Supersnelle bezorging.

Lekker snel geleverd en prima prijzen!

Fijn internetbedrijf. Prima prijs-kwaliteit.

Snelle levering, goed advies

Ik ben zeer tevreden waren heel snel geleverd en zoals het op de website beschreven is. Omdat ik niet precies wist welk neus nodig heb heb ik gebeld en werd goed geholpen.

Kauf ohne Probleme

prima snelle levering en juiste producten

Zeker aan te bevelen

Klantvriendelijkheid, snelle verzending,

Top bedrijf

Levering opgehaald in lelystad, geen problemen

Goedkoop en snel geleverd,

Goedkoop en snel geleverd,

PRIMA

ZOALS BELOOFD

Net afdekzeil, goed op maat geleverd.

Geleverd zoals besteld. Goede prijs kwaliteit verhouding. Afwerking inkepingen voor koprek zouden beter passend kunnen maar gezien de prijs mag je daar eigenlijk niet over klagen. Kortom zeer functioneel afdekzeil.

snel geleverd

deze trekhaakdop raak ik niet zo makkelijk meer kwijt.

Snel, juist en zoals beloofd!

Ik heb alles op afgesproken tijdsstip aangekregen! Juist en netjes ingepakt

Zeer snelle bediening en reactie indien vragen.

Mensen maken fouten, Onlinetrailerparts hersteld ze, tot mijn tevredenheid, zeer snel.

Zeer goed bedrijf ben zeer geholpen bij vragen over het aan sluiten van de verlichting. Telefonisch was de medewerker ook erg vriendelijk. Dit bedrijf is zeker een aanrader en niet duur en snel geleverd

Meer kan ik niet zeggen dan super service

onderdeel goede kwaliteit, veilig verpakt, snelle levering

Mijn ideale partner

Perfecte prijs kwaliteit verhouding

Perfect bedrijf bestellen de moeite waard !!!!!!!!

Super bedrijf, snelle verzending en alles keurig verpakt en op tijd binnen.

Alles vlot en correct verlopen

Goede service Goede producten

Leider schlecht verpackt, Ware etwas beschädigt!

Ich habe neue LED Rückleuchten für meinem Anhänger gekauft , leider waren Sie nicht ausreichend geschützt beim Versand ! So drückten die Schraubgewinde der einen Leichte auf die andere Leuchte und verkratzten diese !!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

geweldige service

had problemen met mijn trailer gasveren stuk. gelijk 's avonds bij jullie besteld en de vraag gesteld wanneer ze geleverd konden worden omdat ik de week erop naar de kliniek met een paard moest. werd gelijk de volgende dag verstuurd en de dag erna was het binnen. communicatie was zeer vriendelijk en zeer kundig.

Alles in huis voor je aanhanger

Altijd voorraad mooie producten en vriendelijke service

Verlaatweg 81

8243PS Lelystad

Over Onlinetrailerparts.nl

Webshop in onderdelen voor aanhanger, kar, caravan, paardentrailer en boottrailer. *** Wir sind ein Webshop, spezialisiert auf Ersatzteile für Anhänger, Wohnwagen, Wohnmobil, Boot oder Pferde Anhänger. *** Webshop with parts for trailer, caravan, horsetrailer and boattrailer.