Positive

Sehr gute Beratung, qualitativ hochwertige Arbeit und super Team!

Verbesserungspunkte

Soweit keine, Wachstum abwarten.

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Heel tevreden en heel professioneel. Een echte aanrader !

Pluspunten

Professioneel, vriendelijk, realistisch, ervaren en kundig. Verder prima nazorg! Misschien niet de goedkoopste kliniek, maar wel met de garantie voor een natuurlijk en mooi resultaat.

Ik weet dat ze nu een tijdelijk gebouw hebben, maar het zou mooi zijn als er in het nieuwe gebouw een ruimte is waar de partner (die denk ik vaak mee gaat) kan werken of gebruik kan maken van bepaalde faciliteiten. Ook een resultaat simulatie bij het consult zou mooi zijn. Ook al is de kliniek eerlijk en realistisch, een gelijkend voorbeeld van het resultaat zou zeker mooi zijn. Waarbij ik moet opmerken dat het resultaat tot nu toe naar tevredenheid is!

Positive

Ich war zu einer MHP (Geheimratsecken verdichten) bei Sabine Dillen/Prohairclinic und hatte gestern und heute meine Behandlung (insgesamt 3 Sessions). Ich bin mit der Beratung und dem Ergebnis sehr zufrieden. Meinen 3. Termin habe ich im Mai und jetzt nach der 2. Session sieht es schon top aus. Super fand ich auch, dass Sabine Dillen sich viel Zeit genommen hat für die Abstimmung der Haarlinie und einen sehr natürlichen Look realisieren konnte. Danke für alles, ich habe mich sehr wohl gefühlt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Zeer positieve ervaring!

Pluspunten

Vriendelijk personeel, correcte behandeling, duidelijke informatie en goede opvolging van het proces na de behandeling. Zeer goede communicatie!

Boudewijnlaan 18

2220 Heist op den berg

0032 3 8991916

Over Prohairclinic

Micro haarpigmentatie behandelingen. Ideaal en betaalbare TOTAAL oplossing bij vergevorderd haarverlies. Locatie : Heist op den Berg, Belgie.