Snelle levering met een leuke attentie

Alles super gelaufen

Mit Sendung sehr zufrieden, trotz Feiertage sehr schnell geliefert

Keurig, duidelijk, en snel

Speedy!

I received the fantastic book in 5 days all the way in Arizona. I can’t wait to make the patterns. Thanks for wonderful service!

alles goed en snel geleverd en het klopte precies

Boek werd netjes geleverd, en snel

Boek werd netjes en snel geleverd

Super snel geleverd

Mooie kleuren, snel geleverd

Prima geregeld

Bestelling was er de volgende dag en was precies wat ik bestelde. Mankeert niets aan

Goede service en materiaal ziet er goed uit.

AWESOME

I love your books. I have 10 books of yours with 3 more on the way. I can’t wait to get them. I wanted the Easter Basket for my 20 year old. She loves bunnies and has 2 but you were out of stock. Maybe next time. Thank you for having them in English.

Fantastisch!!

Super snel geleverd! Alles was perfect in orde en mooi verpakt.

geweldig

na bestelling had ik het de volgende dag al binnen ondanks de feestdagen

Vlotte levering

Bij haakpret gaat het altijd vlot. Ben zeer tevreden.

Aangenaam verrast

Na mijn bestelling van de wol Lettlopi was ik aangenaam verrast dat ik het pakket al zo snel mocht ontvangen en ook mooie kleuren waar ik blij van werd...prachtige wol... ga er direct mee aan de slag

Prima, vlotte levering.

Eerste keer wat besteld. Is goed bevallen!

Mooi product, snelle levering

Verschillende kleuren wol besteld op de duidelijke website. Ondanks Corona heel snel geleverd. Netjes verpakt en gratis haakboekje ontvangen. Heel leuk! De wol heeft exact dezelfde kleur als op de foto’s op de website.

Great as always

Quick and exactly as described!

Mooie website met prachtige artikelen

2 prachtige boeken en bolletjes katoen besteld van een waardebon die ik kon omzetten om bij haakpret voor mijn favoriete hobby wat uit te zoeken.

Nette aflevering heel mooi op tijd

Supersnel, gemakkelijk, perfect.

Geweldig!

Snelle levering (volgende dag na mijn bestelling in huis) en weer netjes verzorgd, top!

Super snelle levering.

Adembenemend

Duidelijke site, ruime keus en betaalbare producten.

Word ik blij van!

Wat een snelle levering, keurig verzorgd, bestel snel weer, word ik blij van!

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!