Laden reviews...
21 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen prijzen consequent snelle levering en degelijke productkwaliteit. Klanten noemen betrouwbare service en duidelijke communicatie. Verschillende opmerkingen wijzen op een goede prijs-kwaliteitverhouding en een positieve algehele ervaring. De feedback duidt op een hoge mate van tevredenheid over meerdere aspecten.
Goede service, mooie spullen en snel geleverd!
Beveelt niet aan
3 August 2025
Rene
Heerenveen
We hebben de Lilli Kindermatras 90x190 Cooltouch gekocht. Wat een fijn matras. Goede prijs kwaliteit verhouding. Levering was snel en het matras was netjes verpakt. Zeker een aanrader!
24 June 2025
A. Vos
Zwolle
Snelle levering, prima service nadat ik een foutje had gemaakt.
3 March 2025
Erik
Amsterdam
Zeer tevreden met het bestelde bed en duidelijke en vriendelijke communicatie.
11 February 2025
rob
Soest
Product voldoet volledig aan de verwachtingen en werd vooraf geprogrammeerd voor de wireless bediening, een dikke +++PLUS! We hebben wel wat lang moeten wachten op de overigens correcte levering, dit is dan ook het enige (te relativeren) minpuntje.
7 February 2025
Marc
Keerbergen
The Cube hoogslaper besteld, prima bed maar wel een flink bouwpakket.
6 January 2025
Teunis
Strijen
Het ontvangen bed was beschadigd en er misten gaten voor het aanbrengen van de meegeleverde deuvels. Na een aantal aanpassingen hebben we het bed in elkaar kunnen zetten.
Beveelt niet aan
Peter
Wolvega
Hallo Peter,
Bedankt voor je review! Wat jammer om te horen dat het bed beschadigd was en dat er problemen waren met de gaten voor de deuvels. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We waren niet bekend met deze problemen, en het is erg jammer dat je dit hebt ervaren.
Hoewel we altijd ons best doen om alles in perfecte staat te leveren, kan het helaas wel eens voorkomen dat goederen onderweg beschadigd raken of dat er iets misgaat in het productieproces. In zulke gevallen kijken we altijd per situatie hoe we het beste kunnen helpen. Het is jammer dat we hiervan niet op de hoogte waren en je hierdoor niet konden ondersteunen. We nemen je feedback serieus en willen dit in de toekomst graag voorkomen. Als we nog iets voor je kunnen betekenen, laat het ons vooral weten! 😊
Hartelijke groet,
Klantenservice Beddengoeddirect
Alles top
Matti
Noordwijk
Communicatie kan iets beter, als er bijvoorbeeld niet aan de levertijd voldaan kan worden zou er al eerder gemaild kunnen worden dat de levering vertraagd is. Gelukkig ben ik iemand die er zelf achteraan gaat maar niet iedere klant is zo. Verder was het met de levering en contact met de chauffeur prima geregeld. Netjes een half uur vtv nog een belletje op de dag van levering. Het bed is van goede kwaliteit hout en stevig.
Machteld
Lelystad
Super vriendelijk en top service.
30 November 2024
Sandrs
Waddinxveen
Keurige dienstverlening.
26 November 2024
Ashvind
Rotterdam
Zeer vriendelijke personeel en prijs kwaliteit is prima.
26 November 2024
Roger Aardoom
Brielle
Had fout gemaakt in bestelling werd meteen opgelost. Fijne dekbedden voor een nette prijs.
6 October 2024
Cathelijne Hazewinkel
Zeist
Prachtig bed gekocht, tegen lage prijs. Er was iets verkeerd geleverd, maar werd direct rechtgezet.
24 September 2024
Helga
MAASTRICHT
Goede communicatie Vriendelijke chauffeur Perfect
7 September 2024
Elke
Wechelderzande
Ik had de klantenservice nodig nadat ik mijn beddengoed niet kon traceren. Via de app is er uitstekend gereageerd en is het pakket alsnog mijn kant op gekomen. Beddengoed is prima.
3 September 2024
Agnes
Hoorn
Product voldoet aan verwachting, bestelling is makkelijk en levering vlot!
30 August 2024
Julia
Schiedam
Eindelijk een verhaal dat klopt: eerlijk en transparante service en een echt fijn matras gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen
4 August 2024
Michaela
Nijmegen
Een peuter matras besteld voor ons zoontje. Kwam na 2 dagen al met de bezorging. Hij slaapt heerlijk erop. Top Matras!
3 August 2024
Lessiej
Wateringen
Het bed werd iets later bezorgd dan verwacht, maar hier werd duidelijk over gecommuniceerd. Het bed bestond uit heel veel onderdelen. De handleiding was niet helemaal duidelijk. De chauffeur die de dozen bracht was trouwens erg aardig en behulpzaam. Toen we even iets niet wisten mbt de montage stond een medewerker ons via WhatsApp keurig te woord. 'S avonds!! Ze kon ons weer op weg helpen.
3 August 2024
Kirsten
Eindhoven
Pro's Goede kwaliteit producten Stevig matras Snelle levering Con's Waslabel klopt niet in de waterbestendige molton deze geeft aan 90º terwijl de verpakking zegt 60º na navraag blijkt het 60º te zijn. Verpakking klopt ingenaaid label niet.
30 July 2024
E.
Groningen
Fijne matras, slaap er heerlijk op, aangeprezen door mijn dochter en haar man die ook matrassen van uw bedrijf hebben gekocht eerder, Ik maak reclame !!
30 July 2024
Gerrie de Haas
Hilversum
Mooi, degelijk eiken bed. Slaapt perfect. Gemakkelijk in elkaar te zetten.
1 July 2024
Koopman
Langeveen
Goed telefonisch advies en duidelijke snelle communicatie over de levering. Blij met mijn matras.
25 June 2024
Angie
Amsterdam
Na enige twijfel over het aanschaffen van een bed via een webshop toch de stap gewaagd. Geen spijt van. Met vragen kun je direct via What’s App en dat werkt snel en je krijgt persoonlijk advies en antwoord. Communicatie over de levering liep ook goed. Jammer was dat ons bed door een foutje van transporteur heel laat geleverd werd. Na ‘s middags 1 telefoontje daarover ontvangen te hebben, niets meer gehoord. Het had fijn geweest als de chauffeur rond 6 uur nog even gebeld had dat het 20uur zou worden. Maar we zijn blij met onze aankoop!!
21 June 2024
Ellen