gelijk de volgende dag binnen en heel blij mee!

dank je wel

Top bedrijf

Supersnelle levering en netjes ingepakt..gewoon super..aanrader!!

Nice product and excellent services

Quick service and a Nice ring

Mooie producten, snelle service, vriendelijk personeel

Prachtige oorbelletjes Daisy

Mooie mat gouden oorbelletjes. Ben er erg blij mee. En wat een lief berichtje ontving ik van Mirjam erbij. Dank jullie wel. Liefs Odette

Mooi sieraad en blij met de aankoop.

Het is leuk om een lora di lora sieraad binnen te krijgen en uit te pakken. Ik was erg positief verrast door het persoonlijke kaartje wat er bij zat. De ring zit lekker en ziet er mooi uit. Wel kan kon ik geen maat kiezen waardoor ik niet kon kiezen voor welke vinger ik hem wilde. Ook zitten er een paar kleine beschadigen/ krasjes op, maar ik weet niet of dat dit bij het sieraad hoort. Over het algemeen is dit dus een positieve ervaring voor mij en ben ik blij met de aankoop.

Snelle service!

Snelle service (verzending), leuke kortingscode voor verjaardag en gratis retour. Nu alleen nog gratis verzenden onder bepaald bedrag dan perfect!

Vergulde ketting besteld en de volgende dag al in huis. Lekker snel Helaas zijn mijn armbandjes die ik al langer heb een beetje verkeurd. Dat zie je nu goed als je de nieuwe ketting erbij legt. Ik vind alles van Lora di Lora super leuk dus dat neem ik maar voor lief.

Prachtige sieraden

Goede service en prachtige ringetjes

Hele mooie sieraden

Hele mooie sieraden en een snelle levering!

Super goed

Super snel en heel mooi verpakking ! Goede kwaliteit van het sieraden .

Love

Prachtig sieraad (necklace Indi Boda). Snelle levering en vriendelijke en behulpzame klantenservice!

Mijn ervaring is goed!

Het ringetje ziet er prachtig uit!! En wat lief dat briefje erbij Groetjes Astrid

snelle levering en alles net zo leuk als op de foto's

ringen en armband besteld en alles is helemaal zoals op de foto's ga in de toekomst zeker meer bestellen !

Goed maar er was wel geduld voor nodig

Super blij met de ketting hele goeie kwaliteit. Moest wel veel langer wachten op de ketting dan op de website stond geadverteerd.

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie en kwalitatieve sieraden!!

Lora di Lora heeft zeer mooie sieraden, van een goeie kwaliteit. Ik heb oorbellen en een armbandje van ze en ze staan allebei perfect! Ook de klantenservice is goed, want toen mijn armbandje opeens uitverkocht was kon ik een andere uitkiezen, die ik overigens zelfs leuker vind!

Snelle bezorging - mooie artikelen

Armband en Ring besteld. Armband snel ontvangen. Ring volgt nog (had ik via back-order besteld) maar netjes mail over ontvangen hoe lang het nog zou duren voordat het geleverd zou worden. Dik tevreden. Nu nog even in spanning voor mijn ring.

❤️❤️❤️❤️

❤️

Supermooie ring

De ring die ik besteld had, is echt supermooi. Ik had ook een andere ring besteld, die staat in backorder. Daarvan wordt je netjes op de hoogte gehouden wat de stand van zaken is. Ik ga ook nog voor een van de kettingen!!

Prachtige juwelen!

Veel keuzes, helemaal mijn stijl. Zeer vlotte bediening, dag nadien al in huis. Laten onmiddellijk weten als er iets niet op stock is, je kan wachten of iets anders kiezen.

Geweldig ❤️

Prachtige sieraden, op de foto zijn ze al mooi Maar in het echt nog mooier!!! Super snelle service en levering, had het al de volgende dag binnen. Vragen gesteld via fb messenger en meteen bericht en duidelijke info gehad. Heel erg vriendelijk Zou het iedereen kunnen aanraden

Product als verwacht

Armband super leuk en als verwacht. Snel geleverd.

Zeer snelle levering en goed reply op vraag. Erg blij met mijn ring.

Geluksmoment in n postpakketje

De sieraden zijn mooi en stijlvol afgewerkt. Je bestelling wordt netjes en leuk ingepakt, zodat ik ijg n geluksmomentje beleef wanneer t gearriveerd is! De levering is snel en correct.

22 Luifelbaan

Wassenaar 2242KT