Heel tevreden

Snelheid van levering naar België

great products and super-fast delivery

The books are great with clear instructions. The designs are amazing.

snelle afhandeling bestelling

verder was ik blij verrast met vrijwel directe beantwoording van mijn vraag, top!

Amazing

Book is fabulous and it arrived in super quick time

Mooie producten. Levering snel

Bin Neukunde

Kann noch nichts darüber sagen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie duidelijke patronen.

De haakboeken die ik heb van Haakpret zijn erg leuk, mooi vormgegeven en bevatten duidelijke patronen. Het is ook leuk dat er veel foto's instaan.

Super vriendelijk

Wordt ook nog geholpen als je er niet uit komt geweldig

Snelle leveringen.

Super snelle leveringen, prettige afhandeling.

tekort wol in het pakket van de rugtas Olifant

Ik heb 2 pakketten besteld. Van 1 pakket heb ik 1 bol wol tekort. En van de basis kleur heb ik 1,5 bol over. Heb een mail gestuurd en kreeg netjes antwoord om 1 bol extra te bestellen via de site. Vindt het wel raar dat je met de een tekort heb en de andere teveel terwijl je het zelfde haak. Dan bestel ik 1 bol wol van 2,40 + verzendkosten. Ik heb geen keus want anders kan ik de rugzak niet afmaken. Dat is jammer dat jullie dit zo oplossen. Jullie hebben prachtige pakketten. Vandaar dat ik jullie aanbeveel. En heb ook tijgertje besteld. Ik hoop dat hier wel genoeg in zit.

perfecte afhandeling van bestellingen

duidelijke bestelmogelijkheden , correcte afhandeling en snel !

Uitstekend dus

Kan niet anders zeggen als hele goede samenwerking sneller kon niet👍👍

Heel snel

Snel en netjes geleverd top

Service

Op de magriet winterfair het boek kerst haken 2 gekocht. Dezelfde avond een pakket met wol besteld, welke de andere dag al bezorgd werd! Wat een fantastische service!

Helemaal goed !

Precies wat een webshop moet doen.De klant blijft op de hoogte waar t pakketje is via de mail.Snelle correcte bezorging.

Super blij met dit mooie pakket

Kan niet wachten om er mee te beginnen

Uitstekende service

Bestelling correct en snel geleverd

Had een haakpakket besteld was snel binnen maar waarom geen vulling erbij en lintje voor om de nek ( konijntje Ricky ) Voor 3 bolletjes garen en oogjes vind ik het toch wel prijzig Verder is alles goed Snelle levering

Top Abwicklung tolle Ware, gerne wieder

Sehr schnelle Bearbeitung. Super Abwicklung. Gerne jederzeit wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik ben heel tevreden van mijn bestelling

De eerste keer een boekje besteld en het verliep allemaal geweldig.

Geweldige ervaring, boekje besteld snel in huis en precies wat ik verwachtte. Kan niet beter. Hele fijne en mooie site.

Ene dag besteld volgende dag in huis

snelle en nette levering

goede en snelle levering.

Super snel en uitstekende kwaliteit

Snelle levering!

Goeie service

Snel geleverd,top.

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!