Laden reviews...
45 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vooral snelle levering en betrouwbare service. De producten komen doorgaans op tijd aan en presteren zoals beschreven. Sommige klanten ondervonden problemen met retourneren en de bijbehorende administratie. Over het algemeen gaat het om snelle verzending, duidelijke informatie en behulpzame klantenservice.
Alles correct
1 March 2025
Isidoor
Boom
Goedemorgen!
Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent over Caliber.
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan mag je altijd een mail sturen.
Sammy - Caliber Europe
Heb geen idee waar mijn pakket is!
1 March 2025
Frank
Wassenaar
Goedemorgen Frank,
Bedankt voor je review. Kun je ons voorzien van je ordernummer zodat wij gelijk met je mee kunnen kijken waar je pakket is.
Alvast bedankt!
Sammy - Caliber Europe
Knappe luidsprekers voor een mooie prijs, alles er op en eraan, goed te monteren, en goed geluid voor in een defender
16 February 2025
Martin
Beverwijk
Begrip voor mijn probleem en daarna meteen opgelost!
3 February 2025
Roy
Reitsma
Een aanrader….
3 February 2025
Z.
Den Haag
Leuke autoradio voor weinig geld gekocht. De radio werd goed en snel geleverd. Installatie was ook een fluitje van een cent.
31 January 2025
Tim
Waspik
Bestelling geplaatst bij caliber Europe BV Levering snel erna ontvangen Was prima
25 January 2025
Agnes
Bekkevoort
Prima zoals ik al zei
25 January 2025
Jan
Meppel
ligt aan GLS afleverbedrijf, geen feedback van pakket gekregen.
24 January 2025
Robyne
Tisselt
Super! pijlsnel alles geregeld en een dag later een geweldige speaker in huis! ;-) Het ding klinkt bijzonder goed en als je standje burenruzie kiest, dan is zelfs je meubilair onder de indruk.....ai, je glaswerk leid een eigen leven zullen we maar zeggen.
21 January 2025
Mark
Oss
Klokradio voldoet aan verwachting!
18 January 2025
Jan
Voorthuizen
Beste Jan,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je blij met onze klokradio.
Mochten wij in de toekomst iets voor je kunnen betekenen dan horen wij het graag.
Sammy - Caliber Europe
zeer goede prijs voor kwaliteitsmateriaal
16 January 2025
pascal
stokkem
Hi Pascal,
Bedankt voor de review! Wij zijn blij te horen dat je tevreden bent met je product!
Sammy - Caliber Europe
was een onderdeel kwijt geraakt. Snel besteld en snel gekregen. Met persoonlijke aandacht. Zeer gewaardeerd
12 January 2025
jack
almere
Beste Jack,
Bedankt voor je 10! Wat fijn om te horen dat je onze service waardeert.
Mochten wij in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij het graag!
Sammy - Caliber Europe
Zeer snel bezorgd en goed geholpen. Prima producten
4 January 2025
Dennis
Ledeacker
Beste Dennis,
Bedankt voor je 10!
25 December 2024
Wil
Zaandsm
Product en bestelling, prijs ,prima in orde
21 December 2024
Harry
Dirksland
Online bestellen gaat makkelijk en de aflevering is ook zoals beloofd per omgaande. Het was wel een "brievenbus "- pakket.
21 December 2024
A.
Bergen op Zoom
prima klantenservice en snelle oplossing van gemeld probleem! alle hulde
Babs
Westzaan
Goede wekker met met supergrote display. Ik ben er zeer tevreden mee!
Els
Eindhoven
Hallo Els,
Bedankt voor je positieve review!
Wilma
Harderwijk
Hi Wilma,
Wat fijn om te horen dat je product volledig aan je verwachtingen voldoet!
Mochten wij in de toekomst iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij het graag!
fast delivery.
23 November 2024
Xusheng
Almere
Hi Xusheng,
Thank you for your review!
If there is anything we can do for you in the future we would love to hear from you.
Kind regards,
Sammy - Caliber Europa
Bestelling en levering gingen vlot. Echter het geleverde artikel werkte niet. Retourproces is moeizaam vanwege de GLS verzending. Dichtstbijzijnde depot is 20 minuten rijden met de auto. Niet klantvriendelijk genoeg
23 November 2024
Kees
Oude-Tonge
Met plezier mijn aankopen gedaan en met het volste vertrouwen 2 autoradio's aangeschaft. Ik had een tijdje terug al een autoradio voor mijn middelste dochter gekocht bij Caliber en zeer tevreden vandaar overgegaan tot een radio voor mij en mijn jongste dochter's auto
19 November 2024
richard
Eindhoven
Hi Richard!
Wat fijn dat je met zoveel plezier je aankoop hebt gedaan, en dat je ook gelijk je dochters hebt voorzien van een Caliber autoradio!
Wij hopen dat je nog heel lang fan blijft, en mochten wij iets voor je kunnen betekenen dan horen wij het graag!
Sammy - Caliber Europe
Goede prijs ,snelle bezorging, goede service
10 November 2024
Louis
Wychen
Beste Louis,
Bedankt voor je review!
Als wij in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij het graag.
Sammy - Caliber Europe
Prima product en later het advies over de juiste kabel en aansluiting was snel mogelijk en duidelijk
26 October 2024
Bert
Haarlem
Hi Bert,
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons product, en onze service!
Onwijs bedankt!
Kortakker 10