Super service

Zeer snelle levering

Geen boek ontvangen

Nog steeds het boek niet ontvangen ! Dus kan ik niet beoordelen nu.

Prima ervaring

Mooie en makkelijke website en meteen de volgende dag in huis. Uitstekend!

Supersnelle levering!

Snelle levering van de door mijn bestelde garens!

Tolles Service tolles Produkt

sehr rasche Lieferung und alle lieben die Hocker

Fijne, snelle levering

Mijn bestelling was er snel, en ik kon dus meteen beginnen, en weer heerlijk genieten van mijn nieuwe haakwerkjes.

Snelle levering. Erg prettig

Zie boven

Geweldige service

Gisterenavond laat besteld en nu al in huis. Dit is de eerste keer dat ik bij jullie heb besteld en ik vind het geweldig! En nog heel erg bedankt voor de leuke attentie.

Ik kreeg pakketje heel snel bezorgd, mooi verpakt, mijn complimenten en kreeg een kleine attentie. Super gewoon! Ga zo door

Had contact met klantenservice voor een vraag, hier wordt erg snel op gereageerd. Prettige ervaring

Snel, correct en mooi

Alleen wat breigaren besteld. Snelle levering. Geen gedoe en het ziet er mooi uit.

Super snelle levering

Snel geleverd, goed verpakt. Nu nog beginnen.......

Super snelle levering

Mooie wol en kruk

wat een snelle levering!

website is zeer prettig en de levering is supersnel. netjes verpakt

Goeie levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Op enkele garens na die ik mis of kleuren. maar we kunnen vooruit. Je kunt niet alles in de collectie hebben.

Prettige communicatie

Het bestelde is helaas nog niet ontvangen door drukte bij de afleveraars,maar wel goed gecommuniceerd.top.

Pakket prima ontvangen, mooi patroon

Superleuk patroon van de dot doppies

Snelle levering en goede spullen

Fijne haak gaten en goede/ snelle levering. Ik zou nog een keer kunnen bestellen bij Haakpret

Veel plezier

Snelle levering. Netjes verpakt

Gewoon goed

Goed verstuurd.

Snel en goed verzorgd

Een goede service en veel keuzes

Goede service en prima kwaliteit

Het bestellen als gast bleek goed te werken, duidelijke bevestiging van de order en het werd ruim op tijd geleverd. Ik merk dat ik daardoor in de toekomst mijn bestelling aan Haakpret toevertrouw.

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!