Wunderschöne Ringe

Vor einem Jahr habe ich mir den ersten Ring gekauft, nun zwei weitere, da sie zusammen noch schöner aussehen! Ich werde auch ständig darauf angesprochen, dan kann es nur schön sein

Alles Perfekt

Ich habe schon zwei mal bestellt und bin sehr zufrieden.Toller ausgefallener Schmuck. Ich werde mit Sicherheit wieder bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie oorbellen en uitstekende levering/service

Snelle en vriendelijke service. Top levering

Fantastische service

Voor mijn partner wat leuke items besteld voor de kerst en kwam een dag later discreet verpakt al in huis. Mooie kwalitatieve sieraden en snelle communicatie en service.

Klantvriendelijk, behulpzaam en komt afspraken na

Mijn bestelling gedaan via de website, deze was gebruiksvriendelijk, duidelijk en overzichtelijk. Vervolgens via de app contact gehad over de bestelling, erg klantvriendelijk en vakkundig

Okay

It is cute material yet very fragile. Is it worth the money? Well I personally think it is a little too expensive.

Schnell und mega schöner Schmuck

Alles ganz unkompliziert und schneller Versand. Ganz schöner Silberring mit Sternchenanhänger, sehr liebevoll verpackt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Altijd op tijd geleverd en mooi ingepakt. Top

Alles geklappt, wunderschöner Schmuck !

Leider viele Schmuckstücke ausverkauft

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Perfekt! Sehr schöne Ware und sehr schnelle Lieferung!

Perfekt!

Gewoon top

Goede service, mooi product

Gebeld met vraag, moeilijk telefonisch te bereiken, maar daarna heel vriendelijk en efficiënt geholpen. Fijne service.

Wundervoll

Ist ein Geschenk an meine Schwestern und mich! Sehr süß! Freue mich schon auf Weihnachten und auf die Freude

Prachtig

Gaucho oorbellen en ring voor jarige vriendin. Een statement ..prachtig !

Sehr schön und behutsam verpackt.

Zweimal habe ich schon bei Ihnen ein Geschenk besorgt und wurde vor allem beim zweiten Mal wurde ich nochmal positiver überrascht.

Horrible!!!!

Worst experience ever! The item did not arrive on time. Instead of issuing a refund (my emails were ignored), the company resent the item. Only after threatening legal action did I finally receive a reply — which was disrespectful. The result: a huge waste of time and effort, with no resolution. Better avoid this company.

• Would you recommend us? No

Mooi!!!

Ik heb lastige oren, kan weinig hebben, maar gelukkig bij deze gelukkig niet!! Wel duur, maar wel de moeite <3

Prachtige sieraden

Snelle service en mijn bestelling was prachtig ingepakt en erg blij met mijn bestelling. Niet goedkoop maar vind het wel waard

Sehr schöner Schmuck

Gute Verarbeitung, angenehm zu tragen. Optisch wunderschön

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie sieraden en goede service

Mooie sieraden en goede service. Voor herhaling vatbaar.

Schattig maar erg prijzig

Kwaliteit lijkt op de foto’s beter als je het dan ontvangt valt het tegen , is mijn ervaring. Ik vind het te prijzig 147 euro naar hoe het eruit ziet. De helft zou ik prima vinden . Sorry maar wel mijn eerlijke mening. Succes groetjes Lia

Toller Schmuck in guter Qualität & ausgefallenen Design

Top service.

Snelle levering en na telefonisch contact een korting ontvangen die ik 2 dagen later al terug had ontvangen.

Prachtige sierraden en super snel bezorgd

Ik had twee ringen besteld die de volgende dag al bezorgd werden. De ringen waren leuk verpakt en in het echt nog mooier dan op de foto's. Alleen kiezen is lastig want ik vind alles leuk :)

22 Luifelbaan

Wassenaar 2242KT