Doen wat ze beloven. Supersnel geleverd

Prima ! Aanbevolen verkoper

Ultra snel ontvangen, perfect. Aanbevolen

betrouwbare website

vlugge levering, goede prijs

goede site opbouw

Prijs en levertijd klopt

snelle en goede levering

zie boven

Goed geholpen bij afhalen magazijn

Goed snel en betrouwbaar

Fijne site en goed overzichtelijk top en snelle levering

Snelle en keurige aflevering

Snelle en keurige aflevering

Netjes en op tijd

Ok

Snel gevonden wat ik zocht via google. Eenvoudig te bestellen en snel thuis geleverd.

Een top service

Een plaatsvervangend product ontvangen maar helaas paste het niet contact opgenomen en kreeg meteen een retour ticket ontvangen een dag na ontvangst geld retour op rekening. Maar ze hebben ook meegedacht om het juiste product te leveren kreeg een link waar de afmetingen instonden dus meten, bestellen en monteren. Dit bedrijf is een echte aanrader en zou er zo weer iets bestellen.

zeer goede service1!!!

Heel bedankt voor je mooie fietslampen, Met vriendelijke groeten, Kostas

Een goede afhandeling van de bestelling en retouren

Kreeg precies datgene dat ik had besteld.

Besteld en gemonteerd. Gewoon dik in orde.

Nette en snelle verzending producten zoals beschreven

Nette en snelle verzending producten zoals beschreven

Prima opvolging

Uitstekend geholpen

Ik heb een hele goede ervaring gehad ,ondanks dat er iets vergeten was super geholpen

Duidelijke site, scherpe prijzen en snel geleverd

Komen de afspraken na, snelle levering goed product.

prima bedrijf

Kleine bestelling

Kan niet oordelen over het product wat ik gekocht heb.

Supersnelle service!

Super service via de klantendienst! Levering was niet al te snel maar dit kwam door dpd. Dpd staat nu eenmaal gekend als trage leverdienst helaas.

geweldig vlugge levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Mooie koetshoes gekocht die eruit ziet zoals op de afbeeldingen. Snel geleverd. Prima shop!

Schnelle Lieferung alles Bestens !!

Alles Bestens, die Ware ist so wie beschrieben und bereits verbaut. Schnelle Lieferung - sehr zum empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Verlaatweg 81

8243PS Lelystad

Over Onlinetrailerparts.nl

Webshop in onderdelen voor aanhanger, kar, caravan, paardentrailer en boottrailer. *** Wir sind ein Webshop, spezialisiert auf Ersatzteile für Anhänger, Wohnwagen, Wohnmobil, Boot oder Pferde Anhänger. *** Webshop with parts for trailer, caravan, horsetrailer and boattrailer.