Hallo Willem, Dank je wel voor je feedback, en we willen graag meer context bieden met betrekking tot de situatie. Allereerst willen we verduidelijken dat de levering van je bed niet verliep via dropshipping, maar dat we onze eigen vervoerder hebben ingezet om het product bij je af te leveren. Onze service-gerichtheid verschilt niet van die van traditionele beddenwinkels, met als enige uitzondering dat we geen fysieke winkel hebben. We zijn trots op onze hoogwaardige service, zoals blijkt uit de positieve beoordelingen die we van onze klanten hebben ontvangen, dankzij onze toewijding aan levering, productkwaliteit en klantenservice. We begrijpen dat het probleem met de lattenbodems voor ongemak heeft gezorgd. We willen benadrukken dat we al enkele jaren deze modellen verkopen en tot nu toe geen meldingen hebben ontvangen dat andere lattenbodems niet passen, behalve nu die van IKEA vanwege hun specifieke maatvoering. Deze bedden zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met het oog op compatibliteit met een breed scala aan lattenbodems. De constatering dat de lattenbodems van IKEA niet compatibel zijn, is voor ons zeer waardevolle feedback en helpt ons onze dienstverlening te verbeteren. We hebben aangegeven dat we graag samen met jou een oplossing willen vinden. Een van de voorgestelde opties was het retourneren van de lattenbodems van IKEA en elders nieuwe lattenbodems aanschaffen. Als tegemoetkoming hebben we aangeboden de lattenbodem van Sensaflex via ons met aanzienlijke korting (tegen de kostprijs) aan te schaffen. We hebben ook expliciet vermeld dat we openstaan voor andere suggesties. Helaas hebben we vernomen dat de retour van de IKEA lattenbodem voor jou geen optie is. Echter, er is verder geen reactie ontvangen met betrekking tot mogelijke alternatieve oplossingen. Hierdoor waren we in de veronderstelling dat de situatie al was opgelost. Het spijt ons dat de door ons voorgestelde oplossing niet aan je verwachtingen voldeed. We nemen je feedback serieus en hopen de kans te krijgen om samen met jou tot een bevredigende oplossing te komen. Onze klantenservice zal opnieuw contact met je opnemen om verdere alternatieven te bespreken en ervoor te zorgen dat we tot een oplossing komen waar jij tevreden mee bent. Hartelijke groet, Het team van Beddengoeddirect
De Linie 3H
2905AX Capelle aan den ijssel