Superleuke paketten en een goede service.

Leuke en goed te lezen patronen

Als je een haak werkje bijna af hebt dan kijk je al uit naar het volgende. Deel 1 bijna volbracht,daarom snel deel 2 besteld. Zo leuk en inderdaad ook snel in huis. Alleen even dit,ik kreeg deze mail vanmorgen om 5.40,vond niet zo leuk.Waarom?

Geweldih

Had verkeerde Klein wok gekregen, maar kreeg per omgaande post de nieuwe toe gestuurd

Snelle levering. Netjes verpakt.

Zeer tevreden over het bestelde pakket

Goede service, snelle levering

GEWELDIG

Gewoon en heel tevreden klant.

Ging super goed volgende dag alles al in huis super fijn

Prima en snelle levering

Snel in huis, mooie wol

Snelle bezorging en prima product. En wat leuk dat je er wat bij krijgt🤗

Snelle levering, mooie duidelijke patronen!

Vandaag besteld, volgende dag in huis. Dit was al mijn 3e bestelling bij Haakpret: ontzettend leuke patronen (boeken): heel duidelijk leesbaar. De meeste patronen zijn gebaseerd op een basispatroon waarnaar wordt verwezen om vervolgens verder te gaan met het eigenlijke patroon, maar dat wordt echt goed aangegeven. Wel goed lezen dus en bij de les blijven, want een foutje is zo gemaakt. Het resultaat is geweldig!

zeer vlug en correct

zeer vlug en correct

Geweldig!!

Snelle levering. Had alleen wel verwacht dat het zittende mopshondje ook bij het patroon hoorde.

Goede services

Ik heb tot nu toe pas twee keer iets besteld, maar het was vaak de volgende dag al binnen. Ook een verloren bol werd de volgende dag al bezorgt. Erg tevreden

Prima verzorgd,snel geleverd en leuke attentie. Vriendelijke groet, Coba

Wat een geweldige service,

Alles netjes verpakt en zo snel geleverd.Super.

Snelle en goeie service

Netjes en snel bezorgd

Mooi garen, netjes verpakt en het werd snel bezorgd. Ik ben er blij mee!

ik ben heel tevreden met de service die jullie geven

Ik heb tot nog toe een hele goede ervaring met het bestellen van boeken

Snelle levering als je besteld, alles is goed en leuk verpakt...het is een feest om het te openen, goede kwaliteit

Nou voor het eerst wat besteld en erg goed verlopen . Ga zeker meer bestellen

Alles netjes in orde !

Vlotte levering en netjes verpakt, duidelijke patroontjes met mooie eindresultaten !

Zaterdag besteld. Dinsdag geleverd.

Goed!! Heel snel

Eerste keer besteld en ik zal het zeker weer doen! Top!

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!