PRP: heel zichtbaar resultaat!

Toen ik van Bart de uitleg kreeg over zwakkere haargroei rond de kale plek, met daarbij de foto's om dat te tonen, was ik wel overtuigd om een behandeling te proberen. Na die sessies PRP (en systematisch gebruik van de lotion) leek het er inderdaad beter uit te zien. Al twijfelde ik op een gegeven moment toch; als mijn haar een tijdje niet was gewassen, leek het niet zo'n verschil met voordien. Maar een tijdje na de behandeling heeft Bart nog eens foto's genomen, en dan zie je het absoluut zonder twijfel: een enorm groot verschil, veel dikker en steviger haar, zodat de kale plek op de kruin zelfs een stuk kleiner lijkt. Het resultaat is zoals ze het voorspeld hadden.

• Haar pigmentatie PRP

Zeker tevreden

Begin juni 2020 een FUE behandeling laten uitvoeren bij Prohair Clinic in Heist op den Berg. Het ging om 1300 grafts in zone 1 (inhammen). Alles was op 1 dag gebeurd, en het team van dames werkte zeer vlot en efficient samen. Ook de voorgesprekken met Bart waren zeer geruststellend. Duidelijk dat ze al vele jaren ervaring hebben in het vak. Geen pijn gehad. De verdoving is wel wat onaangenaam, maar dat hoort erbij. Na 2/3 weken begint het merendeel van de implantaten uit te vallen, en aangezien ze bij mij minimaal geschoren hebben, zie je het niet heel erg. Ik ben nu 3,5 weken ver, en benieuwd naar wat er komen gaat! Over het algemeen zeer tevreden met de keuze.

• Haar pigmentatie FUE

Professioneel team leidt tot knap resultaat

Helemaal volgens plan is het haar terug gegroeid. Ik ben zeer tevreden van mijn beslissing om voor een FUE gekozen te hebben bij PHC.

Innovatief

Door de PRP-behandeling en het dagelijkse gebruik van de haarlotion is mijn haar volumineuzer/dikker geworden, merk je veel minder de kalende plekken vooraan, zodat ik zelfs twijfel of voor mij een haartransplantatie echt nog nodig. Ik kan dus iedereen met beginnende kaalheid deze aanpak zeker aanraden!

• Haar pigmentatie PRP

Aanrader!

Het is reeds meer dan een jaar geleden dat ik koos voor een FUE bij Prohairclinic. Hoewel ik gehele behandeling vanaf dag één als positief heb ervaren, besef je een jaar later pas echt hoe erg het je heeft veranderd en wat een prachtig werk men heeft gerealiseerd. Top team, een echte aanrader!

Résultat très satisfaisant

1 an après ma greffe, je suis très satisfait du résultat. Par contre il faut savoir qu'après l'opération, il faut passer 4 mois 1 peu difficile, ce fut le cas pour moi...gonflement du visage, croute de sang sur le crane pendant 2 semaines et important shock loss. Je recommande prohairclinic

Professioneel

Op 03-03-2020 heb ik een FUE haartransplantatie laten doen bij Prohairclinic. Na verschillende klinieken bezocht te hebben en offertes opgevraagd te hebben heb ik deze keuze op basis van vertrouwen gemaakt. Er zijn 1500 grafts geplaatst in de inhammen, waarbij ook een stuk van de transitiezone is afgeschoren om de overgang zo natuurlijk mogelijk te maken. Het was mogelijk om een gedeelte van mijn haar te laten staan dat ik nu gebruik om het vooraanzicht te camoufleren. De behandeling was geen dagje welness maar is mij erg meegevallen. De verdoving in het implantatiegebied is het meest gevoelige, daarna is het een kwestie van geduld hebben en lang stilzitten. Het team kwam zeer professioneel op mij over, ook voor de verdoving werd ruim de tijd genomen om er zeker van te zijn dat ik geen pijn had. Bij het implanteren van de grafts is het mogelijk om Netflix te kijken wat een fijne afleiding was. Na de behandeling heb ik op dag 4 en 5 de zwelling als meest hinderlijk ervaren. Het was een forse zwelling waardoor ik moeite had om mijn ogen open te doen, maar dit was ook weer snel weg. Het wassen op dag 7 was ook zeer welkom, waarmee meteen ook de jeuk in het donorgebied weg was. Ik zit nu op 3 weken na de behandeling en ben na 14 dagen langs de kapper geweest om de rand van het 'bloempotkapsel' bij te laten werken. Ik kan het nu goed camoufleren waardoor mensen die ik het niet verteld heb nog niet doorgehad hebben dat ik een haartransplantatie heb ondergaan. Om het haarverlies te stabiliseren gebruik ik de topische finasteride/minoxidil lotion. Ik zit momenteel op 3 weken en ben uiteraard zeer benieuwd naar het eindresultaat. Achteraf gezien ben ik zeer tevreden over de dienstverlening en had ik de behandeling al een paar jaar eerder moeten laten uitvoeren. Het is toch een 'drempel' die je over moet om er volledig voor te gaan, maar ik ben blij dat ik daar over ben!

