Positieve ervaring, was snel besteld en bezorgd

Prettig om snel te bestellen en binnen te krijgen. Via De post.

Zeer tevreden met het klantendienst

Ik waardeer de aandacht voor details bij de voorbereiding van de bestelling. De bestelde rits was niet dezelfde kleur als de gekozen stof. Ik werd gecontacteerd door de klantenservice en gevraagd of ze het moesten vervangen door een rits in een kleur die past bij de stof. Goed gedaan!

Pico Bello!!!

Snel geleverd goede prijs/kwaliteits verhouding

Attent en met aandacht vor persoon Ik ben zeer tevreden

ik ben zeer tevreden

zeker eerst staaltjes gratis bestellen is wel veilig voor aankoop

Ik kon gelijk aan het werk.

Snel en prima kwaliteit

Het was een feestje om stof uit te pakken. Zat in een 'ouderwets' papiertje, erg leuk. Stof zelf was van prima kwaliteit. Kortom, ga ik zeker nog een keer bestellen.

Er wordt snel en professioneel gewerkt!

Of het nu telefonisch is of online, je wordt altijd te woord gestaan. En indien mogelijk ook geholpen. Ze denken mee!

Snelle levering , mooie kwaliteit stoffen

Leuke collectie stoffen en ook fournituren . Lage verzendkosten

Supersnel

Gewoon: supersnelle levering en netjes geknipt ( ook wel anders meegemaakt bij andere leveranciers)

Mooi stof, mooi verpakt tijdens het verzenden. Heel tevreden.

Zie boven

Mooie stoffen Goede kwaliteit. Goede service.

De website is heel duidelijk en overzichtelijk, dus bestellen gaat snel. De bezorging was ook heel snel (binnen 1 a 2 dagen aangekomen). Het product is zoals ik had gehoopt en nog beter.

Snelle levering en fijn dat ik niet thuis hoefde te blijven.

Ik begrijp alleen niet hoe het zit met verzendkosten. Die waren 2,73€, staat op de PostNL verzendsticker op de enveloppe. Maar ik heb 5€ verzendkosten betaald? Vr gr

Prachtig stof

Netjes afgeleverd

Prachtige stoffen, prima thuis geleverd.

Heerlijk om tussen alle stoffen te neuzen en ook handig om fournituren mee te bestellen. Wel jammer dat er bij verschillende mooie stoffen niet genoeg stof meer op voorraad was. Ga zeker nog meer bestellen.

Goed geregeld en netjes verpakt

Het zag er netjes uit, precies zoals verwacht. Daarbij was het heel netjes verpakt en op tijd binnen

Site was goed

Ik vond snel een door mij gewenst patroon. Jammer dat de verzendkosten niet in verhouding staan met de werkelijke porto kosten. Jullie vragen €5.00 en porto was €2,73. M.vr.gr.m.husmann

Goede kwaliteit en goede service

Ik heb deze site pas ontdekt, ik ben heel erg te vrede. Kwaliteit en service is super goed, echt een aanrader.

Snel geleverd. Mooie kwaliteit en keurig verpakt.

snel en goed

Geduld is een schone zaak...........

Op 20 april heb ik twee patronen besteld, een brievenbuspakket dus. Ik had gehoopt dit weekend met een patroon te kunnen beginnen, de stof ligt klaar. Wel van het vervoersbedrijf DPD op 23 april een enthousiast bericht: "Goed nieuws, je brievenbuspakket is onderweg!!" Echter vandaag, 25 april, nog steeds niets ontvangen. Teleurstellend dus.

super winkel...altijd wordt alles goed geregeld..ook al koop je op afstand.

Snelle levering, snelle reactie op mail, telefonisch goed te bereiken. Fijn dat proefmonster wordt verstuurd

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.