Beautyful

Very nice,

Prachtige sieraden

Prachtige sieraden van goede kwaliteit.

Gute Qualität zu kleinem Preis

Schnelle Lieferung, liebevoll verpackt

Zo mooi en persoonlijk

Snelle verzending, mooi persoonlijk verpakt erg leuk

Toller Service und Ringe genau wie abgebildet, danke.

Alles prima.

Alles super

Alles perfekt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super blij mee. Ze zijn prachtig

Super kwaliteit.

Mooie armband

Mooie sieraden. Is mijn 2e armbandje nu. Goede kwaliteit en snelle levering

Topservice

Foutieve ring ontvangen, maar onmiddellijk gecorrigeerd

Mooi assortiment snelle service

Prachtige halsketting besteld. Niet heel goedkoop maar wel goede kwaliteit dus tevreden. Bestelling werd snel geleverd in een mooi doosje.. Winkel zeker aan te raden

Mooi sieraad!

Armband met tekst ziet er mooi uit!! Het enige wat ik een beetje jammer vond dat er niet nog een mooi tasje bij zat dat maakt het nog leuker om cadeau te geven.

Bildschöne Armbänder

Die Armreifen sind sehr hochwertig verarbeitet und vom Design einfach nur bezaubernd

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie collectie, snelle levering en mooi verpakt. Ben er erg blij mee!

Mooi product, snelle levering, mooi verpakt

Mooi product, snelle levering, mooi verpakt

Zonde van je geld

Echt zonde van je geld. Bijzonder slechte klantenservice en verkopen producten waarvan maten niet kloppen en je vervolgens kunt fluiten naar je geld.

Wunderschöne Ware von hoher Qualität

Ich werde sicher wieder bestellen, so viele schöne Sachen. Tolle Ware und super schnelle Lieferung. Alles kam sehr liebevoll verpackt an.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Très belle qualité du collier, merci beaucoup:)

Wunderschöne Kette mit Anhänger

Nicht das letzte Mal bei diesem Shop bestellt... Wunderschöne Kette mit Anhänger bestellt und auch bekommen... Genau so wie auf der Webseite abgebildet, das reine Vergnügen sie zu tragen...

Mooie sieraden Snel bezorgd Mooi verpakt Kom graag weer terug

Service is prima

De kettingen die ik had besteld zijn leuk, maar meer ook niet. Vind ze voor de prijs niet mooi genoeg zeg maar. Maar dat is mijn persoonlijke mening natuurlijk. Jammer, dus retour.

Ganz elegant

Ich bin ganz begeistert von dem Ring, ich trage ihn täglich und gern! Er sieht sehr edel aus, an meinem Finger . Ich liebe ihn jetzt schon !

Goede duidelijke website!

Het duurde bij mij wel langer dan de volgende dag zoals op de website stond. Ik kreeg wel heel lief een persoonlijk kaartje waar een excuus op stond. Handgeschreven en dat vind ik heel prettig!

Goede prijs/kwaliteit, snel verzonden cq ontvangen.

Goede prijs/kwaliteit, snel verzonden cq ontvangen.

Einfach perfekt ALLES

Schmuck traumhaft...Info wegen Bestellung super..kann ich nur empfehlen und werde weiterhin was bestellen...Danke lg sys

Na 1 dag dragen al stuk

Had een enkelbandje ontvangen super blij mee ook echt heel mooi maar schakeltjes zijn niet gesoldeerd waardoor ik na 1 dag dragen het bandje al ben verloren

22 Luifelbaan

Wassenaar 2242KT