Prijs/kwaliteit is zeer goed

Goede spullen voor een eerlijke prijs. Nooit gezeur mee gehad, altijd betrouwbaar.

Snelle en goede service

Snel en goed.

• producten

prima en snel geholpen door Martijn

Kraan geeft te weinig water, er wordt een nieuwe spindel opgestuurd, ik hoop dat dat het oplost. Product krijgt voor nu nog 3 sterren omdat het een nieuw product betrof, service vanuit klantenservice is prima!

Perfect en vlot!

Een draaiknop ontbrak op de vorstvrije buitenkraan van mijn dochters nieuwbouwhuis. Verschillbouwmarkten heb ik vergeefs geprobeerd, nadat ik bij de buren bonfix als leverancier had geïdentificeerd. Dven direct bellen bleek echter de juiste oplossing! “Mevrouw, we sturen m kosteloos naar u toe”. Idd: de volgende dag al ontvangen Zo voorkom je een hoop gedoe! Want het bouwbedrijf moet ook weer actie nemen, als mijn dochter het had moeten aankaarten… Top tent!

Super Service!!

Een product ontvangen wat helaas defect in de doos zat, kosteloos wordt er een nieuwe opgestuurd.

• producten

Super service ondanks uit garantie

Defecte buitenkraan werd na 5jaar alsnog zonder bezwaar klant vriendelijk vergoed. Super en snelle service!

• producten

Nieuwe vorstvrije buitenkraan gekocht, echter na installeren was de druk een stuk minder, contact gehad wat er aan te doen was, en Bonfix stuurde direct een nieuwe spindel toe, probleem was binnen 1 dag opgelost! klasse

Vernieuwend

Mooi concept, op een mooie samenwerking

Excellent response rate

Sometimes our clients need materials on the 11th hour and when that happens we need to act very fast. Bonfix customer service never let us down. And this comes on top all the usual features of an excellent customer service and account management team. A supplier who truly thinks along with you.

• producten

De service is snel met een goede oplossing

Ik heb een goede ervaring. Er wordt snel gereageerd en de geboden oplossing (binnenwerk buitenkraan vervangen binnenwerk garantie) is goed.

• producten

Echt proactief meedenken, snelle levering, breed assortiment en goede producten.

prima service

Snelle reactie op mijn vragen. Vriendelijk en snel opgelost !!

Top service en producten

Zoals wij altijd zeggen, "gewoon perfect geregeld".

Correcte en snelle afhandeling

1 telefoontje en 1 e-mail met foto en direct antwoord met correcte oplossing.

Perfect geholpen en opgelost

Had een gebroken onderdeel. Werd mij precies uitgelegd hoe te demonteren en foto gestuurd via de mail. Direct antwoord en twee dagen later onderdeel binnen.

• producten

Geweldig. ook zeer snelle reactie.

Had een probleem met de vorstvrije kraan. Door lekkage. Gezocht op internet, zag ik Bonfix staan. Gebeld en kreeg een tekening via de mail. En advies . Foto via de mail gestuurd, kreeg direct een mail terug . Een onderdeel wordt opgestuurd. Ook nog service. Fantastische.

Wat een verademing

In een tijd waarin service niet altijd even lekker uit de verf komt, valt het echt op hoe dit team (in ieder geval Hans) met aandacht, professionaliteit én oprechte vriendelijkheid te werk gaat. De snelheid waarmee ik geholpen werd, gecombineerd met een prettige en persoonlijke benadering, is tegenwoordig zeldzaam. Complimenten!

• producten N.v.t.

Super service!

De spindel van onze buitenkraan was stuk gegaan. De kraan zat niet meer in de garantie. Toch werd er direct een nieuwe spindel toegestuurd! Reactie via de mail was ook super adequaat en snel. Wat een toppers!

• producten

Ben zo blij, na 1 telefoontje gratis binnenwerken opgestuurd gekregen en daardoor probleem opgelost van klapperende leidingen.

Fijne kraan

Het is een fijne kraan

Prima leverancier

Goed assortiment, goede prijs en fijne vertegenwoordiger!

Afspraak nagekomen

Heb vanmorgen het Bonfix fietspakje in ontvangst genomen van Wim en heb afgelopen zomer mijn tegenprestatie al ingelost... Namelijk met de mtb de Limburg 200 gefietst Wim van Lenthe bedankt.

• Klantenservice N.v.t.
  • producten N.v.t.

Fantastische leverancier

Fantastische leverancier. Ruime productkeuze in zowel stuks als bulk levering. Duidelijke productomschrijving op zowel verpakking als website. Eenvoudig zoeken en bestellen middels website. Vandaag besteld, morgen in huis.

• producten

Perfect geholpen door Bonfix bij probleem buitenkraan

Contact opgenomen met Bonfix over het teruglopen van de waterdruk na een seizoen op de regenautomaat van de druppelleiding te zijn aangesloten te zijn geweest. Goede instructies gekregen over verwijderen van de spindel. Hiervan foto’s opgestuurd en hoewel er visueel niets bijzonders was, een nieuwe spindel toegezonden gekregen. De werkt weer perfect. Zeer tevreden over de vlotte afhandeling door Bonfix.

Mooi product

De vertegenwoordiger Wim van Lenthe kun je goed mee communiceren en heeft verstand over de product lijn die hij levert aan de Hubo.

Holsteinstraat 4

8028RT Zwolle

Over BONFIX

BONFIX is fabrikant van sanitaire en industriële knelkoppelingen, perskoppelingen, meerlagen leidingsystemen, messing kranen, slangen, leidingen en aanverwante artikelen. Wij leveren aan de groothandel, maar stellen óók de wensen van de installateur centraal.