Alles is geheel naar wens verlopen, zowel de snelle levering, alsmede het bestelde artikel.

Zeer snelle levering super kwaliteit

Alles klopt snel geleverd.

Verlichting set werkt niet na behoren

De verlichting set werkt niet na behoren alles knippert zo spontaan en gaat zo spontaan weer uit Hier over een mail gestuurd kreeg ik antwoord of ik het op een accu wou aansluiten dit ook gedaan en werkt ook niet knippert en flikkert,dit ook gemaild en kreeg als antwoord of ik er een filmpje van wou maken Ik ben zelf 1e automonteur pas 23jaar dus ik weer echt wel hoe je de verlichting aan moet sluiten Heb geen film gemaakt heb de ouwe verlichting er weer opgezet want me vriendin heeft dagelijks de trailer nodig dus uit gebreide filmpjes enzv maken hebbe we echt geen tijd voor de trailer moet rijden

top

alles zeer correct, geen verrassing.

Snelle levering. Top

Duidelijke site. Snel te bestellen en een vlotte levering. Zeer tevreden.

Alles snel en correct verzonden

Alles snel en correct verzonden alleen jammer dat DPD de pakketbezorgers zo traag is en het ook nog op het verkeerde adres af levert. Pakket heeft 500 km af gelegd van Lelystad naar Meppel naar Oirschot naar Rijssen en uiteindelijk naar Winterswijk.

Goede kwaliteit

Ik ben blij met dit bedrijf. Helpen je vlot verder en zijn betaalbaar. Ook in Coronatijd een goede communicatie en snelle levering. Na ontvangst heel erg tevreden over mijn bestelde producten. Zo zie ik het graag :-)

Erg tevreden over afhandeling na levering van een product dat stuk ging. Erg snel opgelost :)

Prima service, maar bestelde onderdeel voldoet niet aan mijn verwachting.

Laatst een kielrol set besteld mat beugel as en rol alleen past dit voor geen meter. Ik heb op de as ruim 3 cm loze ruimte.

Snelle levering.

Overzichtelijke Site en snelle bezorging.

Verzenden kon wat vlotter

correct en snel

correcte en snelle levering, van bestellen tem levering.

Snelle en correcte levering.

Kwaliteit voor een nette prijs

Perfect levering

snelle levering van een goed product

snelle levering van een goed product

Goed bevallen

Vlotte levering

Overzichtelijke site supersnel geleverd

Scherpe prijs razendsnel verzonden En goede kwaliteit

Goede prijs, snelle levering

Reservewielhouder gekocht.

Snel en coorect

Snel en correct, en bij eventuele fout wordt dit direct rechtgezet. Prima service.

Duidelijke omschrijving, goed gekrijst, snelle levering

Snel en goed

Duidelijke website en snelle service

Snelle levering en goede prijs.

Achterlicht voor vouwwagen besteld. Scheelt bij de de helft met Vrijbuiter en De wit in Schijndel.

Bestens,jederzeit gerne wieder nur zum empfehlen

Sehr gute Qualität, sehr schneller guter Versand einfach nur zum Wohlfühlen ohne Stress und Ärger so wie es eigentlich sein sollte meistens aber nicht ist.

Verlaatweg 81

8243PS Lelystad

Over Onlinetrailerparts.nl

Webshop in onderdelen voor aanhanger, kar, caravan, paardentrailer en boottrailer. *** Wir sind ein Webshop, spezialisiert auf Ersatzteile für Anhänger, Wohnwagen, Wohnmobil, Boot oder Pferde Anhänger. *** Webshop with parts for trailer, caravan, horsetrailer and boattrailer.