zeer goede communicatie en behulpzame chauffeur

Zeer tevreden met het bestelde bed en duidelijke en vriendelijke communicatie.

Geen enkele negatieve opmerking!

Product voldoet volledig aan de verwachtingen en werd vooraf geprogrammeerd voor de wireless bediening, een dikke +++PLUS! We hebben wel wat lang moeten wachten op de overigens correcte levering, dit is dan ook het enige (te relativeren) minpuntje.

Kwalitatief goed product en goede service

The Cube hoogslaper besteld, prima bed maar wel een flink bouwpakket.

Kwaliteit van het bed is slecht.

Het ontvangen bed was beschadigd en er misten gaten voor het aanbrengen van de meegeleverde deuvels. Na een aantal aanpassingen hebben we het bed in elkaar kunnen zetten.

Alles top

Goed product maar niet de beloofde levertijd

Communicatie kan iets beter, als er bijvoorbeeld niet aan de levertijd voldaan kan worden zou er al eerder gemaild kunnen worden dat de levering vertraagd is. Gelukkig ben ik iemand die er zelf achteraan gaat maar niet iedere klant is zo. Verder was het met de levering en contact met de chauffeur prima geregeld. Netjes een half uur vtv nog een belletje op de dag van levering. Het bed is van goede kwaliteit hout en stevig.

Snelle levering en een top klantenservice

Super vriendelijk en top service.

Uitstekende producten

Keurige dienstverlening.

Zeer vriendelijke personeel

Zeer vriendelijke personeel en prijs kwaliteit is prima.

Fijne service

Had fout gemaakt in bestelling werd meteen opgelost. Fijne dekbedden voor een nette prijs.

Zeer goede communicatie

Prachtig bed gekocht, tegen lage prijs. Er was iets verkeerd geleverd, maar werd direct rechtgezet.

Perfecte service

Goede communicatie Vriendelijke chauffeur Perfect

Klantenservice Top

Ik had de klantenservice nodig nadat ik mijn beddengoed niet kon traceren. Via de app is er uitstekend gereageerd en is het pakket alsnog mijn kant op gekomen. Beddengoed is prima.

Makkelijk, snel & goede kwaliteit

Product voldoet aan verwachting, bestelling is makkelijk en levering vlot!

Prettige service en heerlijk matras

Eindelijk een verhaal dat klopt: eerlijk en transparante service en een echt fijn matras gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen

Super matras en snelle verzending!

Een peuter matras besteld voor ons zoontje. Kwam na 2 dagen al met de bezorging. Hij slaapt heerlijk erop. Top Matras!

Goed bed, levertijd iets langer dan verwacht, duidelijke communicatie

Het bed werd iets later bezorgd dan verwacht, maar hier werd duidelijk over gecommuniceerd. Het bed bestond uit heel veel onderdelen. De handleiding was niet helemaal duidelijk. De chauffeur die de dozen bracht was trouwens erg aardig en behulpzaam. Toen we even iets niet wisten mbt de montage stond een medewerker ons via WhatsApp keurig te woord. 'S avonds!! Ze kon ons weer op weg helpen.

Goed product snelle levering

Pro's Goede kwaliteit producten Stevig matras Snelle levering Con's Waslabel klopt niet in de waterbestendige molton deze geeft aan 90º terwijl de verpakking zegt 60º na navraag blijkt het 60º te zijn. Verpakking klopt ingenaaid label niet.

Prima service en heldere informatie, alles klopt.

Fijne matras, slaap er heerlijk op, aangeprezen door mijn dochter en haar man die ook matrassen van uw bedrijf hebben gekocht eerder, Ik maak reclame !!

Waar voor he geld.

Mooi, degelijk eiken bed. Slaapt perfect. Gemakkelijk in elkaar te zetten.

Goed telefonisch advies en duidelijke snelle communicatie over de levering. Blij met mijn matras.

Fijne service!

Na enige twijfel over het aanschaffen van een bed via een webshop toch de stap gewaagd. Geen spijt van. Met vragen kun je direct via What’s App en dat werkt snel en je krijgt persoonlijk advies en antwoord. Communicatie over de levering liep ook goed. Jammer was dat ons bed door een foutje van transporteur heel laat geleverd werd. Na ‘s middags 1 telefoontje daarover ontvangen te hebben, niets meer gehoord. Het had fijn geweest als de chauffeur rond 6 uur nog even gebeld had dat het 20uur zou worden. Maar we zijn blij met onze aankoop!!

We hebben lang op de bestelling moeten wachten.

We hadden een bed besteld en dit zou met 15 dagen bezorgd worden. Uiteindelijk duurde het langer dan een maand. Het is wel een heel mooi en stevig bed.

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Top service!

Mijn nieuwe bed + lattenbodems in ontvangst genomen, na uitpakken bleek er een latje van de lattenbodem gebroken te zijn. Contact opgenomen hierover, snelle reactie en meedenken werd gewaardeerd. Samen besloten dat een nieuw latje een goede oplossing was, deze is prima zelf te vervangen. Op dinsdag contact gehad en op vrijdag werd het latje al bezorgd. Top service!

Kompasstraat 2B

2901AM Capelle aan den ijssel