Spectaculair !

ik ben in april 2019 in contact gekomen met Bart van prohair en heb in mei 2019 mijn eerste van 3 PRP behandelingen gehad en ben zeer tevreden. Ik heb in 2004 en 2014 2 haartransplantatie s gehad en de haren begonnen begin 2019 toch weer uit te vallen / minder van kwalilteit te worden. Ook ben ik in augustus 2019 gestart met de topische lotion met 5% minoxidil en 0,5% finasteride. Nu 8 maanden verder ziet mij getransplanteerde haar er weer gezond en voller uit. Het is voor mij het eerste middel/behandeling dat echt werkt. Eind resultaat is te zien na 12 maanden. Dan kan ik ook weer over een laatste haartransplantatie na gaan denken. Ben tot nu toe zeer te spreken over het resultaat en het team van Prohair die mij prima begeleid hebben.

• Haar pigmentatie FUE

Ich bin begeistert von dem Ergebnis! So was hätte ich nie erwartet!

Ich war am Anfang sehr skeptisch, habe aber trotzdem den Schritt gewagt. Ich kann sagen, das Ergebnis ist perfekt. Man merkt absolut keinen Unterschied zu den echten Haaren, sogar von kürzester Distanz. Kann es jedem nur weiterempfehlen!

Best experience ever

Most friendly team. If the result is as good as the experience of the surgery I will be more than happy. Thank you for everything.

• Hair transplantation (FUE) or hair pigmentation (SMP) FUE

Perfekt :)

Alles uper gelaufen :) Von Anfang bis zum Ende . Tim

• Haar pigmentierung FUE

Goed meegevallen haarpigmentatie

Dag allen, ik ben 26j en na jarenlang ongelukkig te zijn geweest met mijn haaruitval heb ik beslist om er iets aan te doen. Ik heb online zitten zoeken naar alle mogelijke oplossingen en heb micro haar pigmentatie ontdekt. Na het grondig analyseren van voor- en na-foto's van verschillende klinieken heb ik uiteindelijk gekozen voor Prohairclinic in Heist-op-den-Berg. Direct een consultatie aangevraagd en gaan luisteren. Het was even twijfelen achteraf maar ik heb het uiteindelijk laten doen. Ik heb nu al 2 behandelingen achter de rug en moet er nog 1 hebben. Ik heb er tot nu toe absoluut geen spijt van. Het resultaat oogt zeer natuurlijk. Ik heb ook het geluk dat een geschoren hoofd mij goed staat. Voor de mensen die bang zijn of twijfelen over haar pigmentatie, ga eerst eens op consultatie en luister naar hun uitleg. Dan pas wordt alles duidelijk en kom je beter te weten of het iets voor jou is of niet. Over de behandeling zelf: De behandeling is in het algemeen pijnloos. Op gevoelige plaatsen, zoals de inhammen en op de haarlijn, kan je de prikjes wel eens voelen maar dit valt zeer goed mee. Gedurende heel de behandeling lig je in een stoel en kijk je naar Netflix. Voor je het weet is de behandeling voorbij en mag je direct naar huis. Na de behandeling moet je 7 dagen een creme gebruiken op het behandelde gebied. De huid ziet de eerste dagen ook wat rood. In die 7 dagen krijgen je pigmenten een natuurlijke look. Na 7 dagen mag je weer sporten, zweten en douchen. Dit is ook het positieve aan haar pigmentatie: na 7 dagen is het resultaat er, terwijl dat bij haartransplantatie wel een jaar kan duren.

