Bestelling ging makkelijk, geleverd binnen de aangegeven tijd. Zou er zeker vaker iets bestellen.

Snelle levering en verder correcte en prettige oplossing na verkeerde levering.

De levering van het bestelde was er, ondanks de drukte op dit moment, de volgende dag. Heel fijn. Door een fout in de programmering van de site kreeg ik het verkeerde boek geleverd. Na mailverkeer, werd ik opgebeld met excuses en een goed voorstel om zaken verder in orde te brengen. Fijne persoonlijke benadering.

Snelle levering. Keurig verpakt !

Heel goede service

Alles toppie verlopen voor de eerste keer bestelde

Goed verzorgt.

Levering wordt goed verzorgt

betrouwbare service

Haakpret is een snel leverend bedrijfje met mooie patronen en spullen

De levering was zeer snel. Ik kan dus snel aan de slag met mijn paashaas.

Snelle verzending

Wat je besteld is goed, je kan altijd op de site terug vallen voor informatie prima

Vlotte levering

Enorm vlotte levering. Dag na bestellen al bij mij thuis. En dit ondanks covid19

Guter Service. Schnelle Lieferung.

Schnelle Lieferung. Guter Service.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ondanks het lange wachten op de levering door een foutje: de patronen maken alles goed!

Fijne, vriendelijke website. Over het algemeen snel antwoord op mijn mailtjes. En de patronen zijn geweldig! Zo mooi en fijn dat er zoveel foto's in staan.

Netjes afgeleverd

Leuke spulletjes hebben ze en alles wordt netjes afgeleverd.

Prima en snelle service

Snel geleverd.

Snel geleverd.

Keurige service

Ik had maandag besteld en de volgende dag al in huis. Ook tijdens de coronacrisis. Patroon zag er zeer mooi uit in een boekje van A5 formaat.

Zoals altijd heel snel en netjes

Levering is precies, snel en ook volgens het toegezegde

Tevreden

Zeer tevreden van de snelle levering. Verpakkkng is echter voor verbe****** vatbaar; er was geen bescherming rond de wol, wetende dat karton wel vuil kan zijn das ik vrij teleurgesteld...1 bol had geen etiket meer.

super

patroon zeer goed en duidelijk omschreven. enkel misschien in envelop verzenden om de kosten een beetje te verzachten.

Mijn bestelling was snel geleverd.

Helaas was mijn bestelling niet compleet. Beetje jammer. Het was een klein bolletje met weinig waarde maar toch. Vond de verzend kosten wel hoog. Mijn bestelling was verpakt in een doos in een doos. Mijns inziens een beetje dubbel. Heb aangegeven dat ik de ontbrekende kleur zelf wel had maar had toch wel een klein excuus verwacht. Mijn eigen schuld denk ik. Verder ben ik erg enthousiast over de mooie boeken en patronen van Anja Toonen.

Goed, levering is snel

Ik heb nog niet eerder iets bij haak pret besteld. Mooie website ,snelle levering.

Geweldig boekhe

Het is een zeer leuk boekje,waar ik voor 9 kleinkinderen een eigen passhaasmandje kan haken. En voor de zonen en schoondochters de grote variant.

Heel erg snel binnen gekregen het patroon.

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!