Laden reviews...
124 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering en nette verpakking. De site is gebruiksvriendelijk en biedt een ruime keuze aan materialen met duidelijke productinformatie. Sommige opmerkingen gaan over verzendkosten. Over het algemeen blijft de ervaring positief met snelle service en betrouwbaarheid.
Fijne, duidelijke site en snelle levering
17 April 2026
Sarah
Voorburg
Op de dag van bestelling is het verzonden. Netjes binnengekregen, met een leuk haakpatroon als extraatje. Wat ik wél wil opmerken is, dat het niet nodig was om mijn best( 10 kledinglabels) in een doos te verzenden. Had ook in een envelop gekund.
5 April 2026
J
Hemelum
Snelle levering. Heel goede website die het aantal beschikbare materialen heel nauwkeurig kan weergeven. Genoeg keuze van materialen.
4 April 2026
Carolien
Rotselaar
3 April 2026
Clarine
Mierlo
snelle levering mooi garen voor een goede prijs
28 March 2026
Elly
Stadskanaal
Hat alles sehr gut funktioniert
25 March 2026
Sabine
Unterreichenbach
Je pense qu’il serait bien de mettre une image un peu plus réelle des pelotes (j’ai choisi le fil chenille chunky), je pensais qu’elles étaient légèrement plus grosse mais sinon je ne suis pas déçu. Elles sont quand même qualitative, on arrive à bien crocheter avec et surtout une livraison super rapide !
25 March 2026
Floria
joeuf
Hele leuke haakpatronen die ook nog eens zeer duidelijk beschreven zijn. Verder werd het erg snel en netjes afgeleverd.
24 March 2026
Carolien
Rotterdam
Snelle bezorging en netjes verpakt super tevreden di vertel ik door
21 March 2026
Carla
Helmond
Je suis ravie d’avoir trouvé les pelotes qu’il me manquait, par contre dans un lot, c’est le même numéro de couleur mais il y a une différence de ton pour une pelote donc petite déception.
19 March 2026
CATHERINE
L'HERMITAGE
Uiterst tevreden over mijn bestelling.
18 March 2026
Erika
ST-AMANDSBERG
Goede reactie op mijn mail over de vraag hoeveel wol er nog op voorraad was, netjes verpakt en snelle levering! Nog een extra beschrijving paaskuikentjes erbij.
14 March 2026
Martine
Huis ter Heide
Pakketje was dik in orde en heel snel geleverd.
6 March 2026
Debby
Berlaar
Leuke haakboekjes met mooie kleurrijke dieren
4 March 2026
Danielle
Sint-Oedenrode
Beautiful, easy to navigate site. Several patterns I would live to purchase are unavailable in English. One (Peter Easter basket) can be bought on Etsy as a PDF, but, one reviewer states it cannot be printed after downloading. I don't want to have to keep looking at my phone... I feel it should be printable after downloading for personal use
4 March 2026
Karen
Waterford
Prachtig patroon,duidelijk en snelle levering.top
3 March 2026
Ingrid
Alkmaar
Ik had een leuke order geplaatst en op 1 ding na Was alles perfect geleverd na een e-mail is het probleem meteen opgelost erg fijn. Ik zal zeker nog vaker bestellen .
Marianne
Oss
Ik was op zoek naar velvet garen om met een dunnere haaknaald te verwerken. Op de site vond ik alle info over het garen. Duidelijke voorstelling van de verschillende kleuren. Het order werd ook vlot en snel geleverd.
Sandra
Koolskamp
Voor 21.00 besteld volgende dag geleverd is gelukt!
Edith
Assen
Ik heb patroon besteld en de volgende dag lag het in de brievenbus. Snelle en goede service! En mooie patronen trouwens……
23 February 2026
Mieke
Groningen
Ik was op zoek naar een haakpatroon voor een kat. Deze vond ik bij Haakpret. Het patroon ziet er goed uit, als een klein boekje en wordt per post gestuurd. Het pakje was er de volgende dag al! Ik ben tevreden! Wanda
21 February 2026
Jeroen en Wanda
Veendam
Vlotte service, goed product! Vind de verzendkosten erg hoog!
21 February 2026
Erina
Barendrecht
Keurig verpakt, snelle levering, en alles is precies wat ik gewenst had .
20 February 2026
Gea
Eelde
Leuke en duidelijke patronen . Snel geleverd. Weer een feestje als ik het pakketje thuis krijg.
12 February 2026
Monique
Capelle aan den IJssel
Fijn, zo'n snelle service
12 February 2026
Irma
Milsbeek
Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen.
Haakpret - Make it your own!
Visven 8
5464NK Veghel