Over het algemeen tevreden over de bestellingen.

Bestelde stof wordt soms vrij scheef afgeknipt waardoor de bestelde hoeveelheid krap gehaald wordt. Eén keer te weinig gehad maar dat is naar volle tevredenheid opgelost. Voor de rest is alles prima in orde.

Snelle levering correcte afhandeling. Fijn om de mogelijkheid de stalen opgestuurd te krijgen

Tot hier toe zeer tevreden

Zowel site als service zijn oké Mooie en degelijke stoffen

Ben heel tevreden

Snelle levering en veel keuze. Werd snel gereageerd op de vraag welke stoffen op een bepaalde foto bij elkaar te zien waren.

zeer goede service, erg behulpzaam

Goede service, vragen ook goed beantwoord met bellen

Vlotte afhandeling

Mooie stof voor een correcte prijs

Ik was op zoek naar boucle voor een chanel-vestje. De foto is echt representatief. Is echt wat ik zocht en van een mooie kwaliteit.

Één woord : TOP !

TOP !

Snelle service, mooie stoffen en zeer gebruiksvriendelijke website met duidelijke fotos.

Mooie kwaliteiten en mogelijkheid van stalen bestellen vind ik uitstekend.

Snel geleverd. Geleverd wat is besteld heb.

Burda heeft goede patronen. Snelle levering prima!

Kwaliteit

Ben zo blij met Bottger stoffen lekker makkelijk eerst staaltjes bestellen daarna het goede stof en kleur bestellen!

Het is me goed bevallen

Vanouds ga ik graag naar Böttger als ik stof wil kopen: grote sor******, goed kwaliteit, ook aparte dingen. Naar Alkmaar ga ik nu niet, maar tot mijn verrassing kon ik ook via de website bestellen. De mogelijkheid om een staaltje aan te vragen is zeker voor moeilijke/dure projecten erg fijn. Geweldige service, snel bezorgd: prima

Overzichtelijke website

Zeer overzichtelijke website, snelle levering en heel blij met de stof. Top!

Duidelijke website, snelle levering

Makkelijk te bestellen en levering volgens afspraken

Snel gereageerd en duidelijke informatie

Prima service! Al eerder ingevuld en graag niet opnieuw mailen.

Kan niet beter!!

Of je nu bestelt of in de winkel komt, personeel en eigenaar zijn altijd behulpzaam en vriendelijk.

Neutraal

Ik heb een paar stalen besteld van stoffen op uw website . De communicatie was prima .. het duurde alleen effe voor de staaltjes er waren Fijne dag en vriendelijke groeten ! Saira Moeniralam

Goede overzichtelijke web pagina

Mooie stoffen, en binnen 24 uur in huis.

Matig

De stof valt beetje tegen, de bloemenprint is veel groter dan je op de afbeelding denkt te zijn,zou handig zijn om grote bloem te vermelden. Dan stof blijft staan valt niet soepel.

De stalen die ik had besteld zijn snel geleverd, helemaal top dat dit kan, in de loop van volgende week valt de aankoopbeslissing.

Perfecte afhandeling

Goede site, goede stoffen. Snelle levering

Uitstekende service

Van horen zeggen wist ik dat deze zaak een goede naam heeft. Dat heb ik nu zelf ervaren. Vriendelijk en behulpzaam personeel die de tijd nemen om te adviseren en te helpen,

uitstekende service

Goed en snel

Snel en goed

Patronen gekocht, werd duidelijk afgehandeld en snel geleverd.

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.