Aanrader!

Mooie sieraden en een top service!

Alles verliep soepel totdat ik mijn pakketje wilde retourneren

Mijn bestelling werd snel geleverd en ik werd aan de telefoon en via de email netjes te woord gestaan. Ik moest alleen zelf achter mijn retourlabel aan die ik nog steeds niet ontvangen heb. Dit terwijl er op de site wordt aan gegeven dat je deze via de email moet opvragen. Dit had ik dan ook gedaan maar kreeg geen retourlabel toegestuurd. Vervolgens had telefonisch gevraagd om een retourlabel maar heb helaas nog niks ontvangen..

prachtige collectie sieraden en zeer vriendelijke afhandeling

Een dag na bestelling in huis. Mooi verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. De website ziet er ook heel mooi en overzichtelijke uit. Een achte aanrader!

Zeer goede service en snelle levering

Ik was 1 oorbel verloren en had lora di lora gemaild of ik eventueel ook 1 oorbel kon bestellen. Ze vroegen mij om welke type oorbel het ging en mocht toen gelukkig 1 oorbel bestellen. Super service toch!

Super service van en geweldig verpakt

Mijn bestelling is zo snel binnen gekomen. Het ringetje was zo leuk verpakt! Ook de kwaliteit van de ring is SUPER goed!!!! Ik raad deze website 100% aan

Niets op aan te merken!

Fijn contact en prima afhandeling. En uiteraard heel blij met de armband 🙂

Snelle bezorgservice en mooi verpakt sieraad!

Na bestelling kreeg ik meteen bericht over de levering die al een dag later zou plaatsvinden. Snelle service! Het sieraad was mooi ingepakt en er zat ook een kaartje met handgeschreven boodschap bij: heel attent.

Nadat bleek dat mijn pakketje onvoorziene vertraging had bij PostNL, heeft Anne Fleur mij zo fantastisch geholpen met een oplossing te vinden om het kraam cadeautje voor mijn dochter toch snel in huis te hebben. Zeer klantvriendelijk!!!

Ik ben uitstekend geholpen.

Zeer fijn. Behulpzaam en aardige mensen.

Snelle en leuke bezorging

Ik vond het fijn dat mijn ring zo snel was bezorgd. Verder was het erg leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zat.

In één woord geweldig!

Zo blij met mijn nieuwe oorbelletjes. Dank je wel Lora di Lora.

Wat een leuke lijn!

Ik ben verliefd wat een leuke lijn! Ik had 2 ringetjes besteld en de volgende dag waren ze al binnen. Binnenkort ben ik jarig dan ga ik een armbandje bestellen,ik verheug mij er nu al op.

Super service!

Ik heb al meerdere keren bij Lora Di Lora besteld en er alleen maar goede ervaringen mee!

SPECIAL!!

wat ik vooral leuk vind is dat de bedeltjes van Lora uniek zijn en een betekenis hebben.

Geweldig mooie kwaliteit

De ring zag er goed uit en mooi ingepakt

Mooie sieraden, vriendelijk medewerkers, slechte bezorging

Netjes en vriendelijk geholpen door de eigenaar toen er een armband niet leverbaar was. Voor het ongemak nog een ringetje erbij gekregen. Bezorging zou maandag zijn. Toen dinsdag middag, vroeg in de middag , toen laat in de middag en vervolgens konden ze niet bij het adres komen. Nu hopen dat het donderdag wordt bezorgd. Nogmaals: het bedrijf niets te verwijten, maar de bezorging is flut.

Snelle levering en goede kwaliteit. Mooi verzonden met een handgeschreven kaartje. Mega leuk!

Prachtig!

Mooie sieraden met uitstraling!

Zeer leuk verpakt, snel verstuurd, met aandacht voor de koper

Leuk assortiment, dankzij jullie toch nog een mooi kerstcadeau kunnen kopen. Het is snel verstuurd, ontzettend leuk verpakt en met een persoonlijke noot naar de koper. Hoe bijzonder! Ik kan dit bedrijf op basis van mijn ervaring van harte aanbevelen. Ik kom binnenkort ook eens in de winkel kijken.

Top je word op de hoogte gehouden

Netjes voor de kerst nog bezorgt

Snelle levering en verpakt in een mooi doosje

Mooie ring ontvangen mooie kwaliteit Gewoon top En er zat een super lief kaartje bij

Aanrader!

Hele prettige klantenservice, mooie verpakking met altijd een persoonlijke boodschap. Levering altijd zoals beloofd. Fijne en betrouwbare webshop.

Lovely & great!

Fast delivery & beautiful jewellery :) My gold jewellery are still in really good shape & condition. I have had them for over a year now !! very pleased with Lora Di Lora

Very nice product and fast selivery

Too bad it wasn’t wrapped as a X Mas gift...

uitstekende service

goede snelle service