Voldoende

De kwaliteit van de muziek is best goed maar ik ervaar toch wel een aantal nadelen en dat is in de software goed aan te passen: -) de LED verlichting van de radio is slecht, overdags zijn de kleuren niet te gebruiken (ik heb idd van de connector de 'illumination' los gekoppeld anders was het nog slechter), de enige kleur die een beetje te gebruiken is is 'white' -) de DAB software is verre van compleet, ik had graag de sterkte van het DAB signaal gezien plus de band... ook worden er 60 dab zenders gescand maar als ik bv Radio 1 (na het scannen op plek 26) op plek 1 wil zetten waar na het scannen 100%NL staat dan verdwijnt 100%NL, dit had gewoon een swap moeten zijn, dus 100%NL staat dan op plek 26 -) Waarom stoppen na 60 zenders, loop gewoon door naar 99.... -) De kleuren van de ISO connector zijn in mijn auto anders dan in de documentatie plus er zitten bij extra draden aangesloten -) de bijgeleverde documentatie heet 'quick start' maar ik kan nergens een manual vinden wat compleet is...... -) ik zou graag ook het display willen kunnen aanpassen ik heb bv geen behoefte aan een live equalizer... Ik heb nog veel meer punten, je zou kunnen zeggen voor 60 euro is het een prima radio maar dit had allemaal prima ook geimplementeerd worden.......en dan had de radio veel en veel beter geweest.

Precies wat ik zocht en ieder feest nodig heeft.

Geweldig top Firma

mooie duidelijke site en snelle verzending

Slecht

Mijn ervaring is slecht. Het doosje waar de wekker in zat was helemaal verkreukeld. Dit terwijl de verzend verpakking intact was! Oftewel caliber heeft een verkreukelde verpakking aan mij verstuurd! Aan de wekker lijkt niks te mankeren.

Uitstekende service

Uitstekende service

Prima / goed

Artikel besteld, functioneerde niet / deed niet. Retour gestuurd en voor garantie nieuw gekregen. Prima opgelost door Caliber

Zeer correcte afhandeling van van het door mij bestelde product

goede ervaring

snelle service

Snelle en vlotte afhandeling

Kwaliteits product en snel ontvangen

Prettige en klantvriendelijke telefonisch contact gehad Tijdens het telefoongesprek nog een mail ontvangen met bestel link voor gewenste onderdelen Na bestelling zeer snelle en correcte levering Mijn dank hiervoor

Teleurstellend!!!

2 drijvende fonteintjes gekocht en geen van beiden werkt, geen link te vinden om retour te zenden, en op mails om een retour formulier te verkrijgen geen antwoord. Ga pakket terug sturen en ben benieuwd of dat daar een correcte opvolging volgt.

Leuk apparaat voor leuke prijs

Voldoet prima!

Goed spul

zeer late bezorging door GLS

j

Gekocht product (Caliber DAB ANT741) voldoet absoluut niet. Super slechte ontvangst

Keurig te wordt gestaan.

Maar de spullen die geleverd zijn werken ook niet. Zou dit een klant nooit aanbevelen. Je moet wel zeker weten dat het product werk als je het verkoopt.

Super service!

Snelle levering precies wat ik wilde hebben.

slecht

Heb nog steeds geen factuur van de aankoop ontvangen! Heb online een 1 jaar extra garantie uitgevoerd, maar geen bevestiging ontvangen.

Top bedrijf

Vlotte verzending en vooral: ze bellen terug als ze dat beloven. Dat maak je niet vaak mee.

radio voor een kleine prijs

Mijn bestelde radio werd keurig afgeleverd. nog de batterijen plaatsen en muziek. Ontvangst is goed en de radio heeft een klein handig formaat om bij je te dragen.

Werkt perfekt voor deze prijs meer dan genoeg.

Alles werkt zoals het moet start automatisch op en maakt verbinding met bleutooth met ingebouwde microfoon zijn gesprekken duidelijk te voeren.

Goede kwaliteit en betrouwbaarheis

Ik gebruik ze voor werk en na 1 jaar doen ze het nog steeds.

Ondanks handicap snel en goed

Luidspreker via Bol besteld en de andere dag op zaterdag ontvangen.Perfect maar deze deed het niet. Maandag contact met de Bol computer en direkt daarmee gestopt. Direct kontakt gezocht met Caliber. Ik ging na twee dagen op vakantie met een grote camper groep waarvoor ik deze luidspreker wilde hebben. Voor muziek etcetera. Na uitleg werd er een nieuwe luidspreker opgestuurd. Woensdag deze ontvangen. Donderdag op vakantie. Zeer tevreden over het oplossen van het probleem en de correcte vriendelijke wijze waar ik mee geholpen werd. Fa.Caliber hartelijk bedankt

Zeer snelle verzending en prima producten

Alles perfect

Goed op de hoogte gehouden, snelle en makkelijke afhandeling!

Kortakker 10

4264AE Veen