Fijne service

De staaltjes zijn moor van grootte en een goede service

Besteld, en per ommegaande ontvangen

Prettig snelle service

Snelle levering, goede stof

De stof zag er precies zo uit als op de foto. Van tevoren heb ik nog telefonisch contact gehad en werd zeer vriendelijk te woord gestaan.

Prachtige hoogwaardige stoffen

Zoek naar mooie Italiaanse stoffen en die vind ik bij uw zaak

Fantastische stoffen

EXCLUSIEVE stoffen om eigen mode te maken. Snelgeleverd. Wil je passende garen hebben, geef je dit aan.. Het garen wordt meegestuurd, de betaling is van het garen achteraf

Kleur , beschrijving van de stof kloppen hekemaal

Stof besteld en snel gekregen, wat wil je nog meer.

bijzonder klantvriendelijk.

Mijn contacten voorafgaand van mijn bestelling waren zeer klantvriendelijk. Staaltjes werden gratis toegezonden, Voor een stof die was uitverkocht, werd meteen gezocht naar een vervangende stof. Ook daarvan werd een staaltje toegezonden.

Snelle levering mooie stof wel dunner dan verwacht en dan ander merk

Ik ben blij met de snelle levering en het zwarte linnen is mooi; bestelde lengte ook ruim ontvangen. De stof is wel dunner dan ik had verwacht en ook dunner dan linnen wat ik elders had besteld. Ik kan dat op de foto s niet goed zien. Weet ook niet hoe ik daar beter op kan letten, beter kan kiezen

Mijn bestellingen zijn altijd prima in orde, helemaal correct en keurig verpakt!

Het is fijn als je krijgt wat je bestelt. Na iedere bestelling groeit mijn vertrouwen in dit bedrijf. Echt een aanrader. Ook heel fijn dat er gratis staaltjes beschikbaar zijn. Zo kun je een weloverwogen keuze maken. Ook bijpassende kleuren voering en garen bij de bestelde stof, kun je met een gerust hart aan ze overlaten.

Overzichtelijke site en goede levering

Overzichtelijke site en goede levering

Goede service!

Ik had een vraag gesteld over een stof en kreeg er ook antwoord op bij mijn bestelling en nog extra staaltjes die beter zouden passen bij mijn project

Super ervaring

Klantvriendelijke en supersnelle bediening. Aarzelen niet u op te bellen ingeval van twijfel over de overgemaakte bestelling. Zeker een aanrader.

Mijn ervaring is een uitstekend bedrijf

Keuze ruim, kwaliteit prima en leveringstijd goed

Uitstekende kwaliteit

De stoffen zijn altijd van uitstekende kwaliteit

Precies wat ik besteld had, mooie kwaliteit.

Geleverde producten komen goed overeen met de webshop, keurig verpakt, duidelijke communicatie rondom de bestelling. Dus top. Ben een tevreden klant.

Heel tevreden

Tevreden met de bestelling

Mooie stoffen

De fysieke winkel kende ik al en ik kwam er geregeld. Nu is dat wat moeilijker voor mij en heb ik al 2x online iets gekocht. Natuurlijk niet zo fijn als lekker voelen aan de stoffen in de winkel, maar een prima alternatief.

Superservice

Superservice

Prachtige stoffen van uitzonderlijk goede kwaliteit.

Bij Böttger zitten hele mooie stoffen in het assortiment o.a. van Italiaanse herkomst. Heb al vaak wat daar uitgezocht. Prettig contact met medewerkers. Meestal vlotte verzending.

Snel en goed!

Goede service door stofstalen gratis toe te sturen. Mooie stof. Correct en heel snel geleverd!

Uitstekende service!

Stofstalen snel ontvangen en een mooi stukje stof om te beoordelen op kwaliteit en kleur.

Heweldig!

Mooie materialen van uitstekende kwaliteit, snelle levering, geweldige service.

Uitstekende service en prachtige stoffen

Bottger geeft klanten de gelegenheid om gratis staaltjes te bestellen. Dat is heel fijn als je niet in de buurt van Alkmaar woont. Ik vond de service fantastisch toen ik erachter kwam dat de stof gekrompen was. Jan Willem kwam meteen met een passende oplossing. Kortom: een aanrader!

Mooie stoffen en vriendelijk personeel

Stoffen besteld. Had nog een vraag over de bestelling. Vriendelijk en goed geholpen. bestelling is onderweg heel benieuwd.

Prachtige stoffen en goede kwaliteit!

Altijd prima keuze uit meest geweldig mooie stoffen. Goede verhouding kwaliteit en prijs. Deugdelijk verpakt en binnen acceptabele tijd verzonden. Mijn favoriete stoffenzaak!

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.