❤️❤️❤️❤️

❤️

Supermooie ring

De ring die ik besteld had, is echt supermooi. Ik had ook een andere ring besteld, die staat in backorder. Daarvan wordt je netjes op de hoogte gehouden wat de stand van zaken is. Ik ga ook nog voor een van de kettingen!!

Prachtige juwelen!

Veel keuzes, helemaal mijn stijl. Zeer vlotte bediening, dag nadien al in huis. Laten onmiddellijk weten als er iets niet op stock is, je kan wachten of iets anders kiezen.

Geweldig ❤️

Prachtige sieraden, op de foto zijn ze al mooi Maar in het echt nog mooier!!! Super snelle service en levering, had het al de volgende dag binnen. Vragen gesteld via fb messenger en meteen bericht en duidelijke info gehad. Heel erg vriendelijk Zou het iedereen kunnen aanraden

Product als verwacht

Armband super leuk en als verwacht. Snel geleverd.

Zeer snelle levering en goed reply op vraag. Erg blij met mijn ring.

Geluksmoment in n postpakketje

De sieraden zijn mooi en stijlvol afgewerkt. Je bestelling wordt netjes en leuk ingepakt, zodat ik ijg n geluksmomentje beleef wanneer t gearriveerd is! De levering is snel en correct.

Super snelle levering

Verrassend snelle levering, en super klantvriendelijk. De sieraden zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee.

Zo leuk en had ze heel gauw binnen

Die ringen zijn zo leuk

Schnell und zuverlässig

Hat alles prima geklappt!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super snelle levering

Erg blij mee

Keurig in box geleverd. Gaf het zo door alscadeau bleek de bon en het prijskaartje er nog aan/in te zitten. Dat had niet gemoeten wellicht vraag in bestelprocedure?

Leuk kadootje voor mijn 21jarige nicht

Snelle levering!! Super leuk

Als moederdagcadeau gegeven. Verzending was op tijd, keurig ingepakt en moeders was erg blij. Kortom zeker een aanrader.

Altijd een feestje!

Leuke, super, fijne ,originele hebbe dingetjes voor de modieuze vrouw!

Goede communicatie

Great

Quick replies, helpful. After a problem with the delivery I received a new one without any trouble.

Too late delivery but excellent aftersales service

Too late delivery of earrings. TNT was guilty, not Lora di Lora. Excellent aftersales call. The employee was very good.

Goed en snelle levering.

Erg snel de producten binnen gekregen en een leuke persoonlijke boodschap erbij waardoor je bestelling nog persoonlijker word. Daarnaast werd het netjes geleverd.

Super!!! Gerne wieder.

Gute Aufmachung der Homepage. Freundlicher Service am Telefon. Flexibilität bei der Lösung meines Problems. Vielen Dank Meine Schwester wird viel Freude an ihrem Armband haben.

Goed geregeld ,snel geleverd

Gewoon goed geregeld.

Superblij met mijn ring ! Snel bezorgd, leuk verpakt en zeker net zo mooi als op de site. Denk dat ik er nog maar één ga bestellen :)

Mooi product en snel geleverd, maar niet ingepakt!

Zoals op van Lora di Lora gewend ben: een mooi product, een handgeschreven kaartje en snel geleverd! Één minpuntje: ik had gevraagd of ze het in wilde pakken maar dat is niet gedaan...

Geweldige sieraden!

Altijd leuk als je de bestelling binnen krijgt dat er een lief briefje in zit!

22 Luifelbaan

Wassenaar 2242KT