goede communicatie en snel bezorgd

veel keuze uit vele stoffen; goed omschreven. geleverde stof was wat ik er van had verwacht

Sample meteen Gratis toegestuurd.

Ik heb om een sample gevraagd deze werd mij meteen Gratis toe gestuurd. Chapeau.

Duidelijke site! mooie stoffen

Makkelijk stalen bestelllen. Fijn dat deze gratis zijn! Ik ga zeker een aantal meters bestellen naar aanleiding van de ontvangen stalen!

Niets op aan te merken.

Patronen werden, zoals toegezegd, keurig verpakt op de afgesproken tijd bezorgd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van e.e.a.

Lastig zoeken

Ik zou graag wat specifieker kunnen zoeken naar patronen. Nu is die mogelijkheid er niet. Je moet heel veel patronen door bladeren. Dan haken veel mensen af. Een tip daarvoor is kunnen filteren in soort artikel, merk artikel, moeilijkheidsgraad. Dit zie ik bij andere webshops wel en geldt natuurlijk ook voor de stoffen. De keuze in patronen maakt dat ik wel geshopt hebt bij jullie maar zou pas aanraden als het makkelijker filteren is in de shop.

Mooie kwaliteit stoffen.

Correcte service.

Heel goed afgehandeld

Fijne website,mooie stoffen,snelle afhandeling

Nog niet goed

Nog niets ontvangen van DPD. Woensdag een verzendbevestiging per mail van Bottger gekregen maar zaterdag nog niets binnen gehad. Heel jammer. De score is dan ook laag natuurlijk. Misschien is de bezorging in deze barre tijden wat langzamer. Ik hoop dat het goed gaat komen. Groeten Joke.

heel goed en snel

tweede na bestelling ook snel binnen.

Mooi en snel

Heb voor de eerste keer wat besteld en ben zeer tevreden. Mooie kwaliteit van de stof. En de levering was de volgende dag al!!

Goede site en goed ontvangen

Ik zocht een patroon dat ik kwijt was geraakt. Kwam natuurlijk veel meer leuke patronen tegen. Dus 2 patronen besteld en de volgende dag had ik ze in huis. Kan je lekker snel aan de gang!

Goede vlotte afhandeling zeer zorgvuldig.

Zorgvuldige vlotte afhandeling . De stalen voorzien van nummer dus niet meer zoeken voor een komende bestelling. Stalen waren vaneen goed formaat om te beoordelen.

Communiceren niet

Een product was laat leverbaar. Hier wordt niet actief over gecommuniceerd. Wanneer je in deze Corona tijd naaispullen besteld, verwacht ik dat men begrijpt dat je niet meerdere weken wil wachten op de levering. Ook wanneer ik belde had ik het gevoel te maken te hebben met een fysieke winkel die de onlineverkoop nog niet op orde heeft.

Mooie stoffen en snelle levering

Eerdere zin omschrijft alles

Goede service, snelle levering

Stof besteld via de website, goede ervaring mee. Product voldoet aan de beschrijving en verwachting. Snelle levering. Dus dik tevreden

Ik kom graag in de winkel, een paar keer jaar doe ik mijn inkopen voor 4 seizoenen. Maar helaas door alle omstandigheden ben ik genoodzaakt om dit nu online te doen. Maar binnen een dag had ik mijn stofje in huis. Jullie zien mij weer in de winkel al alles weer "normaal" is. Gr. Anneke Feijen.

Helemaal geweldig in deze tijd!

Bizarre hoge verzend kosten

Ik heb alleen een patroon besteld. De kosten van verzenden zijn bijna gelijk aan de kosten voor het patroon. Terwijl de porto kosten die op de envelop stond, lager was dan dat ik heb betaald. Dat is niet netjes vind ik.

Blij

Ik heb gekregen wat ik verwacht.

Veel keus

Mooie collectie en snelle levering

Snelle goede afhandeling

Uitstekend!

Snelle service. Gratis staaltje. Prachtige stoffen.

Snel en verzorgd

De bestelde stof werd snel geleverd en het pakketje zag er verzorgd uit met nog een leuke kleine attentie erbij.

goede service en snelle levertijd

mooie stoffen en correct geholpen

Fijne dienst verlening

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.