beter beschermen voor versturen.

goede webshop en duidelijk en snel geleverd

eerste keer bezorgd, onderdelen snel gekregen, nog te monteren en afwachten op de kwaliteit van deze onderdelen. zo te zien best Ok

Goed materiaal, snelle levering.

Gewoon goed!

Doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen

Datum levering klopt, product is goed ingepakt, en verzending naar buitenland is geen issue. Sneller dan via leveranciers in eigen land.

Goed geholpen, alles was naar wens

Alles naar verwachting

snelle levering, goed product

snelle levering, goed product

correcte producten met eerlijke prijzen en vlotte levering

De bestelde producten stemden volledig overeen met de gegevens op de website, de klant krijgt op de website ook een duidelijke en volledige omschrijving van het artikel zodat het perfect mogelijk is om een artikel ongezien, van op afstand te kopen. De prijs is realistisch en de levering zeer vlot. Voor mij is Onlinetrailerparts een aanrader.

Efficient en een goede website

Een goede website. Toegankelijk

top

snel correct

Snel geleverd.

Snel geleverd en goed verpakt. Bedankt.

Snel en goede prijs

Zeer snel geleverd voor aantrekkelijke prijs

Snelle levering en perfecte after sales

Snelle levering en perfecte after sales

Vlot en correct

Zeer snelle afhandeling van de bestelling en vlotte communicatie met de klantendienst.

schnelle Lieferung, ich bin sehr zufrieden

gutes Angebot

alles ok, maar ietsje meer uitleg zou zinvol zijn

geachte, ik bestelde een voorlichtje voor de aanhangwagen; omdat dit stuk was, ik kreeg erbij een schema van hoe de 13 of 7 pin aansluiting er moest aangesloten worden, alleen was die afbeelding voor de ontvanger (aan de auto) of voor de stekker (van de aanhangwagen); ik kreeg 2x kortsluiting voor ik door had dat het ene het spiegelbeeld is van het andere, misschien kan u duidelijk vermelden dat het schema dat u mee geeft de autoaansluiting betreft

Wat ik besteld heb, is snel binnengekomen.

Snel in huis en een super prijs kwaliteit verhouding.

Zo goedkoop maar toch gewoon goed spul.

Verlaatweg 81

8243PS Lelystad

Over Onlinetrailerparts.nl

Webshop in onderdelen voor aanhanger, kar, caravan, paardentrailer en boottrailer. *** Wir sind ein Webshop, spezialisiert auf Ersatzteile für Anhänger, Wohnwagen, Wohnmobil, Boot oder Pferde Anhänger. *** Webshop with parts for trailer, caravan, horsetrailer and boattrailer.