Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Top geholpen problemen met post.nl gelijk opgelost door een nieuwe tafeltje op te sturen die de volgende dag al in huis had.
18 July 2024
C
Hilversum
Heyhey! Zo horen we het graag! Geniet van de tafel :) Als we nog ergens bij kunnen helpen staat onze Klantenservice voor je klaar!
Mijn bestelling werd vlot geleverd en nu hangt er een zeer toffe lamp aan de wand. Blij mee!
10 June 2024
Nicolette
Coevorden
Hey Nicolette, de lamp zal vast heel gaaf staan :)! Veel plezier met je aanwinst. Als we nog ergens bij kunnen helpen staat onze Klantenservice voor je klaar! <3
The coat hanger we got is a beautiful piece –decorative and functional. Good quality, perfect colour. Loved it!
19 May 2024
Sarah
France
Hi Sarah, thank you so much for your great review! We are happy to hear you are enjoying your new porte-manteau <3
Het kleed dat ik heb gekocht is supermooi en van zeer goede kwaliteit. Werd heel snel geleverd
11 December 2023
Tiemke
Amsterdam
Hallo! Der Lieferdienst hat die Sendung angeblich beim Nachbar abgegeben. Da war jedoch den ganzen Tag keiner zu Hause! Paket ist weg, Geld auch! Ich bin sehr unzufrieden!!!
7 December 2023
Maximilian
Rhede 46414 (GER)
We like to combine modern pieces from bold monkey with antiques to create contrasts. Bold monkey has so far always delivered our orders fast and well packaged to Germany.
4 December 2023
Tobias Bleckwedel
Kaltenkirchen
Hele mooie producten, zijn het geld zeker waard + snelle bezorging en goed verpakt om schade te voorkomen. Toppie!
17 November 2023
K
Nijmegen
Prachtig kleed, kwalitatief, snel bezorgd
27 September 2023
Esther
Capelle
Als Huwelijkskado een Liberty Matters vaas besteld. Prachtig ontwerp, mooie matte afwerking. Mooi 'armbandje' met Bold Monkey logo, hier heb ik zelf een bandje bijgehangen met de namen van het bruidspaar. Binnen 1 dag bezorgd, goed verpakt.
24 September 2023
Silke
Hengelo
Snel geleverd, goed verpakt en mooie items!
7 September 2023
Bianca
Druten
Ik wilde de Diamond Dear vloerlamp kopen van het geld dat ik kreeg voor mijn 50e verjaardag. Maar hij stond nergens bij een fysieke winkel in de buurt. Bij veel webwinkels moest ik 3 tot 7 werkdagen wachten voordat hij in huis was. Maar bij Bold Monkey zelf bestelde ik hem en een dag later stond hij al te shinen in mijn woonkamer. Helemaal blij! Diamonds en Bold Monkey are a girls best friend <3
3 September 2023
Joyce
Leeuwarden
Goede kwaliteit en zeer goede service.
28 July 2023
Jose
Rijen
Unlock me kast gekocht. In het echt nog leuker! Zeer tevreden. Snelle levering.
24 July 2023
Sandra
Zeist
Precies wat ik me er van voorstelde, kwam in vlot tempo, mijn bestelling. Staat erg leuk in de hal. Afmetingen kloppen precies. Prijs kwaliteitsverhouding is verbluffend.
20 July 2023
Petronella
Someren
Ben heel blij met mijn aan koop. Alleen wat ik wel jammer vindt dat er geen snoer aan zit. En toen ik de lamp zag hing hij aan de muur bij jullie in de showroom en dacht het snoer is weggen werkt voor de mooiigheid. Maar dat was dus niet zo. Dus nu moet ik kijk en hoe ik dat nu moet gaan Fiksen.
16 July 2023
Amanda
Zaandam
We kenden de ‘Kiss The Froggy’ stoel al. We hadden nu de kans om nog 2 aan te schaffen voor een wel heel aantrekkelijke prijs. We zijn er blij mee.
2 June 2023
Sjoucke
B’post
Prachtige bank, hoge kwaliteit Ook de bezorging was top, volgens planning en zelfs naar de eerste verdieping getild
30 May 2023
Simone
Leiderdorp
Met de sale heb ik de diamant tafel lamp besteld. De lamp werd meteen de volgende dag geleverd en was super goed ingepakt. Echt heel blij met de gave lamp!
18 May 2023
Michelle
CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Wij huren momenteel een huis in Frankrijk en het kleed dat daar lag was zo saai en we struikelde er steeds over. Ik heb ooit een kleed gehad van BM met zebraprint, mijn lievelings kleed, helaas niet meer leverbaar, maar met slangenprint ook mooi en te leveren in Frankrijk! Vandaag aangekomen en ik ben er blij mee, stevig kleed met korte haren, maar wel lekker zacht met een mooie print. Contact met klantenservice en de levering was ook goed!
17 May 2023
Maaike
Montcuq
Schnelle Lieferung, einwandfreier Service
8 May 2023
Julia
Darmstadt
Support is quick to answer additional questions regarding the product. Fast shipping and the product itself is quite beautiful and for sure not beige :). Ordered 3 Sweet Mesh ceiling lamps, they were very easy to install!
5 May 2023
Simone
6 April 2023
Johan
Wilnis
Mooie aparte collectie Snelle service en levering .
5 April 2023
Nancy
Amsterdam
Prima, bestelling online gedaan en netjes twee dagen ontvangen. Even kort mailcontact gehad maar ook dat ging heel makkelijk en soepel. Heel erg blij mee!
28 March 2023
Wendy
Didam
De lamp past perfect in onze woonkamer en was ontzettend snel in huis!
16 March 2023
Nienke
Deventer
Introducing Bold Monkey: trendsetting design furniture for the young at heart. Think of us as the interior maximalist. We bring collectibles that can't help being the centre of attention.
Schoot 2
1551NB Westzaan