• Haar pigmentatie SMP

Hele fijne ervaring met PHC

Na lang wikken en wegen ben ik eind december bij PHC geweest voor mijn haartransplantatie. Ik kan niet anders stellen dat (tot nu toe) alles érg goed is bevallen. In vergelijking met een vriend en toevalligerwijs een douane medewerker op Schiphol (die mij aansprak, omdat hij zelf ook een transplantatie heeft ondergaan) lijkt een merkbaar groot verschil zo kort na de transplantatie, dat de behandeling bij PHC vrijwel pijnloos is. Zowel de medewerker als vriend hebben veel pijn ervaren tijdens en na de behandeling, ik tot dusver niet. Je wordt warm ontvangen en merkt dat iedereen weet wat hij (voornamelijk zij) moet doen. Het contact is prettig en men blijft serieus en professioneel. Op dit moment ben ik 2 weken na behandeling en is er nog niets uitgevallen. De periode van uitval en wachten breekt binnenkort aan. Toch heb ik er - gezien het resultaat en de dichtheid nu - alle vertrouwen in. Het contact met Bart is overigens perfect. Hij reageert vriendelijk en snel. Doordeweeks, 's avonds, weekends en op "feestdagen". Ik kan daar niets op aanmerken. Mocht men twijfelen tussen PHC en een andere kliniek; doe vooral onderzoek (op bijv. haarweb) naar de verschillen in bijv. het donorgebied en de transparantie over het aantal te plaatsen grafts, overkill en het gevolg van shockloss. Met name deze elementen hebben mij doen besluiten voor PHC te kiezen en daar ben ik erg blij mee!

super content

il y a un et demi je suis venu faire une greffe et jai vraiment été content de l'acceuil,des explications et surtout du resultat.

Vertrouwd en professioneel

Na een aantal klinieken te hebben vergeleken, kreeg ik het beste gevoel bij Prohairclinic, dus heb ik daar een afspraak gemaakt voor een haartransplantatie (FUE). Ik vond het een fijn gevoel dat ik wist wie de behandeling zou uitvoeren, dat er rustig de tijd voor me werd genomen en het vertrouwde gevoel dat ik kreeg bij de mensen van Prohairclinic. Ongeveer een week voor de transplantatie een herinnering gekregen + informatie over hoe ik me het beste kon voorbereiden. Op de dag van de behandeling om 8:00 uur 's ochtends ontvangen door Bart, eerst een prettig gesprek gehad, daarna wat foto’s gemaakt van de ‘voor’ situatie en vervolgens is mijn haar eraf geschoren en heb ik samen met Sabine het plan van aanpak bepaald. Het was tijd voor de verdovingen en daarna zijn de grafts uit mijn donor gebied geoogst. Na een kleine lunch zijn de grafts in het transplantatiegebied geplaatst. Het was fijn om te zien dat ze het werk uitvoeren met een speciale loepbril waardoor zie nauwkeurig kunnen zien wat ze doen. Ik vond de dag vrij snel gaan en rond een uur of 16:00 was de FUE klaar. Op het eindresultaat moet ik nog even geduldig wachten maar het herstel is voorspoedig gegaan. Dank aan iedereen van Prohaiclinic.

• Haar pigmentatie FUE

Mijn ervaring bij PHC was in 3 woorden uitstekend, professioneel en hartelijk.

