Ben heel tevreden met bottger stoffen

Ben een heel tevreden klant.

Snelle levering, goed verpakt en exact wat ik besteld had.

Heel veel keus in de webshop.

stof wordt snel en netjes bezorgd

ik bestelde de stof zondag en had die dinsdag al in huis. Het zou nog fijner zijn, wanneer er op de website ook een suggestie werd gedaan voor bijpassende kleur garen en eventueel ook rits. Er is keuze uit mooie stoffen.

Ribfluweel

Alles was precies naar verwachting. Mooi assortiment stoffen.

Prachtige stalen.

Je kunt goed beoordelen of de staal bij andere stoffen/gemaakte kleding past.

Hele fijne (web)winkel

Fijne webshop met veel filters, het is daardoor makkelijk zoeken. De gratis stalenservice is echt super! Kwaliteit van de geleverde materialen is altijd dik in orde.

Veelzijdig, mooi en goede kwaliteit

Zeer prettige service. Veel keuze van goedkoop tot duur waarbij de prijs altijd goed is en de kwaliteit ook. De winkel is erg vol en daardoor onoverzichtelijk. De verkopers helpen je wel heel goed bij je zoektocht naar de juiste stof

Mooie stoffen. Prima service

Picobello in orde

Picobello in orde

Kwaliteit goed, maar levertijd teleurstellend lang

Wanneer op een website vermeld staat dat de levertijd 1 tot 2 dagen en mogelijk iets langer vanwege drukte, dan is 6 dagen levertijd te lang. Pas dan de levertijd op de website aan. De bestelde artikelen werden overigens keurig geleverd tegen een goede prijs

goede service , heldere website,

Misschien kan de verzending wat sneller?....

Staaltjes per omgaande bezorgd!

De website is uitgebreid maar overzichtelijk, efficiënt om te zoeken. Bestelling eenvoudig te doen.

Wel goed.

Ik vind de stoffen heel mooi, maar vind dat het niet zo heel snel verzonden word.

Ik ben geïnteresseerd in een bepaalde stof. Nu biedt Bottger de mogelijkheid om een stofsample te bestellen. Ideaal! Het is een behoorlijk stukje stof zodat je een goede indruk ervan krijgt.

Mooie stoffen, maar je moet er wel even op wachten

Gratis sample besteld (goede service!) maar nu ik de stof heb besteld wacht ik al 5 dagen op een track en trace

Mooie en goede stoffen

Ik heb al vaak iets besteld en met een gratis staaltje vooraf zie je de kleur en kwaliteit . En een paar dagen later komt je stof,keurig verpakt en royaal gemeten Ideaal

Uitstekende zaak

Snelle levering, kwaliteitsstoffen prima service. Dit bedrijf beveel ik van harte aan.

snelle levering, mooie stofstalen

Ik heb stofstaaltje besteld, heel snel in huis en ik hoop snel mijn keuze te kunnen maken. Ze zijn allemaal mooi dus moet ik eens goed kijken

Veel keus

Voor het eerst bottger bezocht , heb eerst staaltjes besteld , zo te zien kwaliteitstof , dus bottger stoffen lijkt me wel wat !

Prima winkel

Ik kocht vroeger veel stof bij böttger. Jullie hebben een uitgebreid assortiment. Maar toen woonde ik in Heerhugowaard. Maar als ik in Alkmaar ben en ik heb stof nodig. Dan kom ik zeker langs. Je wordt ook prettig geholpen. Maar online stoffen kopen doe ik niet, ik wil de stof voelen, dan kom ik liever langs.

Heel goed .

Over het algemeen heel goed . Ik weet dat het altijd iets langer duurt voor ik het in huis heb maar dat vind ik geen enkel probleem . De stoffen zijn prachtig en uniek . Als ik het draag vragen ze heel vaak waar ik het gekocht heb . Met trots zeg ik stof bij Böttger in Alkmaar .

Zending correct

Zending correct, het duurde deze keer wat lang Verder o.k

Prachtige hoog kwalitatieve stoffen.

Geregeld kijk ik op de site van Böttger. En als ik dan 'n mooie stof zie die ik zou kunnen gebruiken vraag ik 'n stofstaaltje aan. Er liggen nu 'n paar klaar die heel geschikt zijn voor de kleding die ik wil gaan maken. Zo hoef ik niet naar stof te zoeken als ik aan iets nieuws ga beginnen en ik weet precies of de stof ook echt geschikt is voor het model. Böttger vind ik 'n goede betrouwbare zaak met prachtige stoffen. Hiske

keurige aflevering, het zou sneller kunnen, meerdere dagen moeten wachten. Naast stof ook stofstaaltjes besteld, dan zie je dat ook de kleuren wel iets afwijken van de foto's op de website. Stofstaaltjes zijn gratis. Prima service!

Goed geholpen

Grote keuze in stoffen

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.