Goede service.

Prima stoffen en correcte levering. Mooi verpakt en op tijd

Zie boven

Prachtige kwaliteit bij elke aankoop

Stoffen zijn van goede kwaliteit. Wollen stof linnen stof viscose. Alles bevalt mij goed

Betaalbare prachtige stoffen

Makjelink online te bestellen, snel verzonden en bezorgd. Goede kwaliteit en geweldig mooie stoffen. Voor mij is er nog maar 1 stoffenzaak en dat is Böttger!!

Snelle levering en goede informatie over de status van de zending.

Ik zocht voering voor een transparant zijden stof, dan moet de kleur echt kloppen. De kleur was precies zoals ik had verwacht en de stof mooi soepel. Dus helemaal tevreden.

Snel geleverd en uitstekend verzorgd

De bezorging duurde lang

Leuke stof besteld. Post.nl liet echter weer op zich wachten. De stof zelf ziet er synthetischer uit dan ik dacht.

Mooie collectie en snelle levering

Jammer, dat het gewicht van de stoffen er niet bij staat plus waar de stof voor geschikt is

snelle service, keurig.

Duidelijk omschreven in advertentie

Snelle en goede levering

Website is duidelijk, foto's komen overeen met het product. Netjes ingepakt verzonden en een track en tracé ontvangen waardoor tijdstip levering duidelijk was.

Mooie stoffen

De stoffen zijn precies wat ik ervan verwachtte, blij mee.

Adequaat

Goede service in het beantwoorden van een vraag. Klopt altijd.

goede en snelle levering. Duidelijke website met heldere informatie over de stoffen

mooie stoffen met heldere omschrijving

Mooie stof en snelle levering

Mooie stof en snelle levering

prima snelle levering

ik heb een staaltje besteld, helaas is het heel klein, dus heel moeilijk om een indruk te krijgen voor een heel gordijn

Bestelde stof komt overeen met omschrijving en afbeelding op webshop

Blij verrast om advies te krijgen over bestelde kleur naaigaren, er werd een kleur aangeraden die beter bij de bestelde stof zou passen. Geweldige service evenals de snelle en correcte levering!

Kleur toch iets donkerder dan op de foto.

Goede service,snel geleverd !

Er werd contact met me opgenomen zodat de stoffen en garens zeker goed bij elkaar paste. Het pakket zelf was netjes verzorgd en werd snel geleverd. De stoffen zelf zijn prachtig! Mvg Caroline

Kwaliteit en service

Mooie stoffen!

De mooiere stoffen

Voor de mooiere kledingstoffen kijk ik hier. De levering is ook altijd verzorgd en vriendelijk.

Heel goede ervaring

De stof heel snel bezorgd.Zal hier vaker wat bestellen.

Ik hou er niet van om verplicht wat te schrijven

Correcte communicatie via mail

Correcte communicatie na bestelling over aantal m2 stof voorradig. Correcte creditering als gevolg daarvan

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.