Kwaliteitsstoffen

Tweed voor mantel ziet er mooi uit. Zou wel fijn zijn als website suggesties geeft voor bijpassende voering en eventueel garen.

Levering

In de tijd van online bestellingen, verwacht je niet dat een bestelling pas ruim een week later wordt geleverd.... en in een doos met erg “zuinig” papier wordt ingepakt. Ik was heel tevreden, maar is nu een paar punten gezakt.... de vraag aan de telefoon, wat heeft u besteld, vond ik erg apart...

Snel geleverd en keurig verpakt

zeer goed gesorteerd en duidelijke omschrijving

prettige website, goed ingepakt en correcte aflevering met leuke folder over nieuwe modellen

Heel tevreden

Heel tevreden

mooie stof

Jammer alleen dat samenstelling stof niet op pakbon staat en gewicht ook niet op website vermeld staat.

Keurig verzorgd.

Dit was de eerste keer dat ik niet naar de winkel ging, maar via de website heb besteld. Alles keurig. Netjes verpakt.

TOP!

Geweldig mooie stoffen!!

Ik had de stoffen snel nodig dus de snelle levering kwam goed uit

snelle service

Tevreden over het aanbod

Correcte en snelle levering

zeer goed

goede maat stofstaal, mogelijkheid om het te beoordelen. snelle leverin

Snelle en correcte levering

Duidelijk site, met goede zoekfunctie

Prima ervaring,ga ik meer kopen

Fijne winkel met groot assortiment en behulpzaam personeel,webshop mooi en na even kijken ook overzichtelijk. Jammer, dat er in deze tijd de stoffen vaker uitverkocht zijn ,had 5 stalen besteld,waar van er 1 al direct uitverkocht was en toen ik wilde bestellen er nog 1 uitverkocht was .

Uitstekende klantenservice

Ondanks dat er een stuk stof niet meer in voorraad was, hebben ze mij uitstekend verder geholpen en meerdere alternatieven aangeboden.

Ik kom al heel wat jaren bij Bottger en de stoffen zijn altijd mooi en goed.

Deze site van Bottger is goed. De foto's zijn duidelijk en wat ik vooral heel fijn vind zijn de foto's vd gehele rol. Je kunt dat gemakkelijk vergroten en een goede indruk krijgen van de stof. Helaas zijn er niet altijd foto's van de hele rol stof en dan haak ik af. Wat heel prettig is , zijn de staaltjes. Goede service en mocht de stof niet voorradig zijn is er goed contact.

ben zeer tevreden over mijn bestelling

ik heb nog nooit problemen gehad met bottger verzorgd en snelle levering

Héél tevreden!

Ik heb een staaltje besteld en binnen 1 werkdag heb ik deze ontvangen, niet zo’n klein stukje maar een mooi lapje van 10 bij 4. Hele mooie stof van goede kwaliteit. De stof van Böttger is over het algemeen wel wat duurder maar is van hele goeie kwaliteit en is het dan ook wel waard!

Absoluut goed.

Stof besteld en per ommegaande thuis bezorgd, goed verpakt. Met liefde verzorgd.

Prima webwinkel

Snel & duidelijk

De bestelde stoffen werden snel geleverd. Ik mis wel een suggestie voor garen, voering en eventuele andere fournituren.

prettig contact

betreft bestelling juli 2019 stofstaaltjes werden gratis ter beoordeling opgestuurd. Bij bestellen werd goed meegedacht. Erg vriendelijke dame bij telefonisch contact.

Een goede en snelle aflevering, de stof is van een goede kwaliteit.

Zie boven.

Aantal sterren spreekt voor zich!!!

Heel fijn dat ik stalen kan bestellen voordat ik een aantal stoffen kan kopen!!!

Ik heb al een aantal keer iets besteld, altijd tevreden. Mooie webshop. Goede service

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.