Laden reviews...
191 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de kwaliteit van de stoffen en de snelle levering. Het aanbod en de website worden als overzichtelijk ervaren. De service staat hoog aangeschreven en er is sprake van duidelijke communicatie. De ervaringen zijn overwegend positief met een betrouwbare afhandeling van bestellingen.
Prachtige stoffen Snelle levering
22 June 2026
M
Zoetermeer
Snelle levering en uitstekende service. Zeer tevreden met mij aankoop.
18 June 2026
Sandra
Bovenkarspel
Wat een verrassing om gratis deze mooie stalen bezorgd te krijgen..
16 June 2026
Jolanda
Lunteren
Ik heb op goed geluk gevraagd of ik een artikel dat al voor een tijdje uitverkocht was nog kon bestellen, en ze hebben het heel snel geregeld! Ik ben erg dankbaar voor de uitstekende klantenservice.
13 June 2026
A.
Den Haag
Prachtige stof en vlot geleverd !
12 June 2026
Annemieke
Ruurlo
Alles in orde.
12 June 2026
ilse
KORTRIJK (8500)
Een feest om naar de winkel te gaan mede door het vriendelijke personeel .
8 June 2026
Jeany
Arnhem
Jammer dat de stof te din is voor het doelwaarvoor ik het wil gebruiken. Fijn dat ik de stof kon beoordelen
8 June 2026
christa
Leiden
Netjes op tijd ,snel verzonden
7 June 2026
Diny
Huissen
goede kwaliteit, en ook mooie exclusieve stoffen.
5 June 2026
Cora
Apeldoorn
Snell, goed verpakte levering.
3 June 2026
Libertine
Almere
Gemakkelijke site om te zoeken, bestellen en betalen.
2 June 2026
Monique
Gieten
Het is erg fijn dat je staaltjes kunt bestellen en dat hieraan geen kosten zijn verbonden. Het stoffen aanbod is fantastisch en van zeer goede kwaliteit. Erg goede service.
25 May 2026
bettie
Deventer
klantgericht, kwaliteit, goed advies. Alleen mis ik de ruime keuze in stoffen die iets goedkoper zijn.
tanja
DEN HELDER
Veel kwalitatieve stoffen. En makkelijke navigeerbare site.
Roos
Amsterdam
Goedemorgen, de service is geweldig, de stof is prachtig, ga zo door.
Cornelia
Den Burg
Heel tevreden. Ze denken mee en nemen contact op als er iets is. De service is geweldig.
15 May 2026
Tilly
Warmenhuizen
Patroon ‘s avonds besteld en de volgende dag al in de brievenbus. Wat een snelheid. En via de mail prima communicatie. Dank!
14 May 2026
Annette
Enschede
Mooie stof besteld, heel snel ontvangen.
14 May 2026
Tonny
Weert
Mooie stof. Goed verzorgd en goede service
8 May 2026
L.
nieuwehorne
Dit is de enige plek waar ik 100% ongebleekt linnen kon vinden voor een redelijke plek. Levering was iets uitgesteld maar daarvoor ben ik heel netjes op de hoogte gesteld.
8 May 2026
Tessa
Dordrecht
Spannend maar ook verassend de informatie over de stof en mogelijkheden helpt bij de keuze.
5 May 2026
Pietie
Burgum
Ze doen wat ze zeggen
4 May 2026
Marjo
Roermond
Graag zou ik een berichtje willen ontvangen wanneer het pakket (ongeveer) aankomt. Toevallig zag ik het ergens in de tuin staan. Dus afgeleverd terwijl ik niet thuis was. Alles verder ok!
1 May 2026
Jels
Hansweert
Prachtige stoffen, topkwaliteit, snelle bezorging. Vaak besteld en 1 x ging er iets fout. Dat werd snel en prima opgelost. Ik beveel Böttger absoluut aan, een must als je van naaien houdt!
1 May 2026
Gina
Apeldoorn
Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.
Huigbrouwerstraat 7 -9
1811BJ Alkmaar