Laden reviews...
20 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen prijzen consequent snelle levering en degelijke productkwaliteit. Klanten noemen betrouwbare service en duidelijke communicatie. Verschillende opmerkingen wijzen op een goede prijs-kwaliteitverhouding en een positieve algehele ervaring. De feedback duidt op een hoge mate van tevredenheid over meerdere aspecten.
Alles is goed verlopen
7 July 2026
Maria
Almere
Een super, fijne klantenservice. Er ging iets mis met de levering. Dat kan gebeuren. De klantenservice was snel en denkt heel erg met je mee.
22 June 2026
Jolien
Rotterdam
Geen bevestiging voor lattenbodem en nachtkastje, 1 plank teveel en 1 missende plank, waardoor één zijkant open is.
Beveelt niet aan
20 June 2026
Janine Dreef
Epe
Hallo Janine,
Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat je problemen hebt ervaren met de levering en montage van je bestelling.
We vinden het jammer dat we hierover geen eerder contact van je hebben ontvangen, want dit lossen we normaal gesproken graag direct en snel op. Uiteraard is het niet de bedoeling dat je een onvolledige levering ontvangt of onderdelen mist.
We nemen graag contact met je op om dit samen goed uit te zoeken en ervoor te zorgen dat alles alsnog compleet en netjes wordt opgelost.
Hartelijke groet,
Team Beddengoeddirect
Op tijd en keurig ingepakt en geleverd
8 June 2026
Ineke
Sneek
Ons matras is 210 cm lang. Al eerder hoeslakens hiervoor gekocht, maar of ze zijn te krap of te groot. Deze zijn perfect en rekken door de jersey stof mooi mee, zonder uit te lubberen. Blij mee!
4 June 2026
Wendy
Hendrik-Ido-Ambacht
In de kopdelen van de stapelbare bedden moesten 4 verbindingen komen. Er waren er slechts twee voorgeboord. Voor de rest was alles akkoord.
22 April 2026
Piet
Bergen op Zoom
Top, omdat het fijne mannen waren die het bed netjes hebben afgeleverd en in elkaar gezet hebben. Iets minder, omdat de kastdeur beschadigd is doordat waarschijnlijk de deur te hard is open gegaan en daardoor de deurklink tegen de kast is aangekomen.
21 April 2026
Jacco
Voorthuizen
Men levert goede service en snelle levering. Binnen enkele dagen in huis. Ik ben heel blij met het dekbedovertrek, goede kwaliteit, mooie print.
21 March 2026
Claudia Veenbrink
Bunnik
De levering was wat vertraagd vanwege kerstvakantie en winterweer perikelen. Hiervan pas bericht gekregen na zelf na te vragen wanneer de leverdatum zou zijn. Verder wel een prettige toon of voice in de communicatie. Het bouwpakket werd keurig afgeleverd, tot in de gewenste kamer (op BG), top! De nummering van de pakketten was wel een beetje verwarrend (bouwpakket volgorde komt niet overeen met de colli nummering) Het eindresultaat is naar wens, het is een mooi compleet bed/kast/buro combinatie.
11 February 2026
Maarten
Rotterdam
Zowel het aangekochte Duitse Florence bed van VTPT Möbel als de Bedbodem Sensaflex 42 zijn geheel conform de bestelling geleverd, waarbij we tussentijds goed geïnformeerd zijn door Beddengoeddirect. Het bed van mooi massief geolied eiken met degelijke constructie die goed past. Geen gedoe met in elkaar zetten. Prettig is de volledige betaling pas bij aflevering geen vooruit betaling. Beddengoeddirect is wat mij betreft voor herhaling vatbaar. Prettige webshop.
7 February 2026
Rogier
Wilnis
Prima kwaliteit.
24 January 2026
Marjo
Oegstgeest
Goed verpakt en wij zijn er blij mee
24 January 2026
Raimond
Hellevoetsluis
Snelle levering van het matras. Mn dochter slaapt er heerlijk op.
20 January 2026
M
D
Prima sightseeing snelle service
5 October 2025
Carin
Breezand
Wij hebben 3 jaar geleden een matras gekocht voor ons eerste kind. De Lilli Cooltouch 90x200cm. Aangezien het matras goed bevalt, hebben we nu hetzelfde matras gekocht voor ons tweede kind. Ze slapen er allebei heerlijk op! Via WhatsApp snel contact en fijne uitleg gehad. Het matras werd de volgende dag al bezorgd. Top! Bedankt.
5 October 2025
F.
C.
Heb een bed besteld bij beddengoed direct. Er ging (buiten de schuld van beddengoeddirect om) het een en ander mis in de bezorging, (Het bed was 'kwijt' en is na een aantal weken weer terecht gekomen. Ze hebben hier netjes achteraan gezeten en waren goed betrokken om het op te lossen. Ook heb ik zelf met monteren een fout gemaakt en een verkeerde schroef gebruikt, waardoor het bedeind beschadigd was. Ze hebben hier netjes tegen kostprijs een nieuw bedeind geleverd. Ondanks de tegenslagen is deze partij zeker een aanrader.
26 August 2025
Maarten
Delft
Snelle levering en goede kwaliteit.
25 August 2025
Rick
Hoogeveen
Snel en goed geleverd. Allen de instructies van de artikelen waren niet duidelijk genoeg
9 August 2025
Flavio
Rotterdam
Ik heb een stappelbed gekocht. Levering was goed. De bed in elkaar zetten was duidelijk. Bed gebruiken we nu bijna 2 weken. Veder ben ik er tevreden over.
3 August 2025
Youssef
Delft
Goede service, mooie spullen en snel geleverd!
Beveelt niet aan
3 August 2025
Rene
Heerenveen
We hebben de Lilli Kindermatras 90x190 Cooltouch gekocht. Wat een fijn matras. Goede prijs kwaliteit verhouding. Levering was snel en het matras was netjes verpakt. Zeker een aanrader!
24 June 2025
A. Vos
Zwolle
Snelle levering, prima service nadat ik een foutje had gemaakt.
3 March 2025
Erik
Amsterdam
Zeer tevreden met het bestelde bed en duidelijke en vriendelijke communicatie.
11 February 2025
rob
Soest
Product voldoet volledig aan de verwachtingen en werd vooraf geprogrammeerd voor de wireless bediening, een dikke +++PLUS! We hebben wel wat lang moeten wachten op de overigens correcte levering, dit is dan ook het enige (te relativeren) minpuntje.
7 February 2025
Marc
Keerbergen
The Cube hoogslaper besteld, prima bed maar wel een flink bouwpakket.
6 January 2025
Teunis