Snelle en nette levering

Snel. Netjes

Als fijn. Betrouwbaar.

Super zekers een aanrader

Super zekers een aanrader

Mooi patronenboekje en snel geleverd.

In het mooie geleverde patronenboekje wordt duidelijk alles uitgelegd en waar nodig wordt je door verwezen naar de website om extra informatie omtrent steken en Anja's manier van werken op te kunnen halen.

Vlotte samenwerking 👍👍👍

Uitstekende service

Een bestelling gedaan vrij laat op de dag en toch de volgende dag als in huis. Dikke merci

Très satisfaite.

Très rapide et très fiable mais des oublis de traduction dans la version anglaise.

Jammer vindt ik dat het patroon in een pakketje komt ipv brievenbus post.

Uitstekend.

Goede terugkoppeling en het pakketje is gegaan zoals voorgeschreven.

Zeer vriendelijke mensen en snelle afhandeling van een bestelling

Zeer snelle afhandeling van een bestelling. Onnodig dure verzending in doos ipv in een enveloppe. Zeer slordige fouten in een duur patroon Via email hierover een vraag gesteld en zeer vlug antwoord gekregen, echter niet op de vraag die ik had gesteld.

Zo.n mooi boekje

Gaaf boekje

Prima service! Erg snel geleverd;)

Erg tevreden!

bestelling gedaan, keurig gebracht.

Een bestelling via de site is zo gedaan en wordt keurig afgeleverd.

Niets ontvangen

1e bestelling, boekje pasen haken ging perfect. 2e bestelling paaskonijn....nooit ontvangen, vroeg me al af waarom geen pdf, weet nu waarom

Leuke site

duidelijk

de patronen zijn duidelijk omschreven. ik zou alleen de stokjes (van de buik) liever ook in vasten zien. Misschien ook een idee om het patroon op PDF te zetten dan kun je en meteen aan de slag en je bespaart de porto kosten die best hoog zijn!

Goede snelle service

Betrouwbaar bedrijf. Bestelde wordt snel verzonden.

Goede service.

Jammer van het patroon Pieter paasmandje, dat zat in een te grote verpakking. Had net zo goed in een evenlope gekund. Lagere kosten.

Na een tip voor De Dikke Dames kwam ik hier. Echt superadres voor een (amateur) haakster.

Super die filmpjes op t internet.

Snelle verzending

Zeer tevreden, vrijdag besteld, zaterdag in huis. Top!

Fijn dat je bij twijfel de website van Haakpret kunt raadplegen! Top!

Mooi patroon

Jammer dat er de hoeveelheid van het garen niet vermeld staat.

Ik ben topfan! Anja Toonen is zonder meer mijn favoriete ontwerpster ;)

Anja Toonen is geen gewone Amigurumi ontwerpster, ze creëert en sculpteert als het ware elk patroon tot de perfecte vorm door te meerderen en minderen in dezelfde rijen en dat vind ik persoonlijk TOP ! De patronen zijn zeer duidelijk en goed te volgen en als je ze goed opvolgt bekom je dan ook de prachtigste creaties. Heel eerlijk. Niet voor wie snel snel iets simpel wil maken, maar absoluut wel voor wie zijn concentratie bij een patroon kan houden en wie net dat stapje verder wil gaan ! Bij haakpret vind je dan weer alle prachtige boeken, garen en andere materialen nodig om de patronen te maken, een ruimere keuze in oogjes en neusjes en fournituren zou misschien fijn zijn om de fantasie van de maker nog meer vrije keuze te laten maar er is net voldoende van alles voorzien om exact te maken wat de patronen beschrijven.

Gewoon top

Goede service en snelle levering 👍

Snelle levering, mooi pakket

Zeer snelle levering, ‘s avonds voor 21.00 uur besteld en de volgende middag al in huis. Mooi pakket van het paashaasje met mandje. Ziet er allemaal keurig uit. Mooi en duidelijk patroonboekje.

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!