Het is echt top het werkt pervect

Nooit meer kalkaanslag

Sinds ik mijn waterontharder heb is het water veel zachter geworden.

Water zit minder kalk in dan eerst en zachter

Werkt perfect

Het werkt perfect ik hoef mijn watermolen nooit meer uit te koken.

Top product

ik ben zeer tevreden over de waterontharder doet exact dat wat er over geschreven is ,het water is een heel stuk zachter ,geen last meer van droge jeukerige huid na het douchen ,kranen van de douche en in de keuken kalk vrij,vaatwasser en wasmachine in goede conditie voor mij is het een top product die zijn geld echt waard is . Ook mijn dochter is blij met de waterontharder.Echt een aanrader.

Werkt echt!!

We hadden last van veel kalk zichtbaar op de douche wand apparatuur kapot. Na het aanschaffen van een waterontharder, is het zichtbare kalk verdwenen en je merkt minder kalkafzetting. De kalkafscheider van mijn cv-ketel hoef ik niet meer leeg te maken

Werkt uitstekend

Drink water is lekkerder en tegels in de badkamer geen kalkaanslaag en de uitloop van de kranen blijven schoon

Geweldig vooral de badkamer en keuken

Gemengde

Wel in mijn badkamer minder kalk maar in de waterkoker en thermoskan die blijven we schoonmaken, dit is na een geruime tijd dat ik hem heb geïnstalleerd nog steeds steeds zo raar he. Maar het werkt wel maar.......

Gweldig

na bijna een jaar gebruikt te maken van een waterontharder zijn de resultaten geweldig. Wasmachine vaatwasser - weg kalk, oja smaak is ook lekkerder!

Doet al na 2 weken wat ie moet doen

Echt waar.... na 2 weken merkten we al aan onze douchedeuren dat er steeds minder kalkaanslag op zat. Ook de kranen zijn alleen al met 1 doekje al blinkend schoon.

Direkt merkbaar resultaat

Deze waterontharder die makkelijk aan te brengen was leverde meteen zichtbaar resultaat op. (Bijna) geen kalkaanslag zichtbaar op glazen douchewanden, waskommen en dergelijke .

Super geen kalk meer in het water de smaak van het water is lekker

Super geen kalk meer in het water en de smaak van het water is Super

Hadden we jaren eerder moeten hebben

Alles blijft schoner

Fantastisch!!!

Pas verhuisd en de waterontharder bij het oude adres eraf gehaald en er bij het nieuwe huis snel weer om de waterleiding gedaan. Zeer content mee.

Het helpt echt en ben zeer tevreden

Ik heb veel plezier van de water ontharder Waterkoker does kop en andere machines geen kalk meer het werkt dus echt

Doet wat is beloofd

Ondanks dat ik er niet erg in geloofde is de kalkaanslag sterk verminderd, dus wij zijn blij

Eenvoudige installatie en merkbaar resultaat was

Effectief apparaatje snel te monteren en merkbaar zachter water

Oplichting

Een magneetwaterontharder werkt niet, en dat is wetenschappelijk bewezen. Waterontharder.com mag daarom ook geen misleidende reclame meer maken van het ACM . Dit staat in een uitspraak van augustus jl.

Wat een pruts ding

Heb de AMFA4000 waterontharder in de recycling bak op de stort gegooid, na een jaar ergernis van dit blokje op de waterleiding te hebben gehad. Een pakje tabak om de waterleiding werkte nog beter. Beste mensen koop aub een echte waterontharder met zoutoplossing, want die werken wel. Ik hoop dat de reclames over deze AMFA4000 door die commerciële televisie eens wordt beëindigd, Je wordt er flauw van. Gr Tieke

Glashelder

Ik raad het iedereen aan

Top binnen een week geen droge huid

Echt top, ben verhuist en het water was een stuk harder. Me huid vervelende en was erg droog, een week na de waterontharder en sinds dien geen droge huid meer. En me koffie smaakt beter, alles. Geen kalk in de badkamer, nee echt top, zal zo weer doen.

Tevreden

Mijn ervaring is dat ik minder last heb van kalkaanslag onze douchscherm blijf langer schoon en hoef minder hard te poetsen En ik vind het water ook zachter van smaak

Herengracht 124

1015BT Amsterdam