Als expert en ervaringsdeskundige is Bart dé perfecte gastheer. Hij antwoordt kristalhelder op je vragen of bekommernissen. Dr. Nancy heeft de ondankbare taak de verdoving te plaatsen. Maar al bij al zijn deze lichte prikjes niet al te onaangenaam. De rest van het team die bij mij de eigenlijke transplantatie heeft gedaan, onder de deskundige leiding van Sabine, is professioneel, ervaren en oprecht hartelijk. De infrastructuur in de PHC is top-notch. De grote flatscreen met Netflix tijdens de ingreep deed de tijd zo passeren. Met plezier promoot ik de PHC! Mijn dank aan het hele team!!

• Haar pigmentatie FUE

Sabine weet als de beste wat ze doet. Ze werkt voorzichtig en precies. De tevredenheid van de klant staat voorop. Het is bijna pijnloos en het resultaat is heel naturel.

• Haar pigmentatie SMP

Ik werd behandeld door een professioneel ervaren team dat de tijd nam.

Na veel gelezen te hebben op het internet over haartransplantaties heb ik dan enkele weken geleden mijn behandeling gehad bij Prohairclinic in België. Ik post dit berichtje omdat ik hoop dat mensen die dit lezen misschien beter gaan kunnen beslissen wat voor hen de goede oplossing is. Ik heb heel lang mijn behandeling uitgesteld, zonder te beseffen hoe eenvoudig ze eigenlijk is. Naar de tandarts gaan is eigenlijk vervelender. Medisch gezien is de behandeling twee keer niks. Je moet gewoon ervoor zorgen dat je de eeste week of twee binnen kan blijven omdat de behandeling heel zichtbaar is. Ik ging echter op dag 10 al naar kantoor. Mijn genezingsprocess is gelukkig heel vlot verlopen. Ik heb dan ook precies gedaan wat Prohairclinic had aangeraden waaronder met met mijn hoofd in een hoek van 45° slapen. Ik heb een relaxzetel, dus dat was gemakkelijk. Je kan ook niet beginnen woelen in een relaxzetel, een aanrader. Ik ben midden in de 40 en heb al veel haar verloren. Het was of alles afscheren of een transplantatie. Ik heb voor het laatste gekozen. Veel mensen combineren een kaal hoofd met een baard, maar daar hou ik (en ook mijn vrouw) niet van. Nu is mijn haar ook wel afgeschoren, wat eigenlijk best wel meevalt (je probleem is ook weg), maar ik kijk toch uit naar mijn eindresultaat. De behandeling duurde twee dagen waarbij per dag 1500 grafts werden overgezet. Het aantal grafts werd nauwgezet geteld door Sabine en haar medewerksters, maar men had mij op voorhand al gezegd dat als er meer nodig zou zijn, dit mogelijk was. Dit was namelijk een van mijn bezorgdheden. Ik vreesde meer nodig zou zijn, maar dat bleek niet het geval. Het resultaat zag er heel goed uit met een mooie natuurlijke haarlijn en een aanvaardbare densiteit. Sabine zorgde ook goed voor single grafts op de haargrens. Ik had Prohairclinic vooral gekozen omdat zij goede resultaten hadden op hun website en het niet ver van bij mij thuis is. Ik zag het niet zitten om naar Turkije af te reizen.

• Haar pigmentatie FUE

Greffe réalisée en 2015 dont je suis pleinement satisfait!!

J'ai fait réaliser une greffe de 3000 greffons en janvier 2015 (sur deux sessions consécutives). J'ai été très satisfait du travail des équipes et notamment de Sabine qui bénéficie d'une vraie expertise dans l'implantation des cheveux. J'ai eu le sentiment d'avoir fait une greffe "sur mesure" adaptée à mon implantation et non l'impression d'être un client lambda comme cela peut se faire notamment en Turquie. Cela fait 5 ans que j'ai réalisé cette greffe et je ne regrette pas du tout car le résultat est toujours aussi bluffant !!

• Pigmentation des chevuex FUE

Topservice voor, tijdens en na

Van begin tot einde werd ik zeer goed opgevolgd en begeleid. Geen vraag was te veel en geen antwoord werd verbloemd. Ook tijdens de ingreep werd ik goed op de hoogte gehouden. Trouwens een heel leuk team dat het ook aangenaam vertoeven was tijdens de ingreep. en verder...het resultaat mag er zijn!

