Snelle afhandeling en levering

Het was snel binnen en het was een mooi glanzend boekje Bedanot Groetjes Loes Bakx

geweldig

het is een duidelijke beschrijving en een mooie paashaas om te maken

Goed omschreven op verschillende soorten wol/katoen. Mooi boekje met goede voorbeelden. Leuke patronen

Snelle verzending, goede communicatie.

naar wens

snelle levering en de prijs-kwaliteit verhouding is prima.

Heb niet veel ervaring

Goede producten maar levering iets langer dan verwacht

Duidelijke website met goede producten. Vrijdagavond laat besteld, woensdag in huis

Super service en snelle levering!

Super goede service en snelle levering!

snelle levering, heel fijn

Patroon goed te volgen...

zeer snelle levering!

Enkel jammer dat er niet bij stond wat juist in het pakket zat. Ik had gehoopt ook de juiste haken 3,5 en 5 ... was niet duidelijk ... en je kan niet elke dikte op voorraad hebben.

Vlotte levering

Mooie patronen

Al vele projecten van haakpret gemaakt en heb vele boekjes van anja toonen

Fabulous service as always, just wish more was translated into English, especially dogs collection

Fabulous

Mooie site, prachtige patronen,

De site ziet er mooi uit. Goede voorbeeld foto's en duidelijke omschrijvingen. Snel verzonden. Ene dag besteld volgende dag in de bus. Patronen zien er ook goed uit. Duidelijk beschreven met veel foto's. Super.

duidelijke site, snelle bezorging

goede service

Ik had mijn bestelling niet binnen gekregen en haakpret heeft mijn bestelling pnieuw verzonden!!

Heel erg mooi opgelost door haakpret!! Dank u wel

Goede kwaliteit

Snelle levering , enkel nog goede reserve aanleggen 🙂

Snel en juist geleverd. In deze tijden van corona meer dan welkom 😍

Zeer goed snelle levering.

Afhandeling zoals beloofd 👍👍

Leuke site en goede service

Zie hierboven

jammer van de "oren" die volgens haakpret geen "oren" zouden zijn....

Ik heb 2 losse patronen besteld, werd bezorgd in een doosje, welke veel te klein was, waardoor er een "vouw" in het patronen kwam. Ik begrijp niet waarom er geen brievenbus doosjes zijn. En dan de oplossing, leg ze maar onder een boek met een paar dagen is het wel recht.... onbegrijpelijk en zeer jammer. Ik kreeg ook geen andere mogelijkheid meer van Haakpret. Ik vind het arrogant overkomen.

Fijne snelle goede service

Snelle bestelling . Ook al heb je zelf iets fout Besteld . Lossen ze het zonder moeite snel op

snel en correct

snelle levering en alles is netjes uitgelegd

Spijtig van sommige dingen

Heel leuk patroon, vlotte levering. Alleen heel spijtig dat je de patronen niet als pdf kan krijgen, dan zou ik hier veel meer patronen kopen. Nu zou het voor mij op dik 15 euro voor een patroon komen en dat vind ik veel te veel. Dus voor mij jammer genoeg 1malig besteld, behalve als ik aan een bedrag van 50 euro zou komen, wat zelden is in 1 keer

Alles was correct en snel geleverd. Het zijn ook super patronen.

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!