2e bestelling gedaan snelle verzending.

Snelle verzending, leuk product voor de 2e keer een bestelling gedaan, dit maal als cadeau... Werd zeer goed ontvangen.

Zeer snel!

Heel mooi verpakt. Producten zijn prachtig.

Supermooie sieraden, snelle levering, top kwaliteit!!

Net weer een bestelling binnen. Super blij mee! Goud blijft heel mooi. Bij mijn dochters ook heel populair. De bedeltjes vind ik ook heel bijzonder en sommige met speciale tekst. Zeker aan te raden!

Mooie armband met uitstraling

Mooie sieraden met uitstraling, zeer snel bezorgd

Helemaal top!

Het product werd snel geleverd. De handgeschreven persoonlijke boodschap die erbij zat maakte het extra leuk!

Prachtige "simpele" vrouwelijke sieraden

Snelle levering, mooi product, exclusief.

Via de webshop is de service top.

Heel leuk om het roze doosje met een persoonlijke handgeschreven boodschap te ontvangen! Het papier om het sieraad heen had een parfum geur, heerlijk! Echt een cadeautje.

Hele goede en persoonlijke service

Er ontbrak een onderdeel van een armbandje. Hier werd erg goed mee omgegaan en er is mij een ring ter compensatie aangeboden. Goed dat jullie er zo boven op zitten en het gelijk oplossen.

Fantastisch!

Lora di Lora haar sieraden zijn zo ontzettend mooi dat je gewoon weg niet kunt kiezen. Dank jullie wel voor de prachtig armband en de ring die ik in een mooie box heb ontvangen. En het allerleukst is toch wel de persoonlijke note. Wat een geweldige service.

Snelle levering, super mooie sieraden

Gewoon goed

Snelle levering top!!!

Toller Schmuck

Schnelle Lieferung aus den Niederlande. So hübsch verpackt zuhause angekommen. Bin happy!

Sehr schneller Service

Alles hat super geklappt, freundliches Team und toller Kundenservice. Sehr schöner und kreativer Schmuck.

Supermooie sieraden, snel geleverd met een persoonlijke noot

Supermooie sieraden, snel geleverd met een lief kaartje met een persoonlijke noot erin. Na mijn 3de bestelling kreeg ik er een klein cadeautje bij. Superlief!

Helemaal goed

De levering was snel en het kwam in een schattig doosje.

Toppie

Prachtige ketting Heeeel blij mee

Jammer van de vertraging

Zaterdag armbandje besteld zou de 15e geleverd worden maar wird nu de 17e was vertraging bij de post

Ik ben heel tevreden over Lora di Lora en het team. Hoewel het armbandje niet meer op voorraad was kreeg ik meteen een heel vriendelijk mailtje en een hele leuke aanbieding.

Supermooie sieraden die me blij maken!

Ik heb diverse gouden sieraden gekocht bij Lora di Lora waar ik nog elke dag heel blij mee ben. Ik draag ook bijna geen andere sieraden meer. De kwaliteit is heel goed en ze blijven mooi. Snelle levering en hele vriendelijke en aardige klantenservice.

Ben heel blij met de mooie ketting!!!

Zeer snelle levering + persoonlijke note bij ontvangst!

Vriendelijke service en een mooi product

Snel ontvangen, leuk kettinkje!

Erg vriendelijk Snelle service

Snelle service, duidelijke website

Geen ervaring met de sieraden, sieraden als cadeau besteld.

Erg snelle en zeer vriendelijke service

Ik ben zeer tevreden, mijn bestellingen was helaas niet helemaal voorradig, naar ze kwamen al direct met een super leuke aanbieding .. Heel erg netjes dus.. Kwaliteit sieraden..

22 Luifelbaan

Wassenaar 2242KT