Mooie verpakking, heel leuk om zo een kado te geven . Mijn dochter vond het geweldig.

Niks op aan te merken

Alles was goed en snel gegaan.

Super snelle levering

Bestellen en 1 dag later geleverd met een leuk kaartje erbij top

Wij zijn blij!

Prachtige ketting, snelle levering, mooi verpakt. Dochter is er erg blij mee!

Fantastische collectie!

Hoi, Ik had al een beoordeling gedaan, maar nogmaals ben super verliefd op jullie mooie collectie! Gr. Joyce

Helemaal geweldig!

Prachtige armbanden. Ontzettend leuk ingepakt. Ik ga zeker vaker bestellen.

Geweldig prachtige ringetjes gekocht

Heel mooi ingepakt en een snelle levering.

Prachtige sieraden, snelle en zeer klantvriendelijke service!

Ik heb laat in de middag een bestelling geplaatst en werd gelijk gebeld met een voorstel waardoor ik mijn bestelling sneller zou ontvangen dan met de keuze die ik in het bestelproces had gemaakt. Dat er zo wordt meegedacht in het belang van de klant vind ik super. Dat maak je niet vaak mee. En de bestelde ketting is ook prachtig!

Hoi Anne, Ik heb het nog niet gezien,het is een kadootje voor mijn dochter die binnenkort gaat bevallen,dan geef ik het haar. Ik zelf vindt het heel toepasselijk voor haar,en het ziet er goed uit,ik geloof dat het erg mooi is. Gr José Klinkenberg

Heeeeel leuke sieraadjes

Super leuke sieraden alleen wel pc duur

Fantastic bracelets love them

Absolutely love this bracelets they are so classy , fit perfectly and look fantastic when on my wrists .

Goeie snelle service

Simpel, goed en snel.

Zie hieronder

Duidelijke site, bezorging volgens afspraak

Hele supergoede ervaring met Lora di Lora

De bestelde ketting kon niet meteen geleverd worden, ik werd daar keurig van op de hoogte gebracht. Uiteindelijk binnen de aangegeven tijd kreeg ik mijn kettinkje binnen met een heel lief kaartje erbij van Anne. Dus een goede service en ik ga jullie zeker aanraden. Succes met jullie bedrijf!

Verliefd

Verliefd!! Ofwel: in love with Lora di Lora ❤️ Anne-Marie

Super snel geleverd, met kwaliteit geopend

Ik ben erg tevreden met hoe snel ik het pakketje binnen kreeg. Ook vond ik de verpakkingen er erg mooi uit zien. Super!!!

Snel en vriendelijk

Super fijn!

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden en vond de ring ook mooi op tijd geleverd

Erg goed

De producten werden erg snel geleverd, en het persoonlijke kaartje erbij was een leuke verrassing

Geweldige en mooie sieraden, die ook mooi blijven!

Ik heb inmiddels meerdere oorbellen, kettingen en armbanden van Lora di Lora. Ik draag eigenlijk niets anders meer! De sieraden passen overal bij en blijven ook mooi! Daarnaast een heel goede en snelle levering en zeer vriendelijke klantenservice.

Prachtige sieraden

Snelle, nette levering. Prachtige sieraden.

Snel binnen,en een mooie kaart bij de Zending,top, ga zo door!

Uitstekende service!!

Na aanvankelijk misverstand direct teruggebeld en naar volle tevredenheid opgelost. Heel klantgericht!

Best jewelry ever!!!

love the ring I bought for my friend and gosh I wish I could get myself some!

Net zo mooi in echt als op papier!

22 Luifelbaan

Wassenaar 2242KT