Goede, vlotte afhandeling van mijn bestelling. Zeker voor herhaling vatbaar.

Super service

Door een onverwachte stockbreuk konden de bestelde sjorogen niet geleverd worden, er werd mij direct een alternatief aangeboden dat perfect aan mijn noden voldoet. Wanneer ik bij het ontvangen van mijn bestelling zag dat ik enkele pinnetjes voor de radex connectors miste volstond een simpel mailtje en er werden mij extra pinnetjes opgestuurd. Top Service

perfecte levering

Alles was in orde

goed netjes prima ben erg tevreden

Prima.

Onderdelen waren vlot verzonden. Jammer alleen dat de vervoerder er 4 dagen over gedaan heeft het pakket af te leveren.

Prima levering!

Snelle levering en prima materiaal

correcte communicatie en levering

correcte communicatie en levering

Snelle levering..

Gewoon goed

Vlot geregeld

Een 10 als de bazin er ook geweest was (-:

Goede service, snelle levering

Vragen mee antwoord en snelle levering van een goed product .

Klein min puntje , order was niet samen verpakt . Koerier leverde eerst alleen wielen , as lag op andere plaats in de vrachtwagen .

Snel en goed geleverd.

Snel en goed geleverd.

Zoals het hoort

goede prijs voor de producten, snel geleverd en volgens verwachting. Alleen de verzendkosten zijn erg hoog.

Günstig & guter Service

Zubehör für Trailer gibt es hier zu guten Preisen. Andere Händler sind um einiges teurer. Leider waren nach der Bestellung nicht alle Artikel in ausreichender Menge vorhanden. Nach einer Mail habe ich den Auftrag storniert und um eine Rückerstattung gebeten. Dann um eine Teillieferung gebeten und am Ende eine neue Bestellung aufgegeben, die sich mit meiner Bitte um Teillieferung Überschnitt. Alles kein Problem für diesen Händler. Nach bestätigten Versand recht schnell geliefert. Wenn ich weitere Teile benötigte, werde ich als erstes dort schauen.

Netjes, snel en telefonisch contact perfect

Goed. Perfect

snel en goede aflevering met kwalteit

zeer goed

Gewoon top

Snel en goed

Te weinig ervaring maar deze levering was snel en goed

alles zat erbij snelle levering

alles zat erbij alleen de bolletjes in de breedte lichten waren al kapot 1 in stukken andere ook het bolletje gebarsten zeer dun glas (China?). Werd snel uitgeleverd en voldoende op de hoogte gehouden.

Dik tevreden

Keurig optijd de goederen geleverd

Netjes op tijd geleverd

Gewoon heel goed

Snelle service, goede prijzen

De bestelling snel ontvangen en ook toen ik merkte dat er een foutje gemaakt was en er iets ontbrak, werd dit heel snel opgelost en opgestuurd. Prijzen zijn ook prima.

perfect

super snel

zogezegd originele onderdelen blijken namaak te zijn.

Als ik lees dat er originele onderdelen worden verkocht, dan geloof ik dat. Maar als je de onderdelen thuis krijgt en er is geen origineel nummer of merkstempel op te vinden, dan voel ik mij bedrogen. Adverteer dan met : wij verkopen namaak.

Verlaatweg 81

8243PS Lelystad

Over Onlinetrailerparts.nl

Webshop in onderdelen voor aanhanger, kar, caravan, paardentrailer en boottrailer. *** Wir sind ein Webshop, spezialisiert auf Ersatzteile für Anhänger, Wohnwagen, Wohnmobil, Boot oder Pferde Anhänger. *** Webshop with parts for trailer, caravan, horsetrailer and boattrailer.