Bijna alles perfect

Super levering ook echt snel Alleen als ik iets zou mogen aanmerken Zou het zeer prettig zijn als de uitleg van de steken iets duidelijker was of het ligt aan mij wat ik kom er niet uit dus heb nu een patroon maar hij ligt in de kast

Geweldige levering

Patroon besteld van de paashaas,een hele goede beschrijving,en een prachtig boekje van A5👍

Zeer goed service

Ik bestelde rond 20u en de dag nadien rond de middag ontving ik mijn bestelling al. Super service! Groeten van een tevreden klant !

Mooie en fijne patronen .

Mooie en fijne patronen . Ik heb al veel boekjes met patronen van haakpret Jammer dat dit patroon niet in een pdf bestand te krijgen is aangezien ik slechtziend ben en de tekst en foto 's nu niet kan uitvergroten . Hierdoor heb ik weinig aan dit patroon . Ook vind ik het jammer dat het in een pakketdoosje verstuurt word (extra hoge verzendkosten) terwijl het heel makkelijk in een envelop past en dus vat brievenbuspost verstuurd kan worden. Maar de patronen zijn echt super .

Prachtige ontwerpen

Heel snelle levering, heel vriendelijke mensen, leuke opvolging en fantastisch mooie ontwerpen. Ik ben fan !

Super patronen!

Mooie patronen en hele leuke haakboeken!

keurig

netje geleverd en mooi en duidlijk patroon

top service

Via site is het makkelijk bestellen, snelle levering

Bestelling netjes en snel geleverd.

Snelle levering wat ook belooft wordt.

Matig: onredelijk hoge verzendkosten

Ik heb een boekje besteld: A5 formaat 20 bladzijde. Dit is 10 velletjes A4. Als ik het boekje in een gewone envelop stop (A5 formaat) dan weegt dit boekje inclusief envelop minder dan 50 gram. De verzendkosten bij PostNL bedragen hiervoor €1,82. Haakpret brengt hiervoor €3,95 PostNL - Brievenbuspost in rekening. Een boekje van €7,95 wordt hierdoor 50% duurder.

Very very good

Very fast delivery Good tracking and delivery status updates Expensive delivery

Service prima

De goederen en de service is prima, wel spijtig dat ik laatst geen mail kreeg dat het verzonden was, was niet thuis en het werd 3huizen verder afgeleverd

zeer verzorgde bestelling

Mooie patronen, duidelijke website, makkelijk te bestellen, vond eerst de prijs een beetje aan de hoge kant, maar na ontvangst van het patroon blijkt het de prijs meer dan waard. Heb het patroon in een prachtig boekje in kleur ontvangen, en was aangenaam verrast. Zal zeker vaker bestellen.

Super snelle nette service.

Goeie service👍

Snap niks van patroon

Ik zag het patroon bij iedereen voorbij komen van pieter de paashaas d8 is wel te doen om te haken maar snap er niks van

Prima levering en mooi patroon

Ben heel tevreden

Super snelle en correcte verzending

Super snelle en correcte verzending

Vlug geleverd

Zeer vlug geleverd en uitstekende kwaliteit

Prachtige patronen, snelle levering

Mooi patronen is een prachtig glossy boekje. Snelle levering

Mooie patrkomen, maar te hoge verzendkosten

Het ziet er prachtig uit, en de patroontjeszijn erg leuk, maar de verzenkosten zijn belachelijk duur: 15 euro naar Frankrijk! Waarom kan dat niet per PDF? Goedkoper, jullie worden er niet minder van en het is beter voor het milieu.. ik heb ze uiteindelijk wel besteld, samen met een vriendin om de kosten wat te drukken.

Vlotte bezorging, mooie uitstraling van het patroon, op mooi papier gedrukt op handig A5 formaat.

Super snelle levering

Snelle levering .patroon goed verzorgd

Geweldige patronen en goede service

Aantal keren wat besteld. Altijd prima en tijdig afgeleverd. De laatste keer zelfs sneller dan verwacht, omdat het patroon op bevorder stond. Eenmaal niet een paar ogen, maar slechts één oog ontvangen. Gemaild en per ommegaande nieuw paar ogen ontvangen inclusief een leuke attentie. Dat noem ik service. Wel lastig om op de website de kleuren van het garen (stone washed) goed te zien. Anita.

Prima, snelle levering. Goede patronen.

Uitstekend de snelle bezorging, maar waarom n boekje in n doosje? Kan toch ook in n grote envelop. Misschien n idee?

Geweldige beesten om te haken

Leuke patronen

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!