geweldig

ben zeer tevreden ,het werkt prima ,het water heeft een fijnere smaak

Nergens geen kalk meer

Ik heb een apneu apparaat eerder moest ik iedere 14 dagen ontkalken dat is nu verleden tijd . prima

Veel minder kalkaanslag in machines

Door de plaatsing van de waterontharder veel minder kalkaanslag in o.a. de waterkoker en koffiezetapparaat. Bovendien eenvoudig zelf te plaatsen.

handig en makkelijk, goed apparaat.

Handig te plaatsen , mooi om te zien , na paar dagen duidelijk merkbaar en zichtbaar aan mijn apparaten .

J.F.H.Soontiens

IK BEN HEEL TEVREDEN JE KUNT HET AAN VEEL DINGEN MERKEN DAT HET OOK ECHT WERKT BV: WATER WASMACHINE DOUCECABINE DOUCESPROEIKOP ENZ ENZ

Een heel goed product.

Ben zeer tevreden en het helpt zeker heel goed. We hebben en nieuwe waterkoker gekocht en zien zeker het verschil minder kalk. Zal het zeker aan andere aanbevelen.

werkt uitstekend

het water smaakt nu beter ,en heb geen kalk meer in de badcel op kranen, goed product.

Boven verwachting

Ontharder gemonteerd en er was gelijk verschil te zien bijna geen aanslag meer.

Zacht, zachter, zachtst!

Het water smaakt beter, lekkerder enz. Met als gevolg dat thee en koffie ook beter, lekkerder enz. smaken. Heerlijk!!!

Heerlijk zacht water

Na een half jaar gebruik weinig of geen kalkaanslag meer op mijn apparaten. Verder blijft de glazen douchekraan heerlijk schoon.

Heerlijk zacht!

Mijn ervaring met de waterontharder Amfa4000 is een grote verbetering van het water, doordat de kalkaanslag verdwijnt. Al direct na het aanbrengen van de Amfa merkten we een smaakverandering van het water. Ook de kalkaanslag in de waterkoker kwam los. Nu, na ruime tijd denken we dat het kalk in de waterleidingen aan het verdwijnen is. Kortom: in de loop der tijd worden leidingen en ook apparaten kalkvrij hetgeen de levensduur van apparaten maar ook (thermostaat-)kranen zeer ten goede komt!

Geweldig product

Zeer gemakkelijk te monteren en een geweldig resultaat. Douchewand zat kalkaanslag op. Deze heb ik met ontkalker schoon gemaakt en die blijft nu ook schoon. De ketels voor te koken geen kalkaanslag meer in. De was een stuk zachter, Geweldig

zeer tevreden

geen kalkaanslag meer in de waterkoker ,geen witte uitslag in de douche en het water is zachter

Werkt echt!

Ik heb nu een aantal maanden de waterontharder, en ik heb de badkamerkraan nog niet met een schuurspons hoeven te bewerken. Mijn huid en haar is zachter,de was is zachter. Amper kalk in de waterkoker.

Het werkt wel goed veel minder kalk, het water voelt zacht en lekker.

Eerste instantie goede service en op tijd ontvangen. Vrij simpel om het apparaat te bevestigen met tie rips aan je water leiding buis. Na een paar weken merk je al aan het water, het wordt lekker zacht en in de badkamer zie je minder kalk. Daarnaast merk je aan je waterkoker ook veel minder kalk. Naarmate wordt de kalk steeds minder en het water voelt zachter en lekker om te drinken. Bovendien onschadelijk voor je haar en lichaam. Te zijner tijd minder schoonmaakwerk, scheelt toch een hoop. Bent heel tevreden.

Valt erg tegen !!

Na ruim 8maanden nog steeds kalk overal het is idd makkelijk te bevestigen maar daar is alles mee gezegd. Valt erg tegen. Jammer omdat ze op tv erover praten alsof het alle kalk tegen houd tegendeel is is waar. Spijt dat wij €169,- betaald hebben voor iets wat niet werkt.

Echt super

Wij merken het verschil in het drinken en met de was. Zoiets kleins is zoo groot. Echt super

goede ontharder

heb nu een tijdje de waterontharder van Amfa 4000 en ik moet zeggen dat er nauwelijks tot geen kalkaanslag op de kranen, de douche, waterkoker en andere dingen zit. Hij doet wat hij beloofd: nl ontharden. installeren is echt een fluitje van een cent tyrap eromheen en klaar.

zachter water...minder kalk

zoals ik boven schreef is er minder kalk en het water is zachter. Echter de kalk is niet verdwenen maar is minder hardnekkig. Ik woon in het zeeuwse waar het water het hards is . Ja een goeie keuze ,ben er blij mee . gr Jan

Handig te plaatsen

Past makkelijk op de waterleiding

Geen kalk meer, mijn wasbakken en douche hebben geen kalksporen meer, Helemaal geweldig

Fijn ,geen kalkaanslag dus veel minder poetswerk

Ben er blij mee en al aan andere mensen geadviseerd

prima service

snelle levering en super makkelijk te monteren

Het werkt echt

Zo als verteld is ook waar na enkele weken wachten verdwijnt het kalk uit het water.

perfect

alles zoals beweerd wordt is ook heel perfect

Herengracht 124

1015BT Amsterdam