• Haar pigmentatie FUE

Ik zou prohairclinic zeker aanraden !

Al vanaf het eerste contact bij Prohairclinic, de initiële consultatie om een idee van prijs te krijgen, voelde ik mij meteen gerust omwille van de professionele aanpak en de duidelijke kennis van zaken. Ik heb dus niet lang getwijfeld om de behandeling (FUE haartransplantatie) bij hen te doen en heb nooit spijt gehad van deze beslissing. Mijn kaalheid was dermate gevorderd dat de transplantatie in 2 stappen moest gebeuren. Een eerste keer in september 2018 voor bovenkant en voorkant van mijn hoofd en onlangs in juli 2019 een tweede keer voor mijn kruin. De eerste behandeling was 2000 grafts en de tweede behandeling 1600 grafts. Over het resultaat van de eerste behandeling kan ik dus al vertellen, voor de tweede behandeling is het uiteraard nog afwachten, maar ik heb er vertrouwen in. Het resultaat van de eerste behandeling was heel goed, eigenlijk zelfs beter dan mijn verwachtingen, want ik had niet verwacht dat een transplantatie zo goed werkt en er zo natuurlijk uitziet. Ik heb eigenlijk ook wel nogal speciaal haar, nogal stug, dus dat was 1 reden waarom ik er niet helemaal gerust op was. Een tweede reden is dat mijn haar ondertussen (ik ben rond de 40 jaar) al wat peper en zout is (veel grijs tussen de donkere haren), dus ik was ook benieuwd hoe dat ging gaan bij het overplaatsen. Maar dus opnieuw, zeer goed resultaat, dwz goede dichtheid, zelfs bij relatief kort haar en ook heel natuurlijk uitzicht. Voor de 2de behandeling (kruin) heb ik dus ook niet getwijfeld om opnieuw naar prohairclinic te gaan. Nu misschien wat meer over de behandeling zelf. Die is voor mij redelijk pijnloos geweest, uiteindelijk voel je enkel de verdoving. Bij de tweede behandeling was zelfs dat tot een minimum beperkt omdat er een nieuwe dokter is bij prohairclinic voor de verdovingen en die doet dat zo goed, dat je uiteindelijk enkel de eerste prik voelt. Aangezien ik respectievelijk 2000 en 1600 grafts had, ben ik er twee keer een volledige dag geweest. Je kan bij het inplanten (tweede

A NEW PERFECT LOOK

Sabine performed a SMP and the result is very satisfying. I've only received positive feedback from people around me and I feel great with my new look. Even a bad scar has been treated successfully. So I am very happy with my new look!

• Hair transplantation (FUE) or hair pigmentation (SMP) SMP

fantastisch, de prp heeft heel goed gewerkt, mijn haren werden voller,sterker en meer

de PRP had een zeer goed effect, mijn haren waren voller, sterker en ook meer haar. nu heb ik juist de transplantatie gehad ( dag 3 ) en het ziet er zeer goed uit, de behandeling is super vlot verlopen en ik wens langs deze weg ook het hele team te danken voor hun fantastische werk. dank u Jan

• Haar pigmentatie FUE

Alles Super gelaufen, sehr professionell!!!

Ich war bei Sabine für eine Haarpigmentierung und bin mit dem Ergebnis sehr zufrieden, es sieht wirklich vollkommen natürlich aus :)!!! Ich ärgere mich nur, dass ich das nicht schon vor Jahren gemacht habe. Endlich kann ich mich wieder darüber freuen, ohne Mütze vor die Tür zu gehen. Ich kann es wirklich jedem nur empfehlen, bei denen eine Haartransplantation keinen Sinn macht (so wie bei mir).

Professionell und kompetent

Ich bin mit dem Ergebnis 100% zufrieden.

Boudewijnlaan 18

2220 Heist op den berg

0032 3 8991916

Over Prohairclinic

Micro haarpigmentatie behandelingen. Ideaal en betaalbare TOTAAL oplossing bij vergevorderd haarverlies. Locatie : Heist op den Berg, Belgie.